ММ1914 написа:Ozzimozzi написа:Ама ти ме и познаваш! Брях мама му стара! И от къде ме познаваш? Понеже виждам влечението ти към ЦСКА, вземи питай вашите дали не са ти хвърлили случайно пъпа на Армията, или просто както повечето от твоята порода, повече мразите ЦСКА, отколкото обичате Левски.
Иначе в Левски викаш от година/и нищо интересно - няма купа, няма титла.... Само едни акции циркулират и всеки казва "веми ги ти".
Нямам причина да ви мразя, "Винаги верни", докато не вземем едни пари - вече сте жалки, човек само може да ви съжалява. "Нашата вярност е нашата....", докато Животните не казаха че така трябва да се прави и ..... Виждал съм публиката ви да си тръгва в 60та минута от футболна среща, Помня времето когато във вашата публика се носеше зелено и кафяво, не червено. Помня историята с прословутия рейс в Хасково. Знам какво означава петолъчката на фланелките на футболистите ви, знам защо ЦСКА беше създаден на 5ти май. Да не пропусна, че съвсем справедливо си получихте 9 септември 2016 година. Знаем историята около 09.09.1948 г. кой е бел на награждаването, дали се е ръкувал само и футболисти от единия отбор. ЦСКА беше голям отбор.
ЦСКА-София е съвсем различно нещо, може и да станете, но надали ще го доживеем и двамата. Видях как си предавате отбора, как се радвате да бъде прекръстен на ФК Лупи, това дори не съм го мечтал.
Купите и титлите ще дойдат с работа и много работа и дълъг път имаме да извървим дотам. Но все още сме тук, а един друг отбор фалира и вече не съществува.
Както вече казах, повече те интересува ЦСКА от Левски, повече мразите, отколкото обичате (такава е природата ви). За това винаги за вас идва Везалов ден и ще си умрете с комплекса ЦСКА.