Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Консорциум от бизнесмени ще финансира ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2015 14:54

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Респект към професира , че имъкна ЦСКА от фалит!Дано повече такива недоразумения като Радостин Василев не стъпват на "Армията".Пожелавам успех на новите собственици и само ЦСКА!Изображение

Ако Професора не бе фалирал Кремиковци, следващият ви собственик щеше да е пак някой металургичен магнат, като Митал, а не Титаните. Това обаче ти, и съратниците ти, трудно ще проумеете!

Кремиковци не е на Томов!И до колкото знам заради фактическия си фалит е продаден за 1 долар.Не ми пробутвай лъжливите си мантри!И не обвинявай Томов за нещо което не е виновен!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2015 14:59

1982 написа:Рудка Василева нека каже къде е вторият транш от Лех за Тонев, в чий два джоба потъна ??

Рудка Василева да каже, как така ЦСКА още не може да се оттърве от делата по съдилищата от времето, когато тя беше псевдо-юрисконсулт или там каквото се водеше тази слугиня на ТИТАН.

На вас ви не пука, че Томов ви е загробил с милиони още преди 7 години, нали, защото той беше Спасителят :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 апр 2015 15:00

dreben23 написа:Айде време е Гришата да се появи на светло! :)

Чакай :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2015 15:02

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Респект към професира , че имъкна ЦСКА от фалит!Дано повече такива недоразумения като Радостин Василев не стъпват на "Армията".Пожелавам успех на новите собственици и само ЦСКА!Изображение

Ако Професора не бе фалирал Кремиковци, следващият ви собственик щеше да е пак някой металургичен магнат, като Митал, а не Титаните. Това обаче ти, и съратниците ти, трудно ще проумеете!

Кремиковци не е на Томов!И до колкото знам заради фактическия си фалит е продаден за 1 долар.Не ми пробутвай лъжливите си мантри!И не обвинявай Томов за нещо което не е виновен!

Ако Томов правеше по един оборот въртене за всяка изречена лъжа щеше да е вентилатор.
Ако ти правиш по един оборот за всеки пост, във възхвала на Томов, щеше да си пропелер на самолет!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2015 15:09

Кашчей написа:Ако ти правиш по един оборот за всеки пост, във възхвала на Томов, щеше да си пропелер на самолет!

Пич,не се измъквай.Винаги съм казвал,че ако Томов е виновен за нещо,то той трябва да си понесе наказанието!Ако ти твърдиш,че съм казал обратното,то ти си долен скапан лъжец!Готов съм да се хвана на бас,че казвам истината и мога да си намеря постовете за да го докажа.
И не разбрах Кремиковци на Томов ли е?Той ли е виновен за фалита или собственика на завода?Ако е собственика,защо плю по Томов?С какво ти си по-добър от Томов като лъжеш,а?Все въпроси за които чакам отговор,а не тъпизми за пропелери и тем подобни глупости! :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2015 15:27

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Ако ти правиш по един оборот за всеки пост, във възхвала на Томов, щеше да си пропелер на самолет!

Пич,не се измъквай.Винаги съм казвал,че ако Томов е виновен за нещо,то той трябва да си понесе наказанието!Ако ти твърдиш,че съм казал обратното,то ти си долен скапан лъжец!Готов съм да се хвана на бас,че казвам истината и мога да си намеря постовете за да го докажа.
И не разбрах Кремиковци на Томов ли е?Той ли е виновен за фалита или собственика на завода?Ако е собственика,защо плю по Томов?С какво ти си по-добър от Томов като лъжеш,а?Все въпроси за които чакам отговор,а не тъпизми за пропелери и тем подобни глупости! :shock: :shock: :shock:

Томов беше изпълнителен директор на Кремиковци, или ти и това не знаеш?!

Малко по Томов и ЦСКА, отпреди 5 години:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=440974

ЦСКА тегли кредит от 3,49 млн. евро от кандидат-купувача си - представляваното от Александър Томов дружеството “Еф Си Глобал”. С тях се плаща за голяма част от клуба на дружеството "Дайтона", притежание на предишния собственик на ЦСКА Васил Божков.

Тоест, “Еф Си Глобал” купува ЦСКА с парите на ЦСКА, а кандидат-купувачът не вади нито лев, въпреки че става собственик на “червените”.

По друг начин интерпретирано ЦСКА купува сам себе си, но с условието, че клубът вече затъва с дълг от 3 490 000 евро и по документи става собственост на представляваното от Томов дружество “Еф Си Глобал”. То би трябвало да върне парите на клуба, тъй като са били взети назаем, но това не е направено.

За пичовете от СГС това, а и други документи, не са доказателство за вина във финансови злоупотреби и измами и оправдаха Томов
После, за две седмици СГС остана без ръководство, защото всички се оказаха много чесни съдии!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2015 15:39

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Двуличнико,тогава плюй по Александър Тодоров,нали той е изпълнителен директор на ЦСКА. :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2015 15:44

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Двуличнико,тогава плюй по Александър Тодоров,нали той е изпълнителен директор на ЦСКА. :shock:

Ти верно си зомбиран, та дори и неразбиращ някои разлики!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 апр 2015 16:33

Най-голямата обида на света е да си обиждан от Кашчей... ХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХА
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 04 апр 2015 16:43

[quote="Кашчей За пичовете от СГС това, а и други документи, не са доказателство за вина във финансови злоупотреби и измами и оправдаха Томов
После, за две седмици СГС остана без ръководство, защото всички се оказаха много чесни съдии![/quote]

Оспорваме компетентността и независимостта на даден съд :mrgreen: Тъпо, но присъщо за теб :idea:

Върни се в “ЦСКА”