Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот CSKA 78 » 01 фев 2017 20:21

Долно уйно написа:
CSKA 78 написа:Уйе, ти мача гледа ли го?! Видя ли, че цял мач играхме с резервите?!

Щото корейчетата са били само с титулярите, между другото вчера са играли контрола.
1001% съм сигурен, че типично по български сега ще се изсипят един тон оправдания, които освен до заблуда не водят до нищо друго.
Че то от тези дето играха днес ако наистина се имате за ЦСКА, то нито един не става за този отбор, виж за Литекс са идеални, манталитета им видим от километри.

Че те са тактически неграмотни бре, една преса не могат да наложат, а за нея се иска тичане, а това, че си резерва не те оправдава в това, че не може да тичаш... добре, че тези се спряха на четири, че щеше да стане много грозно.

Уйе, ако си гледал мача, коментаторът каза че корейците играят с титулярите, и ги държаха до 80-тата минута, като са искали да видят как ще се представи отбора, защото след 20-на дни имат мач от азиатската ШЛ! Та, знам че си пръв, когато трябва да се плюе по ЦСКА, но днес има обстоятелства, които ще ти вгорчат "празника"! :mrgreen:

ПП Ти каква преса очакваш от младежи до 22 години в България?! Има ли научени такива младежи въобще в някой БГ отбор?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 фев 2017 20:25

Разбира се мишоците изпълзяха :)
Нека им напомня, че това е само една контрола и така, както победата срещу Локомотив Москва няма особено значение, така и тази загуба не е края на света. Това са мачове, в които треньора си бистри състава и тактиката.
Важното за ЦСКА е да се стабилизира след като бе направен опит да се ликвидира. Резултатите ще дойдат с времето и правилна работа, в което се надявам. Сега се полагат основите - школа, база, организация.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 20:29

CSKA 78 написа:
Долно уйно написа:
CSKA 78 написа:Уйе, ти мача гледа ли го?! Видя ли, че цял мач играхме с резервите?!

Щото корейчетата са били само с титулярите, между другото вчера са играли контрола.
1001% съм сигурен, че типично по български сега ще се изсипят един тон оправдания, които освен до заблуда не водят до нищо друго.
Че то от тези дето играха днес ако наистина се имате за ЦСКА, то нито един не става за този отбор, виж за Литекс са идеални, манталитета им видим от километри.

Че те са тактически неграмотни бре, една преса не могат да наложат, а за нея се иска тичане, а това, че си резерва не те оправдава в това, че не може да тичаш... добре, че тези се спряха на четири, че щеше да стане много грозно.

Уйе, ако си гледал мача, коментаторът каза че корейците играят с титулярите, и ги държаха до 80-тата минута, като са искали да видят как ще се представи отбора, защото след 20-на дни имат мач от азиатската ШЛ! Та, знам че си пръв, когато трябва да се плюе по ЦСКА, но днес има обстоятелства, които ще ти вгорчат "празника"! :mrgreen:

За разлика от тях, вие нямате официален мач след 20 дена, нали :roll:

"Черно море" - ЦСКА-София19.02.17
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 фев 2017 20:37

Ozzimozzi написа:Разбира се мишоците изпълзяха :)
Нека им напомня, че това е само една контрола и така, както победата срещу Локомотив Москва няма особено значение, така и тази загуба не е края на света. Това са мачове, в които треньора си бистри състава и тактиката.
Важното за ЦСКА е да се стабилизира след като бе направен опит да се ликвидира. Резултатите ще дойдат с времето и правилна работа, в което се надявам. Сега се полагат основите - школа, база, организация.

:mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 фев 2017 20:38

CSKA 78 написа:
Долно уйно написа:Днес доста добре сте се представили.
Очаквах тези да ви отнесат с поне пет гола, но гледам, че са спрели на четири.

Уйе, ти мача гледа ли го?! Видя ли, че цял мач играхме с резервите?!

Ми да ги..у резервите..Нали трябва да са равни с титулярите?По нов тертип я карате-модерен.
Последна промяна от icko65 на 01 фев 2017 20:56, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 фев 2017 20:38

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
...ако си гледал мача, коментаторът каза че корейците играят с титулярите, и ги държаха до 80-тата минута, като са искали да видят как ще се представи отбора, защото след 20-на дни имат мач от азиатската ШЛ! Та, знам че си пръв, когато трябва да се плюе по ЦСКА, но днес има обстоятелства, които ще ти вгорчат "празника"! :mrgreen:

За разлика от тях, вие нямате официален мач след 20 дена, нали :roll:

"Черно море" - ЦСКА-София19.02.17

Имаме, но е факт, че Белчев пусна формация съставена изцяло от футболисти, които се използват доста по-рядко, като преобладаваха български момчета до 22-23 години! Плюс мениджърска уговорка- някакъв дошъл на проби от 4 дивизия! За който Белчев каза, че този футболист няма да получи повече шансове!
Днешната контрола беше за проверка на резервите, и те не впечатлиха! Аз го разбирам Белчев, кога иначе ще може да ги провери?! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2017 20:43

Как трубадурите ще прославят днешната загуба, това ми е много любопитно. :) Когато некви жълтури те бият като шкембе у дувар, нещо май не е наред, а? Я, пезевенклер, направете пак вдъхновени анализи и схеми, прокламации за светло бъдеще и за мъдростта на Падишаха. Тео, я обясни как с тази игра ще биете говедата! :) . Равенството с ДК е престижно, а това 0-4 какво е, смехурковци? :mrgreen:
[offtopic]Както споменава колегата Оцимоци-резултатите в контролите нямат НИКАКВО значение. Винаги съм застъпвал тази теза. Контролите са за обиграване, избистряне, да се видят слабостите. Когато в два мача ти вкарват по 4 гола например, щабът трябва да си вземе бележка за дефанзивния вал. Трагедии да се правят е глупост.
Обаче това не ми пречи да се изгъбаркам с трубадурчетата на Ганчу...[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 фев 2017 20:46

Нивото на резервите на ЦСКА е "Б" група, където по принцип играят. Само не разбрах защо днес ЦСКА трябваше да излезе с втория си отбор срещу класните корейци.
Последна промяна от Mitata на 01 фев 2017 20:49, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 фев 2017 20:47

На Гонзо кога паднете..паднетееее! :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 фев 2017 20:50

sin4ec написа:[offtopic]Както споменава колегата Оцимоци-резултатите в контролите нямат НИКАКВО значение. Винаги съм застъпвал тази теза. Контролите са за обиграване, избистряне, да се видят слабостите. Когато в два мача ти вкарват по 4 гола например, щабът трябва да си вземе бележка за дефанзивния вал. Трагедии да се правят е глупост.
Обаче това не ми пречи да се изгъбаркам с трубадурчетата на Ганчу...[/offtopic]

[offtopic]Колегата Синчец е прав - в защита не се вижда прогрес и ще трябва много да се работи, но както вече казах, в момента е важно полагането на здрави основи, а не да ни карат да събираме по 12 кинта за да продължим да живуркаме.[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”