Съдът обяви Александър Томов за невинен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Прокуратурата поиска 10 години затвор за Александър Томов

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2015 15:21

peliforewer написа:
pampi написа:
Tommi написа:Смех, смех, смех. :lol:

Ти какво бе, имаш претенции, че си по-компетентен от съдиите? Въобще имаш ли хал-хабер от документацията по това дело или си четец на жълтата преса и синьо тролче. Ми аз мога да кажа, че си гей, пък ти се оправдавай, че не си...
Смех, смех, смех...Цялата минала пролет и лято блееше в червения форум какъв смех били акциите, днес те гледам пръв на амбразурата да защитаваш Векереца и да обясняваш, колко е законна далаверата , чрез която се мъчи да набави милион и половина та да спаси ПФК-то си от фалит. Клакьор...8-)

Не мога да си обясня как може да има толкова ограничени хора по форумите,заради това че е привърженик на Левски,всичко което е свързано с ЦСКА трябва да бъде негативно,Стоичков,Бербатов били слаби футболисти/виж Гонзо е друга работа/,Томов е престъпник/Чорни,Батков,Трактора са херувими/,Стойчо Младенов не бил никакъв треньор,бил комисионер/то в Левски можеш ли да споменеш през последните години треньор,те ги сменят през два-три месеца/,ЦСКА трябвало да плащат на знайни и незнайни агенти и футболисти милиони левове за това че са играли по 2-3 мача и са напускали клуба/в Левски такива футболисти трябвало да имат морал и достойнство и да си заминават без да претендират за неустойка,а даже и за заплати да не отварят дума/.За това призовавам всички да си свалят цветните очила/не отричам че има такива и в червен цвят/,да коментират реално случващото си,да боравят с реални факти,а не с чути от тук и там "новини" и то да цитираме само тези които са ни удобни.Защото да напишеш че Стоичков и Бербатов не са никакви футболисти,Казийски посредствен волейболист ,а Радо Стойчев слаб треньор ,значи не разбираш нищо от спорт ,а си обикновен комплексар и злобар.

.Ps.Да добавя само и за акциите,при ЦСКА продажбата беше кражба,далавера и т.н.,сега при Левски това е исторически момент,отбора отива при народа,ще създаваме синя империя и т.н. и т.н...А разликата между продажбата на акции в ЦСКА и Левски е следната,при ЦСКА,Томов искаше всичко да е по закон и да минава през банки и лицензирани фирми за продажби на акции за да няма съмнения от страна на феновете,също така го подведоха социалогическите проучвания че поне 20-25хил.фена ще си купят акции и той очакваше че ще събере нужните пари от феновете,за да е кампанията успешна,това не се случи заради голямото разтакаване по банките и високите такси,в провинцията беше много трудно да си купиш акции.Сега вече Томов си е поправил грешките и всички пари които се дадат за акции ще влязат в клуба.Докато виждам че в Левски нещата ще бъдат по-опростени,акциите ще се дават срещу дарения към клуба,само ми е интересно как ще си получат акции феновете,като те трябва да се джиросат от Батков пред нотариус,тази процедура ще е много трудна след като се очаква хиляди да изявят желание да си притежават акции и от провинцията трябва да пътуват до София ли ако искат да дарят пари.Предполагам че ще се уточнят нещата и дано феновете помогнат финансово на клуба,но не разбирам защо трябва да се дърлим сини срещу червени за щяло и нещяло,и двата отбора са зле и трябва да търсят начини да се спасят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 фев 2015 15:41

Сашо Томов е безсмъртен! :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vjVJ82RZKL4[/youtube]
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 фев 2015 16:11

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lBB8rybgB8M[/youtube]
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 фев 2015 16:30

peliforewer написа:.Ps.Да добавя само и за акциите,при ЦСКА продажбата беше кражба,далавера и т.н.,сега при Левски това е исторически момент,отбора отива при народа,ще създаваме синя империя и т.н. и т.н...А разликата между продажбата на акции в ЦСКА и Левски е следната,при ЦСКА,Томов искаше всичко да е по закон и да минава през банки и лицензирани фирми за продажби на акции за да няма съмнения от страна на феновете,също така го подведоха социалогическите проучвания че поне 20-25хил.фена ще си купят акции и той очакваше че ще събере нужните пари от феновете,за да е кампанията успешна,това не се случи заради голямото разтакаване по банките и високите такси,в провинцията беше много трудно да си купиш акции.Сега вече Томов си е поправил грешките и всички пари които се дадат за акции ще влязат в клуба.Докато виждам че в Левски нещата ще бъдат по-опростени,акциите ще се дават срещу дарения към клуба,само ми е интересно как ще си получат акции феновете,като те трябва да се джиросат от Батков пред нотариус,тази процедура ще е много трудна след като се очаква хиляди да изявят желание да си притежават акции и от провинцията трябва да пътуват до София ли ако искат да дарят пари.Предполагам че ще се уточнят нещата и дано феновете помогнат финансово на клуба,но не разбирам защо трябва да се дърлим сини срещу червени за щяло и нещяло,и двата отбора са зле и трябва да търсят начини да се спасят.

