@RockSeeker
Проблема не е с разгром или не ще отстраним Септември,а в подценяването на противника.Някой от съфорумците беше постнал един анализ на Полковника относно състава на Септември,хубаво бе този анализ да го бе направил Янев преди мача.Защото наистина бяхме на секунди от издънка.Надявам се Ицо да си е извадил поуките от този мач.Млад треньор е и не трябва да му се "пали колата" заради грешките които прави,стига да не ги повтаря!
КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Blue1914 написа:BRF написа:Добре де!Имаше дузпа,нямаше гол,съдията ни помогна,Септември бяха две класи над нас,имаха 12 не 13 чисти голови положения,а ние нито едно!Само благодарение на късмета минахме този кръг!
Не се пени толкова, писал съм, че бяхте много по-добри на терена, поне това което аз хванах.Но понякога във футбола това не достатъчно. Поведението на рефера в 94 минута беше фрапантно. Дори капитанът и треньорът ви бяха шокирани.
![]()
Не се пеня бре!Както виждаш това което направи отбора на ЦСКА беше достатъчно за победа!
Кашчей написа:Тик-Так1892 написа:Абе,шушумиги сини,лайнари изнасилени,какво ви бърка ЦСКА,бе клошари?Страшно нагли сте,шушумиги.Първо имаше чист гол за ЦСКА,второ имаше едно положение,незнам точно коя минута е било защото бяха на стадиона,но беше сходно с това на Септември с разликата,че стана във въздуха,Преслав игра с глава,а топката се удари в ръката на футболист на Семптември,от Сектор Г много ясно се видя,айде крийте се в дупки и се радвайте на налагането юношките,че най-вероятно няма да е за дълго,евентуално ще се видим,скоро...
п.с Дузпа са Септември имаше,факт.Дори Ицо Янев го призна,ама вие да се обадите... вземете ходете малко на тоя ваш стадион,че се излагате,ама внимавайте,че в наркосектора има само криминални елементи и отрепки,да не ви накажат..
От поста ти разбрах, че недадената за Септември дузпа е компенсация за това, че левскарите не ходят на мачовете на Герена
Еми нормално е това да разбереш с твоя интелект!
- RockSeeker
- Контакти:
GOLEADOR написа:@RockSeeker
Проблема не е с разгром или не ще отстраним Септември,а в подценяването на противника.Някой от съфорумците беше постнал един анализ на Полковника относно състава на Септември,хубаво бе този анализ да го бе направил Янев преди мача.Защото наистина бяхме на секунди от издънка.Надявам се Ицо да си е извадил поуките от този мач.Млад треньор е и не трябва да му се "пали колата" заради грешките които прави,стига да не ги повтаря!
Нищо по-различно не исках да кажа и аз. Също съм съгласен, че е твърде рано за оценки и критики. Просто първата сериозна червена лампичка, на която трябва да се обърне внимание и първото неприятно разминаване между думи и действия. Ако просто играчите се бяха отнесли несериозно, бих бил склонен да не търся грешка в него, но според мен и той допринесе за подценяването с избора на състава най-малко. Без да съм правил анализ играч по играч на Септември - в първия ни мач срещу тях се видя, че са най-грамотния отбор, с който сме играли от началото на сезона. Необяснимо за мен подценяване, което можеше да ни струва доста скъпо, защото тръпката от този сезон за доста от феновете до голяма степен се крепи на любопитството "до къде ще ни стигнат силите за Купата" и щеше да е жалко толкова нелепо и рано да я изгубим. Дано не съм лош пророк, но очаквам след отпадането ни от турнира интересът и към мачовете за първенство да спадне като цяло, особено ако вече сме натрупали солидна точкова преднина. Като гледам новините от днес обаче - от УЕФА може да се погрижат да запазят интригата по-дълго...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]
[/center]Re: КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1
@RockSeeker
УЕФА винаги са се "грижили" за нас,при малко повече късмет може и ние да се погрижим за тях като спечелим право на участие в турнира им.
УЕФА винаги са се "грижили" за нас,при малко повече късмет може и ние да се погрижим за тях като спечелим право на участие в турнира им.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
За този мач,би трябвало да бъдат наложени глоби и на играчите и на треньорите-срам и резил,бяха подценили противника и излязоха разконцентрирани ,чакаха съперника сам да се бие
Не бих казал,че „Септември“ са някакъв кой знае колко сериозен отбор,ако нашите бяха заиграли на по-високи обороти и се раздаваха повече,щяхме да ги влачиме като ЗиЛ цинкова кофа
Високомерието и подценяването,винаги са порок на силните отбори във футбола,но по този начин се пада от много високо и после много трудно има връщане обратно
Това е нещото,което може би ненавиждам в ЦСКА от както се помня
,за съжаление обаче, това е здраво вкоренено ,всякаш е в генетиката на отбора,независимо дали е в „А“ ,„В“ групи или в ЕКТ 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!