Любо беше подивял. На връщане от Ловеч в автобуса мълчеше и дъвчеше нервно дъвка. Но, когато пристигнахме и ни събра, стана страшно. Разфуча се, взе да рита столове, да блъска. Някои му се изрепчиха, а той направо скочи да ги бие. Лудница пълна”, разкриват свидетели на среднощния екшън, станал факт само няколко часа след загубата в Ловеч.
Основната причина за мащабното гонене е ясна, всички играчи се набили на очи на Пенев със слабите си изяви на терена, но в същото време със силното си представяне по лъскавите заведения из нощна София. Преди мача с “Миньор” четирима от “червените” купонясвали здраво в бар на столичен хотел. Иван Иванов, Иван Караджов, Павел Виданов и Коста Янев се наливали с алкохол, пушили,и въобще не се притеснявали че някой ги вижда. Ей тия тримата вредни елемента останаха в ЦСКА и продължават с поразиите!
Павел Дочев напусна ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bobby198
- Контакти:
Re: Павел Дочев напусна ЦСКА
Павел Дочев вече не заема поста старши треньор на представителния oтбoр на ЦСКА, съобщава сайтът на "червените". Въпреки това немският възпитаник остава на работа в клуба. От днес Дочев ще бъде начело на скаутския отдел на ЦСКА. Името на новия старши треньор на ЦСКА ще бъде съобщено допълнително. 

Общо взето беше грешка, че смениха Загиров и Димитър Пенев. Отбора показа добри игри с тях
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Е то няма смисъл да назначават нов треньор като тия лекета ще го сменят и него след 2-3 месеца...
bobby198 написа:Павел Дочев вече не заема поста старши треньор на представителния oтбoр на ЦСКА, съобщава сайтът на "червените". Въпреки това немският възпитаник остава на работа в клуба. От днес Дочев ще бъде начело на скаутския отдел на ЦСКА. Името на новия старши треньор на ЦСКА ще бъде съобщено допълнително.
Това ми звучи като опит да се избегне неустойка.

Последна промяна от Гуу на 16 авг 2010 14:35, променено общо 1 път.
pomiqrat написа:Общо взето беше грешка, че смениха Загиров и Димитър Пенев. Отбора показа добри игри с тях

Сигурно... и един мърмот ...
Гуу написа:bobby198 написа:Павел Дочев вече не заема поста старши треньор на представителния oтбoр на ЦСКА, съобщава сайтът на "червените". Въпреки това немският възпитаник остава на работа в клуба. От днес Дочев ще бъде начело на скаутския отдел на ЦСКА. Името на новия старши треньор на ЦСКА ще бъде съобщено допълнително.
Това му звучи като опит да се избегне неустойка.
Абсолютно е така, убеден съм

-
- Контакти:
pomiqrat написа:Общо взето беше грешка, че смениха Загиров и Димитър Пенев. Отбора показа добри игри с тях
Беше грешка,че смениха Л.Пенев,разпродадоха отбора,взеха некачествени футболисти и некачествен треньор още зимата.С Любо ЦСКА нямаше да е толкова зле + под негово ръководство играехме добре в Европа
То не звучи,ами направо кънти...Гуу написа:bobby198 написа:Павел Дочев вече не заема поста старши треньор на представителния oтбoр на ЦСКА, съобщава сайтът на "червените". Въпреки това немският възпитаник остава на работа в клуба. От днес Дочев ще бъде начело на скаутския отдел на ЦСКА. Името на новия старши треньор на ЦСКА ще бъде съобщено допълнително.
Това му звучи като опит да се избегне неустойка.

Мисля аз да поема отбора! хахахаха
Ако говорим сериозно е ясно , че футболистите ни са кофти. чичо митко навремето да не им е обяснявал как да играят на Шишето, Бези, Ицо , Трифон и другите. Просто си бяха играчлета. Нямаше Син сити , имаше победи!!!!
Ще ми прави Караджов например фотосесии с Лозанова. Бе мама ти дееба......Ицо, Трифон и т.н. да не се занимаваха с глупости случайно. В мачове дето водехме с три, четири гола тичаше до последният сигнал като луд ако може да вкара още един, а тези говна какво правят????????

Ако говорим сериозно е ясно , че футболистите ни са кофти. чичо митко навремето да не им е обяснявал как да играят на Шишето, Бези, Ицо , Трифон и другите. Просто си бяха играчлета. Нямаше Син сити , имаше победи!!!!
Ще ми прави Караджов например фотосесии с Лозанова. Бе мама ти дееба......Ицо, Трифон и т.н. да не се занимаваха с глупости случайно. В мачове дето водехме с три, четири гола тичаше до последният сигнал като луд ако може да вкара още един, а тези говна какво правят????????