Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот soilwork » 01 фев 2017 15:10

[center]"Армейски полк- Силистра" ще празнува първи рожден ден ;) [/center] [center]Изображение[/center] [center]Фен клуб "Армейски полк- Силистра" празнува една година от създаването си на 5 февруари (неделя). За да почетат повода, армейците в града огранизират тържество на 4 февруари (събота). Очаква се на него да присъстват както всички членове на фен клуба, така и гости от фраkциите на ЦСКА в съседните градове. Привържениците канят всички желаещи да заповядат в Силистра и да уважат техния празник. :lol:

"Армейски полк- Силистра" е учреден на 5.02.2016 година. Тогава група фенове се събират и взимат важното решение да възродят фен клуба в града. Към момента повече от 50 червени запалянковци са членове на фракцията, но броят им постоянно расте. Привържениците участват в различни инициативи и подкрепят ЦСКА навсякъде в страната.
[/center] [center]Червените легиони са навсякъде......всеки цесекар който е свободен да се чувства поканен на банкета :lol: [/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 15:13

BRF написа:
Кашчей написа:Не, трябва да имаш подготовка да отговориш, а не да пращаш питащите при ПР на клуба!

Ако излезе интервю на Гришо ,че е чукал Мария Шарапова,трябва ли проверим тая информация през някой от тях двамата или можем да го качим тук?Не е ли нормално да ти отговори този,който го е казал това нещо,г-н вучков!?

Изключително неуместен пример!
Останалото го оставям на съвестта ти, доколкото я имаш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 фев 2017 15:20

Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:
шивача написа:
ММ1914 написа:
шивача написа:Тва аки дето го е написал ГА за домуса важи в пълна степен и за джуджето. Помня хванатите футболисти за онова 8-0, помня случая мездра, помня как ни набута счупения симонович, помня как открадна менди и косоко. Таа. гърнето и похлупака са домуса и джуджи :mrgreen:

Шивач, не си прав, единия дава и е на почит, другия не дава и е враг. А и двамата са типичните български "бизнесмени", пари дават само в краен случай и ако трябва атакуват противника с всички възможни средства.

Даже джуджето дава повече, типичен меценат :mrgreen: Премести си селото в София и ся понеже му излезе безплатно да ползва марката, Армията и Панчарево и виж кви луди пари дава за трансфери. Докато домуса е скръндза. Хубаво е да има овце, ама много малко са овчарите почват да си губят овчиците.

Обаче едно не може да му се отрече на Ганчев, стриже и всички блеят доволни. Дори го защитават. Това ако беше при който и да е от предишните собственици щеше да има, какви са тия трансфери? Сега някой се осмели да попита и веднага - говедо, озеленител. Смешна работа и жалка, по едно време и теб за говедо май те бяха набедили, което пък си е смешно отвсякъде.

И на теб не може да ти се отрече, че случващото се в ЦСКА те интересува повече, от случващото се в Левски. Иначе как да си обясним факта, че тук сереш като самосвал, а там мълчиш като п..ка?
Знам ... ти по принцип не пишеш често тук, нали?! :)

Ако помислиш малко, ще го схванеш, но като те познавам, надали ти е във възможностите. В Левски нищо не се случва, чака се едно събрание, да видим какво ще стане. Сравнително готови сме за предаване акциите в ръцете на феновете, надявам се да го избегнем, но ако се стигне дотам, каквото можем ще направим. Засега няма индикации да се случи нещо сериозно преди изборите.
В ЦСКА също почти нищо не се случва, Затова и си предъвкваме старите въпроси и на двете места. Това че тук пиша, а там не, не означава че не чета и на двете места, там обаче има трима четирима на моето мнение и не виждам необходимост да повтарям написаното от тях. Тук продължавате да плюете хора, които са си заслужили уважението дори и на левскари, това е жалкото, написах го преди два или три дни. Шивача може да е заядлив подигравчия, но за много от нещата е прав. Обикновено отговарям на някого чието мнение ми е допаднало много или ме е раздразнило много, почти никога не пиша просто за спорта.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 01 фев 2017 15:20

https://news.bg/crime/zatsikli-zaharnot ... nchev.html

Зацикли „Захарното дело” срещу Гриша Ганчев

Специализираният наказателен съд е спрял наказателния процес срещу Камелия Мирчева, подсъдима по "Захарното дело" срещу Гриша Ганчев. Решението обаче не е окончателно и стана ясно, че ще бъде атакувано на по-горна инстанция.

