Какво да правим тези които не сме от народа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Какво да правим тези които не сме от народа

Мнениеот валидол за теб » 25 ное 2011 22:11

dodo7271 написа: Целта е Левски да се вкара под шапката на МВР, и да бъде намразен. Обединенията на ЦСКА със Септември и на Локо със Славия е просто за замазване на очите на хората.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и ся агентите и мафиотите преди тях, и нарко-пласьорите ви внедрихме ! Прост народ-бедна държава
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 ное 2011 22:17

vaskonti написа:Ок, намери ми един левскар, който да потвърди, че тогава сте скандирали "Витоша" под страх от арест от цивилните ченгета.

Аз съм свидетел!И никога не съм викал за Витоша,но на един мач на Армията ми взеха знамето(синьо-бяло-синьо,на бял фон синьо Л).Противник не ми е взимал шал или знаме-ушев ми го взе!И за да съм гаден-бихме ви с 2-1! :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2011 22:21

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Ок, намери ми един левскар, който да потвърди, че тогава сте скандирали "Витоша" под страх от арест от цивилните ченгета.

Аз съм свидетел!И никога не съм викал за Витоша,но на един мач на Армията ми взеха знамето(синьо-бяло-синьо,на бял фон синьо Л).Противник не ми е взимал шал или знаме-ушев ми го взе!И за да съм гаден-бихме ви с 2-1! :) :) :)

Е, ченгето просто е бил ЦСКАр и ти е изгърбил знамето! Иначе щеше да те арестува, ако е искал да те "репресира" като левскар! :lol:
Но никога не сте скандирали Витоша. А дори и да се е случило, е било супер инцидентно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 25 ное 2011 22:28

Поредното скандално изказване на премиера.Целта е да се подмаже на синята публика,която го освирка и напсува преди два месеца.А относно спора кой е по-репресиран,кой е комунистически отбор и кой не-и двата отбора са били част от комунистическата система.На феновете на Левски това не им харесва,но е ФАКТ.Левски е бил отбора на милицията,а ЦСКА на военните и левскарите да се изкарват ощетени е направо смешно.В онези времена не е имало частни.Левски и ЦСКА са били към МВР и МО,а всички други отбори са били към някой завод.На някои хора им се иска нещата да не са били такива,но те са такива и да се твърди,че Левски не е бил комунистически отбор,а само ЦСКА е бил такъв е дебелоочие.По въпроса за собствеността на базите.Левски никога не е имал собствен стадион.Първият им е дарен от общината.След идването на комунизма този стадион им е взет за да се построи там националния.Но земята си е била общинска.Дават им петно за построяване на Герена.Но колкото и да не им се вярва на левскарите "Георги Аспарухов" е строен от държавата.Може някои хора да са давали дарения,може да са работили доброволци на обекта,но основните строители са били трудоваците и затворниците.Дори и това,че е имало доброволци не означава,че стадионът по някакъв начин принадлежи на футболния отбор.Аз например може да ида да помагам на комшията да си построи къщата,но не съм собственик на тази къща и няма да буда такъв никога.Същото е и ако даря средства примерно за изграждането на църква.Може да съм ги дал всички,може да съм участвал в строежа й,но това няма да я направи моя собственост.Левски щеше да е собственик на първия си стадион ако имаше нотариален акт за него.Но такъв липсва.Следователно претенциите са неоснователни,защото земята,върху която са строени стадионите им е била или общинска или държавна.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 ное 2011 22:30

vaskonti написа:
Синьо сърце написа:

Е, ченгето просто е бил ЦСКАр и ти е изгърбил знамето! Иначе щеше да те арестува, ако е искал да те "репресира" като левскар! :lol:
Но никога не сте скандирали Витоша. А дори и да се е случило, е било супер инцидентно.

