Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kашчей

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Kашчей » 07 юли 2012 17:07

captain_drifuss написа:
А ти кой си, Кашчей? Питал съм те и преди- от кой отбор си?
Искам да те питам честно, на подфорумите на Левски и Лудогорец ходиш ли да им коментираш селекцията и треньорите или само тези на ЦСКА те интересуват? съвсем ли няма капка обективност в теб, за да признаеш най-накрая, че ЦСКА беше един от двата най-силни отбора през пролетта и заслужаваше не по-малко от Лудогрец да е шампион само и единствено заради треньорските качества на Стойчо Младенов!? съвсем ли си забравил, че Стойчо си правеше селекцията по същия начин през 2002-а и през 2007-а и резуттите бяха налице!
Ти, Кашчей, писа ли в подфорум на левски мнение по темата Базил де Карвальо и зачуди ли се къде е логиката да се взима футболист, който вече е върнат преди година и половина заради хронична травма, и който пропуска всеки втори мач през тази година и половина заради контузия!? аз знам къде е логиката- Левски са усетили, че ще загубят делото във ФИФА и ще им блокират трнсферите за дълго време и за това клякат пред играча и мениджъра му, като по този наин прекарват настоващия му отбор, на който трябваше а платят трснферна сума тогава, но не го напрвиха. Но препдолагам теб те вълнуват повече неяснотите в отношенията между ЦСКА и Черноморец, от колкото нередностите по случая с Базил, нали?
още искам да те питам- писал ли си някога във подфорума на Черноморец за десетките милиони задължения на този отбор и за странните договри, които подписват със знайнии незнайни футболисти? предполагам, че не, защото си прекалено зает да пишеп само и единствено за проблемите в ЦСКА, които дори не са толкова големи, колкот ги изкарват хора като теб.

ето и фактите:
ЦСКА се бори за титлата до последния кръг, за разлика от отборите с перфектно ръководство и финанси- Литекс и Лудогорец.
Стйчо Младенов успя да вдигне един слаб отбор на ЦСКА и да го доближи на гол до титлата, оставяйки далеч зад себе си треньорски светил като БГ Капело и Херо.
Стойчо Младенов, когато е правил селекция и подготовка в ЦСКА винаги е ставал шампион убедително, поне няколко кръга преди края.
Цялата селекцията на ЦСКА (ако Ди Вани и Платини се присъединят към отбора) ще струва колкото едно единствено попълнение на Левски (поредния митичен таран)...

Драйфус, не е твоя работа от кой отбор съм!Аз коментирам нещо в свободен форум.
И не ми говори за борба до последно за титлата, защото през пролетта, всички, които взеха точки от Лудогорец удобно ви полегнаха на вас, без изключение-Локо Пд., Черно Море, Славия, Литекс.Нито един от тези отбори не игра сериозно срещу ЦСКА, но се напъна здраво срещу Лудогорец.

Освен това, когато Стойчо е бил треньор на ЦСКА, винаги е имало изключително скъпи трансфери, което навежда на разни мисли непредубедените фенове.А проблемите в ЦСКА никак не са малки, но не аз ги изкарвам големи и не аз викам ТИТАН вън!
Гърнето може да е всякакъв, но той официално заяви, че 70% от сумите за трансфери сега са за комисионни.Ако той лъже, то и аз съм подведен, но май парите ги дава той, а не вашият любимец Стойчо..или бъркам нещо?!?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 юли 2012 17:11

Пич, ти не си фен на никой отбор. За сметка на това мразиш един отбор и живееш, за да го плюеш. Има и други, които флуудят по целият наш раздел, но те поне се съобразяват малко и пишат смислени мнения, а не се правят, че работят в ръководството на ЦСКА.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 07 юли 2012 17:52

Kашчей написа:
captain_drifuss написа:
А ти кой си, Кашчей? Питал съм те и преди- от кой отбор си?
Искам да те питам честно, на подфорумите на Левски и Лудогорец ходиш ли да им коментираш селекцията и треньорите или само тези на ЦСКА те интересуват? съвсем ли няма капка обективност в теб, за да признаеш най-накрая, че ЦСКА беше един от двата най-силни отбора през пролетта и заслужаваше не по-малко от Лудогрец да е шампион само и единствено заради треньорските качества на Стойчо Младенов!? съвсем ли си забравил, че Стойчо си правеше селекцията по същия начин през 2002-а и през 2007-а и резуттите бяха налице!
Ти, Кашчей, писа ли в подфорум на левски мнение по темата Базил де Карвальо и зачуди ли се къде е логиката да се взима футболист, който вече е върнат преди година и половина заради хронична травма, и който пропуска всеки втори мач през тази година и половина заради контузия!? аз знам къде е логиката- Левски са усетили, че ще загубят делото във ФИФА и ще им блокират трнсферите за дълго време и за това клякат пред играча и мениджъра му, като по този наин прекарват настоващия му отбор, на който трябваше а платят трснферна сума тогава, но не го напрвиха. Но препдолагам теб те вълнуват повече неяснотите в отношенията между ЦСКА и Черноморец, от колкото нередностите по случая с Базил, нали?
още искам да те питам- писал ли си някога във подфорума на Черноморец за десетките милиони задължения на този отбор и за странните договри, които подписват със знайнии незнайни футболисти? предполагам, че не, защото си прекалено зает да пишеп само и единствено за проблемите в ЦСКА, които дори не са толкова големи, колкот ги изкарват хора като теб.