Дали наказателният процес ще бъде спрян само за Мирчева или за всички подсъдими, предвид факта, че обвинението им е, че са действали като организирана престъпна група, окончателно ще реши Апелативният спецсъд.

Съдът отложи делото за 6 март.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 фев 2017 15:23

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Не, трябва да имаш подготовка да отговориш, а не да пращаш питащите при ПР на клуба!

Ако излезе интервю на Гришо ,че е чукал Мария Шарапова,трябва ли проверим тая информация през някой от тях двамата или можем да го качим тук?Не е ли нормално да ти отговори този,който го е казал това нещо,г-н вучков!?

Така ли?
Някой качи интервю с Яръмов и ти му поиска обяснение на думите които е казал шефа на школата!Изпратиха те на точното място да питаш,ако имаш съвест ще разбереш,ама до колкото съм запознат,мекотелите нямат ;) !

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 фев 2017 15:27

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:

Така ли?
Някой качи интервю с Яръмов и ти му поиска обяснение на думите които е казал шефа на школата!Изпратиха те на точното място да питаш,ако имаш съвест ще разбереш,ама до колкото съм запознат,мекотелите нямат ;) !

Хубаво е че говориш от собствен опит, морски. А за едни "припознавачи" да питам ли?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 фев 2017 15:28

ММ1914 написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:

Така ли?

Хубаво е че говориш от собствен опит, морски. А за едни "припознавачи" да питам ли?

Питай!Днес съм малко по-свободен и мога да ви обърна внимание!
Последна промяна от BRF на 01 фев 2017 15:28, променено общо 1 път.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 фев 2017 15:28

ММ1914 написа:
Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:
шивача написа:
ММ1914 написа:
шивача написа:Тва аки дето го е написал ГА за домуса важи в пълна степен и за джуджето. Помня хванатите футболисти за онова 8-0, помня случая мездра, помня как ни набута счупения симонович, помня как открадна менди и косоко. Таа. гърнето и похлупака са домуса и джуджи :mrgreen:

Шивач, не си прав, единия дава и е на почит, другия не дава и е враг. А и двамата са типичните български "бизнесмени", пари дават само в краен случай и ако трябва атакуват противника с всички възможни средства.

Даже джуджето дава повече, типичен меценат :mrgreen: Премести си селото в София и ся понеже му излезе безплатно да ползва марката, Армията и Панчарево и виж кви луди пари дава за трансфери. Докато домуса е скръндза. Хубаво е да има овце, ама много малко са овчарите почват да си губят овчиците.

Обаче едно не може да му се отрече на Ганчев, стриже и всички блеят доволни. Дори го защитават. Това ако беше при който и да е от предишните собственици щеше да има, какви са тия трансфери? Сега някой се осмели да попита и веднага - говедо, озеленител. Смешна работа и жалка, по едно време и теб за говедо май те бяха набедили, което пък си е смешно отвсякъде.

И на теб не може да ти се отрече, че случващото се в ЦСКА те интересува повече, от случващото се в Левски. Иначе как да си обясним факта, че тук сереш като самосвал, а там мълчиш като п..ка?

