Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 02 фев 2017 10:19

bluelagoon_1914 написа:И защо нямате тема за мача? Или тези ,които пускаха темите са от някое друго ЦСКА :)? Както и да. Всеки може да падне от всеки , не е това проблема. Не ви ли стана ясно,че усилията на Полуръста са насочени към това да вземе търга за емблемата и ,че сега ще я карате с огризки? Мислех ,че само при Левски идват разни бездарници и ботушари , ама като гледам и вашите нови попълнения и ме избива на смях. От Лятото насам само смешници взимате. С този отбор 4-6 място ви чака :).

Интересно ми е защо не потърси тема за контролите с Локомотив Москва, Рубин или Динамо Киев!? ;)
... иначе, с джуджето може И да я караме на огризки, но поне няма изискване да ходим до Армията с Volex зареден в Петрол или да показваме ..... Мтел абонамент на входа ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 02 фев 2017 10:28

Beladona написа:
Заклет Левскар написа:
Beladona написа:Мариян Колев , собственикът на Хипо Ленд , говори много интересни неща за Красен Кралев , човекът огънал се и участвал в затриването на ЦСКА .... Красен Кралев е най-добрият министър за Припознавача ! Красен Кралев направи сериозни опити да закрие българския спорт ! Дано никога тоя дебел човек не се докосва да спорт ! Срам за спорта си , Красенчо !

Мариян Колев може да си говори каквото си поиска, но щом цитираш думите му, значи и ти си на това мнение.
Истината е съвсем друга:
Красенчо просто изпълняваше това което му нареди Тиквоча, така че цялата вина за затриването на ЦСКА е на 2.2.16.16.
Това го знае всяко хлапе.

Пич , нали знаеш колко съм информиран и знам цялта история между Боко , Красен и Влади Горанов , как беше развален този договор лятото по точка , която трябваше да бъде задействана още на 02 . 10 . 2015 година .... и ако имаше нормална Прокуратура би трябвало да попита Красенчо , аджеба ти що не спази Закона 8 месеца преди това , а ? Боко му нареди да даде базите на Литекс , щото го е страх от протест на 1000 татуирани , ниско интелигенти хора .... Боко си мислеше , че така ше угоди на червената общност , но не съобрази , че ще настрои всички останали българи срещу себе си а и не малка част от Червената общност , която не подкрепя Далаверите и Литекс ! Лошо решение на Боко , но тва е живота ...

И да , Мариян Колев е прав за почти всичко в това интервю !

Ами нали и аз това казвам. За да угоди на потерята на казиченския пандизчия, Тиквоня гризна дръвцето, а тепърва ще гризе чепа и на следващите избори.
Обаче Красенчо е само една послушна марионетка.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 фев 2017 10:33

Това което се случи вчера до скалата в Гиблартар е сериозен удар по реномето на ЦСКА,тези момчета явно не са разбрали все още къде се намират.Няма как и да ги оправдаваме че са млади и неопитни,като изключим Тонислав Йорданов който игра 15мин. всички други са на 20 и повече години и са играли и в юношески и в младежки национални гарнитури,и в професионалния футбол,така че оправданието млади и неопитни не върви.Стана навик при двама защитници и вратар да се допуска противников нападател да вкарва необезпокояван с глава,ако това е от липса на концентрация значи тези футболисти си гледат несериозно работата и трябва да се вземат мерки,ако толкова си могат значи не са за ЦСКА.На тези момчета не им ли стана ясно че в ЦСКА се играе винаги за победа,независимо дали мача е официален или приятелски,не се ли засрамиха пред феновете дошли на стадиона да ги подкрепят.Ако бяха поне показали че им пука как ще завърши мача,щяхме на преглътнем загубата,но такава разпасана команда да разхожда екипите на ЦСКА не бях виждал през последните 50 години,времето от което съм започнал да гледам футбол и съм се определил че съм от ЦСКА.Имах два начина за реакция,или да си замълча и да кажа че нищо не се е случило или да назова нещата така както са и да предупредя че има проблем с футболистите на ЦСКА и ако ние феновете си замълчим значи не сме от този велик клуб. Това което написах е много лично и не желая да бъде коментирано от смешниците във форума,мога и поименно да ги назова,но няма смисъл всички ги знаем кои са.Готов съм да чуя мнението на всеки който наистина подкрепя този ЦСКА който в момента е на Армията.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 фев 2017 10:36

Бе само да питам: тоя новия ви играч, Каяната, културиста де-какъв играе? Щото ако е защитник и Тунде случайно го бутне, ще ни вкарат печката в затвора за опит за убийство... :( :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 фев 2017 10:39

Резултатите в контрола не са важни.Периода е подготвителен,има нови играчи и така нататък.Важно е треньора да анализ и коригира грешките в състава,тактиката и задачите които дава на играчите.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
green_silence

Мнениеот green_silence » 02 фев 2017 10:45

peliforewer написа:Това което се случи вчера до скалата в Гиблартар е сериозен удар по реномето на ЦСКА

А бе т'ва, че представяте Литекс за ЦСКА ми се струва далеч по-сериозен удар по реномето на ЦСКА от една контрола. :twisted:
[offtopic][center][rimg]http://prikachi.com/images/602/8255602X.png[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/603/8255603m.png[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/604/8255604Q.png[/rimg]

Благодарим Ви за ЗЕЛЕНАТА ТИШИНА!!![/center][/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 фев 2017 10:45

sin4ec написа:Бе само да питам: тоя новия ви играч, Каяната, културиста де-какъв играе? Щото ако е защитник и Тунде случайно го бутне, ще ни вкарат печката в затвора за опит за убийство... :( :(

И аз да попитам,онзи ден сте играли на волейбол с резаците и доста хора са се изсипали и са скандирали Левски и са пяли за тоя отбор!Нали това не беше Левски?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 фев 2017 10:50

BRF написа:
sin4ec написа:Бе само да питам: тоя новия ви играч, Каяната, културиста де-какъв играе? Щото ако е защитник и Тунде случайно го бутне, ще ни вкарат печката в затвора за опит за убийство... :( :(

И аз да попитам,онзи ден сте играли на волейбол с резаците и доста хора са се изсипали и са скандирали Левски и са пяли за тоя отбор!Нали това не беше Левски?

Не е Левски и аз не ходя да ги гледам. Бих им стискал палци за тях като за бг отбор и сини фанелки, но дотам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 фев 2017 10:52

sin4ec написа:
BRF написа:

Не е Левски и аз не ходя да ги гледам. Бих им стискал палци за тях като за бг отбор и сини фанелки, но дотам.

ама припознаването е започнало :lol: !Скоро има и Дерби в Арена Армеец,там ще продължите с припознаването!

Върни се в “ЦСКА”