MASTER_COOL написа:Да идва ! Приготвил съм му да отваря стотици , че даже хиляди линкове в трансфермаркт :lol:
Та ти си основна част от скаутското звено.
Приемам Янис да го вземем за стажант, ще се издигне за нула време до пълноправен член.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
MASTER_COOL написа:Да идва ! Приготвил съм му да отваря стотици , че даже хиляди линкове в трансфермаркт :lol:
Янис Зику написа:Скоро ще дойдат нови играчи и ще вдигнат класата на отбора, бъдете спокойни.
Tony_CSKA написа:Напълно съм съгласен с колегата Янис Зику по въпроса.
Делова и Ето'о са взети с обещание, че градим шампионски отбор. От 52 седмици (че и повече) слушат как следващата седмица ще дойдат нови играчи, с които те да играят футбол. После стана до часове, ама тия часове 16 ли са или са 980 не се конкретизира. И така те са принудени да играят с тотални дървета за съотборници. Това могат да го правят и в по-малки клубове, където няма да ги псуват и освиркват всяка седмица.
Ако ръководството си беше свършило работата, а можеше около 5 пъти да го е направило до този момент - те нямаше да мрънкат да си ходят, нямаше и да играят несериозно.
Проблемът, който в момента наблюдаваме отново е породен от златковата некадърност. Това е само плодът на (без)действията на Златков, скаутското звено също има вина, нейното явно проявление се казва Сегер. Там се корени, затова не трябва да се концентрираме върху крайния ефект, а върху корените на този проблем.
За да не последва същото поведение от останалите ни качествени футболисти е нужно възможно най-скоро да се вземат класни футболисти на всеки пост и да не принуждаваме такива с качества да играят с футболни инвалиди.
Бойко Величков да премахне всичко гнило като футболисти и да се активизира на трансферния пазар много, много бързо. Друг път няма. Изпробвано и доказано.
soilwork написа:Тука взема 18000 хиляди, с никаква перспектива за развитие на отбора, там арабите му дават 40000 пак с никаква перспектива :) Ще избере парите естествено. Слезте на земята братлета, парите са определящи за 80% от съвременните футболисти. За честа,за емблемата.....няма такива филми
Tony_CSKA написа:, скаутското звено също има вина, нейното явно проявление се казва Сегер. Там се корени, затова не трябва да се концентрираме върху крайния ефект, а върху корените на този проблем.
MASTER_COOL написа:Tony_CSKA написа:Напълно съм съгласен с колегата Янис Зику по въпроса.
Делова и Ето'о са взети с обещание, че градим шампионски отбор. От 52 седмици (че и повече) слушат как следващата седмица ще дойдат нови играчи, с които те да играят футбол. После стана до часове, ама тия часове 16 ли са или са 980 не се конкретизира. И така те са принудени да играят с тотални дървета за съотборници. Това могат да го правят и в по-малки клубове, където няма да ги псуват и освиркват всяка седмица.
Ако ръководството си беше свършило работата, а можеше около 5 пъти да го е направило до този момент - те нямаше да мрънкат да си ходят, нямаше и да играят несериозно.
Проблемът, който в момента наблюдаваме отново е породен от златковата некадърност. Това е само плодът на (без)действията на Златков, скаутското звено също има вина, нейното явно проявление се казва Сегер. Там се корени, затова не трябва да се концентрираме върху крайния ефект, а върху корените на този проблем.
За да не последва същото поведение от останалите ни качествени футболисти е нужно възможно най-скоро да се вземат класни футболисти на всеки пост и да не принуждаваме такива с качества да играят с футболни инвалиди.
Бойко Величков да премахне всичко гнило като футболисти и да се активизира на трансферния пазар много, много бързо. Друг път няма. Изпробвано и доказано.
Както винаги - истината е по средата. И Делова си има резонно основание да се махне. Добре си описал причината да не иска да е при нас. Аз нямам против - прав е, но ми идва в повече текста - "няма да тренирам повече, няма и да играя". Освен, ако колегите от Блитц пак не правят топ сензация. Както и да е, довечера ще разберем - има тренировка от 18 ч.
Tony_CSKA написа:
За да не сме в позиция този и онзи да казва, че няма да тренира трябва да имаме отбор. При нас в момента играят като титуляри Турицов, Тасев и Санянг.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта