Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов
Това от опит ли го казаваш?
Доста лилави коментари за Стойчо ... Гонзалес би 2-3 мача и вече всичко е ОК, нали
Тара, Гонзо, все пичове
Лошото е, че идва следващата ви среща със "слабия" треньор Стойчо, в която пак ще ви лъснат голите задници, не се съмнявайте
По въпроса за мача - доста резерви, които не се справиха, Дивиш все повече ме убеждава, че трябва да топли пейката 

Леевски, оле

boabbb написа:Доста лилави коментари за Стойчо ... Гонзалес би 2-3 мача и вече всичко е ОК, налиТара, Гонзо, все пичове
Лошото е, че идва следващата ви среща със "слабия" треньор Стойчо, в която пак ще ви лъснат голите задници, не се съмнявайте
По въпроса за мача - доста резерви, които не се справиха, Дивиш все повече ме убеждава, че трябва да топли пейката
Дивиш игра със скъсани връзки на малкия пръст. Иначе нямаше да пусне гола за 1-1. От този мач се убедих, че играчи като Соарес Платини, Жоаким, Бергонси и Супусепа нямат място дори и на пейката. Като цяло нито един играч не направи хубав мач. Техничната игра на Филипе и Тони не се получаваше, Кукоч не центрира топката нормално и един път, нямаше никакви шансове за гол пред Буш, а и Милисавлевич не направи абсолютно нищо.
Не е моя работа да коментирам Стойчо Младенов понеже съм левскар ,но ще си позволя да си напиша мнението
. За мен не може да се даде еднозначна оценка за Стойчо като треньор. Според мен е много добър селекционер -умее да намери необходимите му играчи и да ги разположи по терена,несъмнено е много добър мотиватор,хитър треньор е взел е нещо от учителите си Г.Василев и Ив.Вуцов,умее да дебне за чужди грешки. Недостатъците му са - на първо място той е относително"скъп" треньор не говоря като заплата, а че постоянно прави селекция и много рядко докараните от него футболисти изкарват повече от една година и като правило си тръгват без трансферна сума. Като цяло като треньор не е вкарал практически никкави пари в клуба в който работи. А както се казва икономиката управлява политиката,а не политиката икономиката
. Не е толкова важно колко купи си взел, а какви пари си вкарал в касата на клуба,защото не купите,а парите определят бюджета. Другия недостатък на Стойчо е че е относително страхлив и много трудно печели мачове,който трябва да спечели на всяка цена срещу равностоен отбор-той е специалист да "изклати" другия отбор при положение ,че и равния мач го устройва ,а другия отбор трябва да играе за победа ,но когато ролите са разменени почти винаги се проваля ,това е и причината да няма никакви успехи в турнири провеждащи се на системата на елиминациите. Тук много напомня на Г.Василев(един от най-добрите български треньори за всички времена).
Има и една друга подробност -голяма заблуда е да се мисли че привличането на свободни агенти ,значи 0 лева за селекция,не е кой знае каква тайна че при привличане на свободни агенти се дават пари на ръка на футболиста и на агента му,както и на свободния футболист като правило се дават по-високи заплати има и нещо друго обикновено при привличане на свободни агенти се поставя много ниска освобождаваща клауза и обикновено такива футболисти много често си сменят отборите и от всеки нов отбор получават пари на ръка,но това не е проблем само на ЦСКА и Ст.Младенов ,а на целия ни футбол.

Има и една друга подробност -голяма заблуда е да се мисли че привличането на свободни агенти ,значи 0 лева за селекция,не е кой знае каква тайна че при привличане на свободни агенти се дават пари на ръка на футболиста и на агента му,както и на свободния футболист като правило се дават по-високи заплати има и нещо друго обикновено при привличане на свободни агенти се поставя много ниска освобождаваща клауза и обикновено такива футболисти много често си сменят отборите и от всеки нов отбор получават пари на ръка,но това не е проблем само на ЦСКА и Ст.Младенов ,а на целия ни футбол.
Както беше се изразил един друг привърженик на ЦСКА на Стойчо му липсва късмет в евротурните и затова отпада все след равенства. Така е. Хубаво е да си вярваш. Стойчо не става за турнирни мачове, защото е страхливец и разчита единствено на надъхване, но срещу тактически грамотен треньор речите му не струват, а пък когато гостува по-добре да хвърля бялата кърпа и да не хаби пари на ръководството за пътуване. Не става само с центрирания, ритане, блъскане и псувни по съдиите, трябва и акъл. Това Гонзо най-добре го разбра като отиде в Рен.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Дивиш, според мен, трябва да си ходи зимата
Варна, айде, случва се, ама стига вече