Не,никога!А то си беше милиционер и си вършеше това,което му е казано-не е бил ЦСКА-р!А и когато ми го взе,беше 1-0 за Средец! :) :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 25 ное 2011 22:33

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:
Синьо сърце написа:

Не,никога!А то си беше милиционер и си вършеше това,което му е казано-не е бил ЦСКА-р!А и когато ми го взе,беше 1-0 за Средец! :) :) :) :)

ми той ти го е взел за да го развява-той или да го занесе на сина си :oops:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 ное 2011 22:36

Синьо сърце стига си писал глупости бе? Много сте смешни и като пишете сами се опитвате да се обедите в правотата си с остроумни измишльотини съчинения разсъждения на свободна тематика :) :lol: :lol: :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 ное 2011 22:37

Синя Гордост написа:Червени другарки,гледам много се напъвате да обяснявате за репресии , "отбора на народа'' и т.н. Я кажете щом сте толкова отворени ,защо радио Свободна Европа казва знаменитата фраза "Отборът на народа победи отбора на властта " ?! Да не би баба ви Цола тогава да работи в Свободна Европа ?! :roll:

Защото радио Свободна Европа, което между другото съм слушал и зная какви бяха новините, е създадено с пропагандна цел срещу правителствата от другата страна на "желязната завеса". По това време както комунистическата пропагандна машина работеше в България, чрез медиите-радио, телевизия и вестници и се казваше това което е удобно на властта, така действаха и Радио Свободна Европа, Радио Дойчевеле и Гласът на Америка. Комунистите действаха чрез пропагандата за външният враг, който работи срещу светлото бъдеще което изграждаме и това ни се втълпяваше в главите, което действаше обединител на обществото. Докато радията които изброих се стремяха да пропагандират антикомунизъм, като една се стремяха да противопоставят хората един срещу друг, всмисъл да се получи разединение. И в двете системи медиите си бяха пропагандни, целящи постигане на целите си и заради това за мен тези три радия, които изброих не се различават от комунистическите и не са никакъв критерий за обективност.
Има две книги на Оруел- "Животинката ферма" и "1984", в които много добре са описани двата противопоставящи се лагера и пропагандата, на която жертва са хората, без да го осъзнават.

Честно казано преди да дойде демокрацията нито отбора на ЦСКА имаше прозвището комунистически отбор, нито Левски дисидентски. Хората си ходеха да гледат футбол и политиката тогава не беше тема на разговор, а се говореше за самата футболна среща, преди и след нея.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 ное 2011 22:38

Ще Ви припомня някои неща които се случиха през последните две години в отношенията между Т.Батков и Герб.В ноща на изборите пред НДК цяла България видя как Батков се хвърли да прегръща Борисов и как бъдещия премиер се отдръпна и адвоката изпадна в неловко положение.Като не успя с ББ,агент Тара се насочи към финансовия министър Дянков.На ложите на Г.Аспарухов все по често до Батков стоеше двойникът на хер Флик.изтипосан със синя фланелка.После някак мимоходом по медиите се появиха снимки на едно дете на което в присъствието на Батков и Дянков му бе връчена фланелката с номер 9 ,номера на Гунди.Ще се учудите ли ако Ви кажа че бъдещия наследник на Г.Аспарухов носеше фамилията Дянков,наследника на ковчежника на републиката.Така че последвалото затопляне на отношенията Батков Борисов не ме изненада.Нормално е и да си зададем въпросът каква ще е цената на това спонсорство и кой ще я плаща.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 ное 2011 22:42

v.r.s. написа:Честно казано преди да дойде демокрацията нито отбора на ЦСКА имаше прозвището комунистически отбор, нито Левски дисидентски. Хората си ходеха да гледат футбол и политиката тогава не беше тема на разговор, а се говореше за самата футболна среща, преди и след нея.

Нормално, защото тогава всичко е било държавно и комунистическо и е нямало друга партия освен БКП, така че е нямало причина да се казва на даден отбор че е комунистически, като всички отбори са били на и в комунистическа България !
catch me ... if you can !

Върни се в “ЦСКА”