Ако помислиш малко, ще го схванеш, но като те познавам, надали ти е във възможностите. В Левски нищо не се случва, чака се едно събрание, да видим какво ще стане. Сравнително готови сме за предаване акциите в ръцете на феновете, надявам се да го избегнем, но ако се стигне дотам, каквото можем ще направим. Засега няма индикации да се случи нещо сериозно преди изборите.
В ЦСКА също почти нищо не се случва, Затова и си предъвкваме старите въпроси и на двете места. Това че тук пиша, а там не, не означава че не чета и на двете места, там обаче има трима четирима на моето мнение и не виждам необходимост да повтарям написаното от тях. Тук продължавате да плюете хора, които са си заслужили уважението дори и на левскари, това е жалкото, написах го преди два или три дни. Шивача може да е заядлив подигравчия, но за много от нещата е прав. Обикновено отговарям на някого чието мнение ми е допаднало много или ме е раздразнило много, почти никога не пиша просто за спорта.

Ама ти ме и познаваш! Брях мама му стара! И от къде ме познаваш? Понеже виждам влечението ти към ЦСКА, вземи питай вашите, дали не са ти хвърлили случайно пъпа на Армията, или просто както повечето от твоята порода, повече мразите ЦСКА, отколкото обичате Левски.
Иначе в Левски викаш от година/и нищо интересно - няма купа, няма титла.... Само едни акции циркулират и всеки казва "веми ги ти". :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 фев 2017 15:39

Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:
Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:
шивача написа:
ММ1914 написа:Шивач, не си прав, единия дава и е на почит, другия не дава и е враг. А и двамата са типичните български "бизнесмени", пари дават само в краен случай и ако трябва атакуват противника с всички възможни средства.

Ама ти ме и познаваш! Брях мама му стара! И от къде ме познаваш? Понеже виждам влечението ти към ЦСКА, вземи питай вашите дали не са ти хвърлили случайно пъпа на Армията, или просто както повечето от твоята порода, повече мразите ЦСКА, отколкото обичате Левски.
Иначе в Левски викаш от година/и нищо интересно - няма купа, няма титла.... Само едни акции циркулират и всеки казва "веми ги ти". :)

Нямам причина да ви мразя, "Винаги верни", докато не вземем едни пари - вече сте жалки, човек само може да ви съжалява. "Нашата вярност е нашата....", докато Животните не казаха че така трябва да се прави и ..... Виждал съм публиката ви да си тръгва в 60та минута от футболна среща, Помня времето когато във вашата публика се носеше зелено и кафяво, не червено. Помня историята с прословутия рейс в Хасково. Знам какво означава петолъчката на фланелките на футболистите ви, знам защо ЦСКА беше създаден на 5ти май. Да не пропусна, че съвсем справедливо си получихте 9 септември 2016 година. Знаем историята около 09.09.1948 г. кой е бел на награждаването, дали се е ръкувал само и футболисти от единия отбор. ЦСКА беше голям отбор.
ЦСКА-София е съвсем различно нещо, може и да станете, но надали ще го доживеем и двамата. Видях как си предавате отбора, как се радвате да бъде прекръстен на ФК Лупи, това дори не съм го мечтал.
Купите и титлите ще дойдат с работа и много работа и дълъг път имаме да извървим дотам. Но все още сме тук, а един друг отбор фалира и вече не съществува.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 фев 2017 15:51

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Шивачев, ..... ти верно ли упрекваш джуджето, че в изброените случаи си е гледал интереса на ФК-то?
Откраднал Менди и Косоко ..... що? Щото не им плащахме ли?
Набутал ни Симонович ....... Нашите де спаха, а?
В Мездра да не влезнаха на терена работници от Great Wall?
..... а това за хванатите футболисти, ... по-добре не го споменавай, че е яко в нашия двор!
Що се излагаш?
А споняш ли си Тиаго Силва и Мурад Хидиуед? ... а финала за КБ през 99? ... щото аз си ги спомням ;)
Кога лани джуджето гепи Ицо Янев и 4-5 момчета от Миньор, ... харен ли беше?
... а кога обръщаше маси в БФС-то, щото ни прецакаха с дъщерното дружество?

Джуджето може да е мафиот, селяк, .... всякакъв, но вече повече от 20 години дава пари за спорт ...... и не го прави по принуда! Колко останаха такива?
Последна промяна от Red_Neck на 01 фев 2017 15:52, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”