Venko123 написа:Баш от играч като Иван Стоянов да нямаме нужда...След като имаме шанс да го вземем е много по-добре него без пари отколкото Венци за 500 000. Пък и ако крилата са ти проблема, Ванката може и да на други позиции да играе.
Абсолютно!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Venko123 написа:Баш от играч като Иван Стоянов да нямаме нужда...След като имаме шанс да го вземем е много по-добре него без пари отколкото Венци за 500 000. Пък и ако крилата са ти проблема, Ванката може и да на други позиции да играе.
Teo написа:Venko123 написа:Баш от играч като Иван Стоянов да нямаме нужда...След като имаме шанс да го вземем е много по-добре него без пари отколкото Венци за 500 000. Пък и ако крилата са ти проблема, Ванката може и да на други позиции да играе.
Антон и Тони Силва направо да си подават молбите за разтрогване.. две млади момчета с бъдеще пред тях.
1 минута няма да влезнат през пролетта!
Както и да е.
За мен този трансфер е грешка!
Teo написа:Venko123 написа:Баш от играч като Иван Стоянов да нямаме нужда...След като имаме шанс да го вземем е много по-добре него без пари отколкото Венци за 500 000. Пък и ако крилата са ти проблема, Ванката може и да на други позиции да играе.
Антон и Тони Силва направо да си подават молбите за разтрогване.. две млади момчета с бъдеще пред тях.
Както и да е.
Logical person написа:Teo написа:Venko123 написа:Баш от играч като Иван Стоянов да нямаме нужда...След като имаме шанс да го вземем е много по-добре него без пари отколкото Венци за 500 000. Пък и ако крилата са ти проблема, Ванката може и да на други позиции да играе.
Както и да е.
Той Сточйо си заяви, че младите, до 21 години ще получат шансове, но твърди титуляри могат да станат до 2 годиниКой ще ти разчита на карачанаков да е основен футболист в зоната си.
Еми Бате...вземаме го щото е безплатен.Томов ръси обещания,Стойчо му приглася....дайте ми Венци Христов щото ми требва централен нападател.ОК ама отбора виси ужасно с лиценза,заплати.Стои въпроса за спясяването на клуба,не нападател за 500К.Добре дошъл Ванка....и good bye Томов,агитка да го съблича има ли,жесток лъжец,омитай се незабавно.Трябваше да продадем Менди и Мързелиньо,зощото са калпави и защото ни даваха някакви пари за тях и защото си заминават след 6 месеца....но не,Стойчо иска комфорт и "вариативност"...ми ние и без тия,сме конкурентни за място в ЛЕ,кат гледам как се мъчат "Геренци" и "Ботев" с "Мъриньо".Но не треньора се застрахова,щото той е свикнал да има много играчи,ко не тръгне с единия,да му тръгне с другия....е го е'е че се плащат заплати.Teo написа:Venko123 написа:Баш от играч като Иван Стоянов да нямаме нужда...След като имаме шанс да го вземем е много по-добре него без пари отколкото Венци за 500 000. Пък и ако крилата са ти проблема, Ванката може и да на други позиции да играе.
Както и да е.
red__army написа:Еми Бате...вземаме го щото е безплатен.Томов ръси обещания,Стойчо му приглася....дайте ми Венци Христов щото ми требва централен нападател.ОК ама отбора виси ужасно с лиценза,заплати.Стои въпроса за спясяването на клуба,не нападател за 500К.Добре дошъл Ванка....и good bye Томов,агитка да го съблича има ли,жесток лъжец,омитай се незабавно.Трябваше да продадем Менди и Мързелиньо,зощото са калпави и защото ни даваха някакви пари за тях и защото си заминават след 6 месеца....но не,Стойчо иска комфорт и "вариативност"...ми ние и без тия,сме конкурентни за място в ЛЕ,кат гледам как се мъчат "Геренци" и "Ботев" с "Мъриньо".Но не треньора се застрахова,щото той е свикнал да има много играчи,ко не тръгне с единия,да му тръгне с другия....е го е'е че се плащат заплати.Teo написа:Venko123 написа:Баш от играч като Иван Стоянов да нямаме нужда...След като имаме шанс да го вземем е много по-добре него без пари отколкото Венци за 500 000. Пък и ако крилата са ти проблема, Ванката може и да на други позиции да играе.
Както и да е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта