Мнениеот peliforewer » 02 фев 2017 10:33
Това което се случи вчера до скалата в Гиблартар е сериозен удар по реномето на ЦСКА,тези момчета явно не са разбрали все още къде се намират.Няма как и да ги оправдаваме че са млади и неопитни,като изключим Тонислав Йорданов който игра 15мин. всички други са на 20 и повече години и са играли и в юношески и в младежки национални гарнитури,и в професионалния футбол,така че оправданието млади и неопитни не върви.Стана навик при двама защитници и вратар да се допуска противников нападател да вкарва необезпокояван с глава,ако това е от липса на концентрация значи тези футболисти си гледат несериозно работата и трябва да се вземат мерки,ако толкова си могат значи не са за ЦСКА.На тези момчета не им ли стана ясно че в ЦСКА се играе винаги за победа,независимо дали мача е официален или приятелски,не се ли засрамиха пред феновете дошли на стадиона да ги подкрепят.Ако бяха поне показали че им пука как ще завърши мача,щяхме на преглътнем загубата,но такава разпасана команда да разхожда екипите на ЦСКА не бях виждал през последните 50 години,времето от което съм започнал да гледам футбол и съм се определил че съм от ЦСКА.Имах два начина за реакция,или да си замълча и да кажа че нищо не се е случило или да назова нещата така както са и да предупредя че има проблем с футболистите на ЦСКА и ако ние феновете си замълчим значи не сме от този велик клуб. Това което написах е много лично и не желая да бъде коментирано от смешниците във форума,мога и поименно да ги назова,но няма смисъл всички ги знаем кои са.Готов съм да чуя мнението на всеки който наистина подкрепя този ЦСКА който в момента е на Армията.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...