Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот captain_drifuss » 07 юли 2012 11:00

на Спас мястото му е на върха на атаката, не на крилото, но ще видим какво ще става... Стойчо ще му мислим, щом го иска има нещо предвид... според мен ще се получи отбора, но чакам и Платини или поне Ди Вани, за да съм спокоен.
Силно се надявам, когато Карачанаков се оправи да не го пренебрегват заради Присо и Делев- той е много по-добър и от двамата!
Между другото ако и Платини се върне атаката ни става почти като тази миналта година по това време- Делев, Платини и Мораес са си същите (да се надяваме да са в по-добра форма и да вкарват повече) Карачанаков много напомня на Нелсон (но с много по-добър шут) а Ицо Янев ми е като втори Зику (но в по-добра физическа форма). Разликата е Анисе, който мисля, че Стойчо го ползва за плеймейкър и това е много добре- ако се справи както очаквам ЦСКА ще има най-силния си отбор от години насам!
Очаквам много грешки в защита, но и много голове от напдателите ни през следващия сезон!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 юли 2012 11:04

В момента на сергията са изкарани Лоривал Асис и Жереми Фо-Поре.

цаците явно са опънали черджето защо не проверим договора на този фо-поре, може да излезе някоя вратичка и да го пробваме по втория начин :?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

dimitradze
Контакти:

Бекали: Платини се връща в България, ако иска

Мнениеот dimitradze » 07 юли 2012 11:47

Бекали: Платини се връща в България, ако иска!
Мениджърът Джовани Бекали коментира евентуалното завръщане на Мишел Платини в ЦСКА, заявявайки, че всичко е в ръцете на бразилеца, който може да се върне в България, ако иска. Агентът спомена и евентуалния трансфер на Борис Галчев в Динамо Букурещ.

"Вярно е, че Галчев е на път към Динамо. На мен този играч ми харесва много, тъй като е по-качествен от Джакарджия Коне. Последната дума за трансфера обаче ще има Мишел Платини. Динамо и ЦСКА са се разбрали. Ако той иска, се връща в България. Аз съм оптимист за тази сделка", коментира Бекали.

Сега всичко зависи от Платини,дано се съгласи да се върне и отново да върнем червената мощ в АТАКА!
Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юли 2012 11:58

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
В момента на сергията са изкарани Лоривал Асис и Жереми Фо-Поре.

цаците явно са опънали черджето защо не проверим договора на този фо-поре, може да излезе някоя вратичка и да го пробваме по втория начин :?

[offtopic]Вместо цаците прочетох по-интересна дума и викам къде ли са опънали черджето? :lol: :lol:[/offtopic] Тези са слаби! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 07 юли 2012 12:29

[quote="KашчейНапротив, аз те разбрах какво искаш с това затваряне на прозореца, но въпросът ми беше, дали Стойчо ще получи комисионна за привличането на Делев отново в отбора?

Празни приказки отново!!!Дай цифри,факти,хора-от кого Стойчо е вземал комисионни,кога и колко?Или май само си чешеш езика/клавиатурата/ :)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 юли 2012 13:05

Анисе ще играе ли за ЦСКА ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Бекали: Платини се връща в България, ако иска

Мнениеот Червени_шампиони » 07 юли 2012 13:15

Ще се върне. ;) Аз се надявам до първия ни официален мач Тошко Янчев да каже, че спира с футбола.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 юли 2012 13:47

Ще играе..

Искам Курдов вместо Платини.. :(

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 юли 2012 13:48

Янис Зику написа:Ще играе..

Искам Курдов вместо Платини.. :(

Ако Курдов беше толкова добър, нямаше да напусне Ботев ;)
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”