Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Боби Михайлов: Направихме компромис с оставането на ЦСКА в "
Ех, това синьо БФС.......!
- Обичам Левски
- Контакти:
А баба Цола кво каза ? А Чорни кво каза ? А бат Бойко кво каза ? А агент Николай кво каза ? А Борат кво каза ? А Солаков кво каза, и т. н.
Благодаря,..но може да не ми отговаряте.

- Levskar_90
leski написа:А баба Цола кво каза ? А Чорни кво каза ? А бат Бойко кво каза ? А агент Николай кво каза ? А Борат кво каза ? А Солаков кво каза, и т. н.![]()
А Бай Тошо, а Милко Балев, а Добри Джуров, а ГА какво казаха ?

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Е там беше грешката, защото ако тогава бяха ги изхвърлили днес червените щеше да са в "А" група без задължение и в много по-добро материално и финансово състояние, но пък и сини и червени са галеници, така че за тях законите просто не важат.
За това футболът ни копае дъното, с компромиси нищо не става.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
leski написа:А баба Цола кво каза ? А Чорни кво каза ? А бат Бойко кво каза ? А агент Николай кво каза ? А Борат кво каза ? А Солаков кво каза, и т. н.![]()
А УЕФА кво каза!?
BadBoy написа:Е там беше грешката, защото ако тогава бяха ги изхвърлили днес червените щеше да са в "А" група без задължение и в много по-добро материално и финансово състояние, но пък и сини и червени са галеници, така че за тях законите просто не важат.
Бе те, ако не са сини и червени ще са Лудогорец и Литекс. Просто трябва да се изметат една перука и още 20-30 човека, и тогава нещата евентуално могат да се оправят.
MoNteSo написа:BadBoy написа:Е там беше грешката, защото ако тогава бяха ги изхвърлили днес червените щеше да са в "А" група без задължение и в много по-добро материално и финансово състояние, но пък и сини и червени са галеници, така че за тях законите просто не важат.
Бе те, ако не са сини и червени ще са Лудогорец и Литекс. Просто трябва да се изметат една перука и още 20-30 човека, и тогава нещата евентуално могат да се оправят.
Лудогрец с купената публика и Ловеч с една каруца хора ще заместят червени и сини, айде моля ви се...
- blue avalanche
- Контакти:
Нерви,нерви...
Защо ли?
blue avalanche написа:leski написа:А баба Цола кво каза ? А Чорни кво каза ? А бат Бойко кво каза ? А агент Николай кво каза ? А Борат кво каза ? А Солаков кво каза, и т. н.![]()
Нерви,нерви...
Защо ли?
[offtopic]защото е човек-изнервя се, а теб само мухите те дразнят

ЦСКА е магия

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !