petko.h.markov написа:Кировец написа:Петко, трябва сериозно да се замислиш защо ЦСКА ти е любим отбор - заради безценната история и легендарните футболисти или заради възможността просто да си на футболен мач.
Ако въобще ЦСКА ти е любим отбор или просто си лафиш като Кашчей, в което няма нищо лошо, като изключим мнения от сорта на това, че феновете са тези, които давали, а любимците им само прибират и пълнят джобове. Ние сме в мизерна България.
Какво ли смятат феновете на Реал за суперзвездите и легендите си?
Опитах се да ти кажа следното:За мен ЦСКА е над всичко! Не давам пет пари за така наречените легенди.Аз си купувам
билет от 10лв,но не това е същественото.Всички тези легенди ако са на работа в клуба говорят едно.Ако са извън съдят клуба за неизплатени пари.Досега не съм чул фен да съди ЦСКА за платен билет и слаба игра.Ядосва се,укорява футболисти,треньори,но на следващия мач пак е на стадиона с нова надежда.Чети внимателно,размисли и тогава пиши.
И на какво основание за теб ЦСКА е над всичко, щом не виждаш смисъл от легендите? За теб един Стойчо Младенов не значи повече от един Фелипе Да Коща, примерно, или един Асен Букарев или Милен Радуканов - така ли?
Имаш много погрешна мисъл. Никаква логика. Звучиш като безчувствено зомби. Вече не се учудвам на изказванията ти.
Да не би да ходиш на мачове, за да си модерен и да се периш пред някой приятел или жена?
Интересното е, че сам си противоречиш - хем футболисти и треньори взимат пари - респективно трябва да дават 100% от себе си, заради договорите - хем феновете ги окуражавали?!
Феновете окуражават този, който заслужава - аз считам, че Стойчо Младенов заслужава.
Заслужил ли е Стойчо Младенов? Как мислиш?
Казваш - съдят клуба - ами според твоята теория са в правото си - имали са договор - играли са, а собственика на клуба не им е платил - какво да направят?
Аз казвам, че са Легенди - това, че си легенда не значи, че нямаш правото да си търсиш полагаемото, което некоретния работодател ти е спестил без причина, а си Легенда - това отношение ли заслужаваш?
Най-лошото е, че ти приравняваш обаянието и чара на този велик клуб - ЦСКА със своите знаменити легенди и резултати с наличието на некоректен и калпав собственик. Ако собственика е умен и почтен - никой няма да съди Клуба респективно и обратното. Получава се парадокс на гърба на нещото, което ни кара да сме на стадиона.