ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: За една ''спечелена купа''...почти

Мнениеот cska_90 » 23 май 2011 15:25

rzEtw написа:
cska_90 написа:
Viktor4o_Rs написа:Прогнозирах, че ако паднете, ще си намерите оправдание и някаква конспирация, още отсега се застраховате : Доста жалко от твоя страна ;)
Люти закани сипят само феновете на ЦСКА, за разгроми, за не знам си какво, и именно заради тази надменност почти цяла България ще е за Славия в сряда вечерта, дори на феновете на Локо (Пд), Черно море и другите, които имат полза да бие ЦСКА,та дори и на тях им омръзна от тази червена арогантност ;)

Ако мача се играе -жалкото ви отборче няма как да бие с тия 1123243 поредни загуби-че вие два паса не може да вържете!!Цяла Българи щяла да бъде за вас- :lol: :lol: :lol: :lol: -боли ме фара-нали знаеш че силните всички ги мразят!! :evil: :evil: Естествено,че ще сме арогантни и надменни-щото сме ЦСКА-а вие сте?
Ние сме първия български полуфиналист в турнир от Европа. Първият софийски отбор шампион на България. Първият български носител на Интертото. Достатачно ли е ?

Минало свършено време приятел!!
Изображение

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 23 май 2011 15:31

cska_90 написа:
rzEtw написа:
cska_90 написа:Ако мача се играе -жалкото ви отборче няма как да бие с тия 1123243 поредни загуби-че вие два паса не може да вържете!!Цяла Българи щяла да бъде за вас- :lol: :lol: :lol: :lol: -боли ме фара-нали знаеш че силните всички ги мразят!! :evil: :evil: Естествено,че ще сме арогантни и надменни-щото сме ЦСКА-а вие сте?
Ние сме първия български полуфиналист в турнир от Европа. Първият софийски отбор шампион на България. Първият български носител на Интертото. Достатачно ли е ?

Минало свършено време приятел!!
През тая година да не би да сте спечелили ШЛ или Лига Европа, приятел ? Май и вашите успехи са в далечното минало.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)

Мнениеот mistreated » 23 май 2011 15:36

NIKI_RED написа:ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ЦСКА!ДАНО ВЗЕМЕМ КУПАТА!ПРИТЕСНЯВА МЕ МАЛКО ТОВА,СЛАВИЯ ДА НЕ ЗАБЪРКА НЯКОЙ БЕТОН И ДА СЕ НАДЯВА НА ДУЗПИ!

Като им знам защитата на какво дередже е, то трябва да имат не 10, а поне 15 защитника, за да си опазят вратата. Славия, ако иска да вземе купата, трябва да играе нападателно и да се опита да ни притисне и да сгрешим. Ако се надяват на 0:0, то по-добре да не излизат на терена.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 май 2011 15:38

Е да-ама в последните 10 години винаги сме ви бил като брашнен чувал, никога не сме били след вас в класирането!!За публика да не говорим-че е направо смешно-та мисълта ми беше че сме много по-голям клуб от вас и имаме всякакво право да сме самонадеяни! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 23 май 2011 15:38

HEATSEEKER написа:Наближавайки финала за Купата на България, привърженнииците и на двата отбора сипят люти закани и очакват да приберат трофея.В спорта винаги ще има победители и победени и...неуредени финансови взаимоотношения.Именно такива са тези отношения между ''червените'' и ''белите'', проблемът идва от вече забравения в България Райс Мболи.Няма грешка ''Славия'' все още си чака парите за този вратар, а сумата никак не е малка, точно 500000евро..Ето и идеалната възможност за оправяне на този дълг.Купа срещу борч...
Разбира се това е в сферата на вероятностите, но нека не си припомним думите на Радуканов преди няколко дни той каза ''Спомнете си мача на Герена не винаги фаворитът печели''край на цитата. :!: Оставащите дни ще разкрият дали тактично не беше подсказано, евентуалния край на мача, а именно че купата ще акостира при добрата бяла ''Славия'', благодарение на един бивш свой не много бял играч :?:

