dodo7271 написа: Целта е Левски да се вкара под шапката на МВР, и да бъде намразен. Обединенията на ЦСКА със Септември и на Локо със Славия е просто за замазване на очите на хората.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
dodo7271 написа: Целта е Левски да се вкара под шапката на МВР, и да бъде намразен. Обединенията на ЦСКА със Септември и на Локо със Славия е просто за замазване на очите на хората.
vaskonti написа:Ок, намери ми един левскар, който да потвърди, че тогава сте скандирали "Витоша" под страх от арест от цивилните ченгета.
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Ок, намери ми един левскар, който да потвърди, че тогава сте скандирали "Витоша" под страх от арест от цивилните ченгета.
Аз съм свидетел!И никога не съм викал за Витоша,но на един мач на Армията ми взеха знамето(синьо-бяло-синьо,на бял фон синьо Л).Противник не ми е взимал шал или знаме-ушев ми го взе!И за да съм гаден-бихме ви с 2-1!![]()
![]()
vaskonti написа:Синьо сърце написа:vaskonti написа:Ок, намери ми един левскар, който да потвърди, че тогава сте скандирали "Витоша" под страх от арест от цивилните ченгета.
Аз съм свидетел!И никога не съм викал за Витоша,но на един мач на Армията ми взеха знамето(синьо-бяло-синьо,на бял фон синьо Л).Противник не ми е взимал шал или знаме-ушев ми го взе!И за да съм гаден-бихме ви с 2-1!![]()
![]()
Е, ченгето просто е бил ЦСКАр и ти е изгърбил знамето! Иначе щеше да те арестува, ако е искал да те "репресира" като левскар!![]()
Но никога не сте скандирали Витоша. А дори и да се е случило, е било супер инцидентно.
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Синьо сърце написа:
![]()
Е, ченгето просто е бил ЦСКАр и ти е изгърбил знамето! Иначе щеше да те арестува, ако е искал да те "репресира" като левскар!![]()
Но никога не сте скандирали Витоша. А дори и да се е случило, е било супер инцидентно.
Не,никога!А то си беше милиционер и си вършеше това,което му е казано-не е бил ЦСКА-р!А и когато ми го взе,беше 1-0 за Средец!![]()
![]()
![]()
Синя Гордост написа:Червени другарки,гледам много се напъвате да обяснявате за репресии , "отбора на народа'' и т.н. Я кажете щом сте толкова отворени ,защо радио Свободна Европа казва знаменитата фраза "Отборът на народа победи отбора на властта " ?! Да не би баба ви Цола тогава да работи в Свободна Европа ?!
v.r.s. написа:Честно казано преди да дойде демокрацията нито отбора на ЦСКА имаше прозвището комунистически отбор, нито Левски дисидентски. Хората си ходеха да гледат футбол и политиката тогава не беше тема на разговор, а се говореше за самата футболна среща, преди и след нея.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта