Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Янис Зику » 06 юли 2012 23:40

Според мен Спас ще бележи много, защото преди проблемът му бяха засадите, а Ст. Младенов умее да налива мозък на футболисти и да развива тактическите им умения. Дано да дойде, това ще е една много добра новина. Само Зику и Нелсън липсват, но очаквам новина, че са разтрогнали до няколко часа.. :lol:

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 юли 2012 23:44

dreben23 написа:Абе на всекиго може да се случи, само не и на Станко, той не може да стигне и до голлинията даже! :lol: :lol: :mrgreen: Спаско си зимаме екстра отборче, отсега виждам доста сърдити старчета! :lol:
Чакаме Платини и трансферния прозорец може да затваря! :lol:

Извинявай за тъпия въпрос, ама от кого искате Спас, след като се пише, че е свободен? :roll:

За Спас Стойчо ще получи ли комисионна 8-)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 юли 2012 23:55

Как всички "медии" и коуеги от форумо си говорят колко ни е зле селекцията и как се насират като я сравнят с техните инвалиди.Тази година Лудогорец ще е извън четворката(феърплея се наигра),а кои са другите конкуренти за титлата?Ботев е пълно менте,след феърплейските изпълнения никой няма да позволи повторение,тези неща стават по веднъж.Подуене са пълна трагедия,ако тази селекция беше при нас Данко сота(да е жив и здрав) да е написал кървавото писмо и да сме превзели конака :lol: .И като си помисля последните 5-6 години най-добрите чужди футболисти в България бяха привлечени от ЦСКА.

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 07 юли 2012 07:46

Kашчей написа:Извинявай за тъпия въпрос, ама от кого искате Спас, след като се пише, че е свободен? :roll:

Един такъв и от мен - Ти къща нямаш ли?

Янис Зику написа:Според мен Спас ще бележи много, защото преди проблемът му бяха засадите, а Ст. Младенов умее да налива мозък на футболисти и да развива тактическите им умения. Дано да дойде, това ще е една много добра новина. Само Зику и Нелсън липсват, но очаквам новина, че са разтрогнали до няколко часа.. :lol:

+1
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 юли 2012 08:53

07 юли 2012 05:52
"ЦСКА и Динамо са се разбрали, вярвам, че сделката ще се получи", коментира мениджърът
Мениджърът Джовани Бекали коментира евентуалното завръщане на Мишел Платини в ЦСКА, заявявайки, че всичко е в ръцете на бразилеца, който може да се върне в България, ако иска. Агентът спомена и евентуалния трансфер на Борис Галчев в Динамо Букурещ.

"Вярно е, че Галчев е на път към Динамо. На мен този играч ми харесва много, тъй като е по-качествен от Джакарджия Коне. Последната дума за трансфера обаче ще има Мишел Платини. Динамо и ЦСКА са се разбрали. Ако той иска, се връща в България. Аз съм оптимист за тази сделка", коментира Бекали.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юли 2012 09:26

Kашчей написа:Извинявай за тъпия въпрос, ама от кого искате Спас, след като се пише, че е свободен? :roll:

Говоря общо за всички трансфери да затваря, не само за Спасковия. Ама малцина ме разбират истински в този форум. :lol: Фигуративно казано да затваря прозореца, а не че ще даваме трансферна сума- кога са давали Титаните пари?! :lol: Питай Черноморец... :mrgreen: ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 юли 2012 10:06

dreben23 написа:

Говоря общо за всички трансфери да затваря, не само за Спасковия. Ама малцина ме разбират истински в този форум. :lol: Фигуративно казано да затваря прозореца, а не че ще даваме трансферна сума- кога са давали Титаните пари?! :lol: Питай Черноморец... :mrgreen: ;)

Напротив, аз те разбрах какво искаш с това затваряне на прозореца, но въпросът ми беше, дали Стойчо ще получи комисионна за привличането на Делев отново в отбора?

Иначе тази година, от януари насам, избивате рибата с трансфери на принципа иди си-дойди си...И Делев, и Платини, и Мораес 8-) Важното е търговия да се върти и реклама да става 8-)

@ Kolec, на хотел съм бате, нямам си къща!
Ако не си разбрал, във форума (освен Stenly) всички сме на хотел!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 юли 2012 10:10

с риск да ви вгорча рано рано съботата http://www.blitz.bg/sport/article/132260
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юли 2012 10:21

Е, не знам ква комисионна да получи? Няма логика просто. :) Може би по-скоро некъв процент от бъдещ трансфер.. :lol:

За Мораеш се знае- пари трябват! :cry: То е логично, че едва ли ще остане щом връщат Делев и Платини! Иначе става голям наплив в атака и ще има сърдити както казах. ;) А и титаните едва ли ще изпуснат милиончето... :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 юли 2012 10:46

Kашчей написа:
dreben23 написа:Абе на всекиго може да се случи, само не и на Станко, той не може да стигне и до голлинията даже! :lol: :lol: :mrgreen: Спаско си зимаме екстра отборче, отсега виждам доста сърдити старчета! :lol:
Чакаме Платини и трансферния прозорец може да затваря! :lol:

Извинявай за тъпия въпрос, ама от кого искате Спас, след като се пише, че е свободен? :roll:

Агентът на Делев е Жейнов, ако не се лъжа.. :)
http://www.novsport.com/news197364_1040.html

Върни се в “ЦСКА”