Стига глупости това няма как да стане.Никъде не пише , че ЦСКА дължи на Славия 500 к евро

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 май 2011 15:44

cska_90 написа:Е да-ама в последните 10 години винаги сме ви бил като брашнен чувал, никога не сме били след вас в класирането!!За публика да не говорим-че е направо смешно-та мисълта ми беше че сме много по-голям клуб от вас и имаме всякакво право да сме самонадеяни! ;)

Забрави да кажеш, че като ви бихме есента, мачът беше продаден :lol: :lol: :lol: А я си отговори как така през първите 12 години от създаването си имате 11 титли, а ;) По-големи сте като успехи поради една единствена причина и всички я знаем коя е, няма нужда да го повтаряме :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 23 май 2011 15:46

Призовавам всички фенове на ЦСКА да си замълчат до приключване на мача в Сряда и да отминават заканите и обидите без да им отговарят!Нека д асвърши мача да спечелим купат и после ще пишем ще говорим и ще видим кой е крив и кой е прав!Спокойно момчета спокойно ще се опитат всячески да изнервят положението около ЦСКА и отбора!Той Милен зае.. два мача само заради този финал Титан ще се окичат с първо отличие под яхно ръководство така че спокойно...............
Money Over Bitches

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)

Мнениеот Deluxx » 23 май 2011 15:50

И да се затворят пак ще ги бием :) Вече нямаме проблеми с такива отбори.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 май 2011 15:54

Viktor4o_Rs написа:
cska_90 написа:Е да-ама в последните 10 години винаги сме ви бил като брашнен чувал, никога не сме били след вас в класирането!!За публика да не говорим-че е направо смешно-та мисълта ми беше че сме много по-голям клуб от вас и имаме всякакво право да сме самонадеяни! ;)

Забрави да кажеш, че като ви бихме есента, мачът беше продаден :lol: :lol: :lol: А я си отговори как така през първите 12 години от създаването си имате 11 титли, а ;) По-големи сте като успехи поради една единствена причина и всички я знаем коя е, няма нужда да го повтаряме :mrgreen:

Мача -че беше продаден е ясно-вие за една година я имате 2-3 чисти мача, я не-по-продажен отбор няма!! :lol: :lol: :lol:

А и винаги като нямате кво да кажете и почвате с тоя комунизъм-аре стига-говорим в СЕГАШНО ВРЕМЕ-боли ме гъза преди 50 години кво е ставало-нито съм бил роден,нито нищо!!!Говоря за сега-а фактите са такива-безумно слаб отбор,кретащ в златната среда,не борещ се за нищо и след няколко победи-почвате да продавате като невидяли и отбор с една от най-малките и смешни публики в България!!!Кво има да спорим повече? :?Къде изобщо може да се сравнявате с нас в каквото и да било отношение?
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 май 2011 15:58

HEATSEEKER написа:Наближавайки финала за Купата на България, привърженнииците и на двата отбора сипят люти закани и очакват да приберат трофея.В спорта винаги ще има победители и победени и...неуредени финансови взаимоотношения.Именно такива са тези отношения между ''червените'' и ''белите'', проблемът идва от вече забравения в България Райс Мболи.Няма грешка ''Славия'' все още си чака парите за този вратар, а сумата никак не е малка, точно 500000евро..Ето и идеалната възможност за оправяне на този дълг.Купа срещу борч...
Разбира се това е в сферата на вероятностите, но нека не си припомним думите на Радуканов преди няколко дни той каза ''Спомнете си мача на Герена не винаги фаворитът печели''край на цитата. :!: Оставащите дни ще разкрият дали тактично не беше подсказано, евентуалния край на мача, а именно че купата ще акостира при добрата бяла ''Славия'', благодарение на един бивш свой не много бял играч :?:

Моята теория е по-различна и съм сигурен, че червените ще спечелят купата. А от цялата работа ще загубят само феновете на Славия. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”