Леевски, оле

Никой не може да ме убеди че бъдещето на ЦСКА е отбор с 10 (ДЕСЕТ) !!! чужденци в състава, както бе вчера. А щом не се мисли за бъдещето, какъв е този скъпо платен треньор. Победите над Левски дали могат да компенсират вече станалите доста срамни отпадания.
sin4ec написа:GOLEADOR написа:"sin4ec"
1.Тактиката за мача си беше перфектна.На тази нива техничен футбол не се играе.Топката трябва да се центрира и нападателят физически да надиграе защитника.Същата тактика приложи и Феро.Монтанци играха с много сърце за разлика от ЦСКА и заслужено спечелиха.
2.Къде видя,че Младенов е казал,че е невинен?Какво повече очакваш да чуеш от това,че (цитирам) "ние треньорите не си свършихме работата"?
Техничен футбол не се играе, но се печели центъра... Феро играе с лична защита, а Стойчо със зона. Но в дреболии не ми се изпада, важен е КР-Стойчо тотално се проваля в турнирите. Кое ѝ е перфектно на тактиката, след като головете, положенията и спорните ситуации( няма да ги коментирам), са повече пред твоята врата?
А бе ти само чакаш ЦСКА да падне ,вие да направите две поредни(зашеметяващи

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
honda написа:Не е моя работа да коментирам Стойчо Младенов понеже съм левскар ,но ще си позволя да си напиша мнението. За мен не може да се даде еднозначна оценка за Стойчо като треньор. Според мен е много добър селекционер -умее да намери необходимите му играчи и да ги разположи по терена,несъмнено е много добър мотиватор,хитър треньор е взел е нещо от учителите си Г.Василев и Ив.Вуцов,умее да дебне за чужди грешки. Недостатъците му са - на първо място той е относително"скъп" треньор не говоря като заплата, а че постоянно прави селекция и много рядко докараните от него футболисти изкарват повече от една година и като правило си тръгват без трансферна сума. Като цяло като треньор не е вкарал практически никкави пари в клуба в който работи. А както се казва икономиката управлява политиката,а не политиката икономиката
. Не е толкова важно колко купи си взел, а какви пари си вкарал в касата на клуба,защото не купите,а парите определят бюджета. Другия недостатък на Стойчо е че е относително страхлив и много трудно печели мачове,който трябва да спечели на всяка цена срещу равностоен отбор-той е специалист да "изклати" другия отбор при положение ,че и равния мач го устройва ,а другия отбор трябва да играе за победа ,но когато ролите са разменени почти винаги се проваля ,това е и причината да няма никакви успехи в турнири провеждащи се на системата на елиминациите. Тук много напомня на Г.Василев(един от най-добрите български треньори за всички времена).
Силно и обективно мнение, при това от левскар! Моите поздравления за което!

honda написа:Не е моя работа да коментирам Стойчо Младенов понеже съм левскар ,но ще си позволя да си напиша мнението. За мен не може да се даде еднозначна оценка за Стойчо като треньор. Според мен е много добър селекционер -умее да намери необходимите му играчи и да ги разположи по терена,несъмнено е много добър мотиватор,хитър треньор е взел е нещо от учителите си Г.Василев и Ив.Вуцов,умее да дебне за чужди грешки. Недостатъците му са - на първо място той е относително"скъп" треньор не говоря като заплата, а че постоянно прави селекция и много рядко докараните от него футболисти изкарват повече от една година и като правило си тръгват без трансферна сума. Като цяло като треньор не е вкарал практически никкави пари в клуба в който работи. А както се казва икономиката управлява политиката,а не политиката икономиката
Тука си много прав и обективен,за съжаление

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!