Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2014 22:31

petko.h.markov написа:
sin4ec написа:Поздрави от Герена! Видяхте ли как се прави? :) Кауза националн били, голям отбор, глупости! Селски мухоморки и рогачи, решили че са хванали Господ за шлифера, и че цял живот късмет, дузпи и грешки ще са все в тяхна полза...айде, бутнахме ви напред, разгеле да почерпите! :)

Бутате си Левски напред,не нас.Аз така и не разбрах,защо някои наши фенове искаха ваша победа? Някаква муха им
е влезнала в главата,ама ще видим накрая какво ще излезе.

Е, ако не се окендзате в Заара, им дърпате с 5 точки. Нас не ни гледай, на този етап сме с други цели и не ви застрашаваме. Но смея отсега да твърдя, че Лц ще берат ядове с нас и в Разград напролет. За да биеш отбор, който в момента е по-добър от теб, трябва да поемеш риск-това Гонзо го направи днес, а Сточо никога не го прави...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 27 сеп 2014 22:36

Аз съм за треньора на момчетата до 19,Александър Димитров.Но варианти има стига да се направи тази много важна крачка.Петев,Ераносян също ми се вижда можещ.Ако Хубчев не беше левскар бих го посочил с две ръце,но уви.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 сеп 2014 22:50

Тик-Так1892 написа:Аз съм за треньора на момчетата до 19,Александър Димитров.Но варианти има стига да се направи тази много важна крачка.Петев,Ераносян също ми се вижда можещ.Ако Хубчев не беше левскар бих го посочил с две ръце,но уви.

Правилният човек за треньор на ЦСКА в момента е Стойчо, но не Младенов, а Стоев :idea: Едва ли има по-подходящ треньор, ако искаме наистина да детронираме шампионите.. Сигурен съм, че изгаря от желание да им докаже колко сбъркаха, като го освободиха ;) И все пак една такава промяна би било добре да се случи през зимната пауза, а не сега.. Младенов има задача да увеличи бройката на поредните си победи над Левски и да ни остави да зимуваме на върха и може да си ходи :idea:
Изображение

Изображение

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 27 сеп 2014 22:54

CSKA69 написа:
Тик-Так1892 написа:Аз съм за треньора на момчетата до 19,Александър Димитров.Но варианти има стига да се направи тази много важна крачка.Петев,Ераносян също ми се вижда можещ.Ако Хубчев не беше левскар бих го посочил с две ръце,но уви.

Правилният човек за треньор на ЦСКА в момента е Стойчо, но не Младенов, а Стоев :idea: Едва ли има по-подходящ треньор, ако искаме наистина да детронираме шампионите.. Сигурен съм, че изгаря от желание да им докаже колко сбъркаха, като го освободиха ;) И все пак една такава промяна би било добре да се случи през зимната пауза, а не сега.. Младенов има задача да увеличи бройката на поредните си победи над Левски и да ни остави да зимуваме на върха и може да си ходи :idea:

Всеки си има предпочитания,аз не го харесвам особено Ст.Стоев,но може и да си прав.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 сеп 2014 23:43

Просто Стойчо трябва да разбере, че със страх и защита няма как да ги победим.
Имаме футболисти, и то по-добри от Левски, ако Стойчо превъзмогне страха си и играем срещу тия с преса като на Левски днес ще ги смачкаме.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 сеп 2014 00:17

Има една съществена разлика която ви убягва. Ако играехме като Левски още първото щяхме да сме с пет жълти и в началото на второто с човек по- малко. Гонзо игра ва банк и му върза.Ония се бяха подули и си мислеха,че ще ги бият ходом. Какъвто и да е Гонзо не е ******** и лудите не ги обича . Скочи си им на кръв , а и владко му помогна.Това момче от ден на ден играе все по слабо.Дано ,малката Перука се влезне по- скоро във форма защото тоя не го искам на вратата в национала.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 сеп 2014 01:32

Тик-Так1892 написа:Дори рогачите вкарват 2 гола на Лудогорец....

А ние пък ръгаме рогачите, където ги хванем .... нещо, което "националната кауза" не може посмъртно.

Литекс бие и рогачите, и "националната кауза", а на нас дори гол не могат да вкарат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 сеп 2014 08:43

Мизерниците пак са наскачали срещу Младенов и плюят ли плюят.Нищо,че отбора е на първо място и имаме най-добрата защита и нападение в А група.Успех на момчетата в Стара Загора и напред към 32-та.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 сеп 2014 09:00

Тука се заговори и се вкара името на Стою Разградски :idea: :lol:
Ония вчера са били и тука почнаха реват като на умряло... :arrow:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 сеп 2014 09:45

Teo написа:Тука се заговори и се вкара името на Стою Разградски :idea: :lol:
Ония вчера са били и тука почнаха реват като на умряло... :arrow:

Пич,не е проблем,че подуянци се дуят с победата си в нашия форум,проблем е,че има армейци които искат ЦСКА да се провали.Разбирам левскарите,нормално е да защитават отбора си и да атакуват най-силната фигура в ЦСКА,но "приятелският огън" на наши фенове няма как да одобря.То с такива фенове противници не ни трябват.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”