ето и фактите:
ЦСКА се бори за титлата до последния кръг, за разлика от отборите с перфектно ръководство и финанси- Литекс и Лудогорец.
Стйчо Младенов успя да вдигне един слаб отбор на ЦСКА и да го доближи на гол до титлата, оставяйки далеч зад себе си треньорски светил като БГ Капело и Херо.
Стойчо Младенов, когато е правил селекция и подготовка в ЦСКА винаги е ставал шампион убедително, поне няколко кръга преди края.
Цялата селекцията на ЦСКА (ако Ди Вани и Платини се присъединят към отбора) ще струва колкото едно единствено попълнение на Левски (поредния митичен таран)...

Драйфус, не е твоя работа от кой отбор съм!Аз коментирам нещо в свободен форум.
И не ми говори за борба до последно за титлата, защото през пролетта, всички, които взеха точки от Лудогорец удобно ви полегнаха на вас, без изключение-Локо Пд., Черно Море, Славия, Литекс.Нито един от тези отбори не игра сериозно срещу ЦСКА, но се напъна здраво срещу Лудогорец.

Освен това, когато Стойчо е бил треньор на ЦСКА, винаги е имало изключително скъпи трансфери, което навежда на разни мисли непредубедените фенове.А проблемите в ЦСКА никак не са малки, но не аз ги изкарвам големи и не аз викам ТИТАН вън!
Гърнето може да е всякакъв, но той официално заяви, че 70% от сумите за трансфери сега са за комисионни.Ако той лъже, то и аз съм подведен, но май парите ги дава той, а не вашият любимец Стойчо..или бъркам нещо?!?

както обикновено тговаряш йезуитски и непълно.
Кажи най-накрая от кой отбор си?
отговори и на тези въпроси, нали си борец за правдата:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 юли 2012 18:14

Твърди, че е от Дунав Руси, но си е чисто и просто поредното комплексарче, джавкащо срещу името на ЦСКА...
YA GUNNERS YA

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 юли 2012 19:04

crap написа:Твърди, че е от Дунав Руси, но си е чисто и просто поредното комплексарче, джавкащо срещу името на ЦСКА...

Ти ли бе, дейлиорманецо ще ми се подиграваш за правоговор?Ти, който не обичаш родният си град, защото нямаше никакви успехи във футбола и си избра софийски отбор, за да се пъчиш?Ти ли ще ми говориш за комплекси, като целият си изтъкан от тях.Ако ги нямаше, щеше да си фен на Лудогорец, отбора на твоят град, а не на ЦСКА, който няма нищо общо с Разград.Глорихънтърите от провинцията ще ми говорят, че съм бил комплексиран!
Дунав може и само във В група да играе, но аз няма да сменя обичта към града и неговият отбор, за успехите на някакви мършави софиянци, които се крепят в А група само заради правителствената протекция!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юли 2012 19:08

k_oleto написа:нещо тревожно: http://www.prosport.bg/news/26183-CSKA- ... mnite.html

И тези започнаха с "добре информираните" източници от типа сватята на учинайката споделила.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 юли 2012 19:11

k_oleto написа:нещо тревожно: http://www.prosport.bg/news/26183-CSKA- ... mnite.html

Интересна статия.А тук някои ми се нахвърлиха, като попитах дали Стойчо ще вземе комисионна за Делев!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 юли 2012 19:12

Към Кашчей:

Бъди от който си искаш отбор, ако искаш подкрепяй и 8 отбора едновременно, но искам само да ти обърна внимание, че тази тема в този форум е: Селекция и подготовка на ЦСКА. В случай, че можеш да кажеш нещо интересно или нещо свързано с темата: заповядай! Обаче от постовете ти, аз лично нищо интересно и нищо смислено не прочетох на тема: ЦСКА.
Затова.......бъди така добър и излез и затовори вратата ако може

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 юли 2012 19:17

гражданин от село написа:

И тези започнаха с "добре информираните" източници от типа сватята на учинайката споделила.

:mrgreen: :mrgreen: Когато статията е в Спортал или в Тема Спорт-тогава източниците са проверени.. от феновете.Сега са измислици.Дали наистина е невъзможно да се правят въртели заради мениджър, или това ще е сефте в България?Май на Лъчо не му е за първи път 8-)

Върни се в “ЦСКА”