Разликата била, че Томов искал всичко да е по закон. :lol: :lol: Значи ако не се прави по начина на Томов, то е незаконно или заобикаляне на закона, или не знам какви глупости? :roll: Май някой друг трябва да свали фенските очила.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 фев 2015 16:37

Tommi написа:
peliforewer написа:.Ps.Да добавя само и за акциите,при ЦСКА продажбата беше кражба,далавера и т.н.,сега при Левски това е исторически момент,отбора отива при народа,ще създаваме синя империя и т.н. и т.н...А разликата между продажбата на акции в ЦСКА и Левски е следната,при ЦСКА,Томов искаше всичко да е по закон и да минава през банки и лицензирани фирми за продажби на акции за да няма съмнения от страна на феновете,също така го подведоха социалогическите проучвания че поне 20-25хил.фена ще си купят акции и той очакваше че ще събере нужните пари от феновете,за да е кампанията успешна,това не се случи заради голямото разтакаване по банките и високите такси,в провинцията беше много трудно да си купиш акции.Сега вече Томов си е поправил грешките и всички пари които се дадат за акции ще влязат в клуба.Докато виждам че в Левски нещата ще бъдат по-опростени,акциите ще се дават срещу дарения към клуба,само ми е интересно как ще си получат акции феновете,като те трябва да се джиросат от Батков пред нотариус,тази процедура ще е много трудна след като се очаква хиляди да изявят желание да си притежават акции и от провинцията трябва да пътуват до София ли ако искат да дарят пари.Предполагам че ще се уточнят нещата и дано феновете помогнат финансово на клуба,но не разбирам защо трябва да се дърлим сини срещу червени за щяло и нещяло,и двата отбора са зле и трябва да търсят начини да се спасят.

Разликата била, че Томов искал всичко да е по закон. :lol: :lol: Значи ако не се прави по начина на Томов, то е незаконно или заобикаляне на закона, или не знам какви глупости? :roll: Май някой друг трябва да свали фенските очила.

Твоите очила какви са? Естествено, че това, което се опитва да прави Батков е незаконно. Защо ли? Ами защото е заобикаляне на регулацията на Комисията! Абсолютна утопия е това хиляди ваши фенове да се редят на опашка при Батков и заедно под ръчичка да ходят при нотариус да им джиросва акцийки. Ама не виждам толкова ревностно да го обясняваш това във вашия форум, както висеше по цял ден да ни дърдориш за нашата продажба. Поне ние се опитахме да го направим, като белите хора!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 фев 2015 16:44

Хаха как пък някой реши, че защитаваме Батков. Тоя е по-голям урод и от вашия боклук. В нормална държава и двамата щяха да са осъдени отдавна. В момента искам да разформироват Левски, пред сегашното състояние. Унизително е за мен, любимия ми клуб да се управлява от такъв човек. По-добре да го няма в такъв случай. Ако бях цесекар, щях да съм на същото мнение и за вас. По-добре закривай, пред това унизително кретане, фалити, казански афери и прочие ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2015 16:50

actrus написа:Дали ,ама надали ще осъдят Сашо.Само не разбрах едно.Защо споменава Домусчиев,на който всички предприятия работят(пък колко пари дава си е негова работа) и назначава нови работници и в Бг,и Европа и в Азия.Знаят се откъде му идват парите,а на Томов.С какви пари живее,какво харчи,откъде пИчели.Мътна работа.Ако съдилищата в Бг си знаят работата,то УЕФА и ФИФА не дремят.Директно си АУТ.Ще поживеем,ще видим.Засега викайте (м)УРА

Сашо Томов е на по-високо ниво от това на Домусчиев,той не е продавал на Илиенци,бил е вицепремиер на България,неговата работа е да консултира големи чуждестранни инвеститори,в момента движи проект за над милиард лева който ще се строи край София,така че Томов не го мисли.А той спомена Домусчиев във връзка с това че Томов го съдят за това че прехвърлял пари от ЦСКА,собственост на Митал към Кремиковци ,където пак собственик е индиеца,същите неща ги правят вероятно и Домусчиев и Батков,прехвърлят пари от фирмите си в клубовете и обратно,защо прокуратурата тях не ги проверява.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 17 фев 2015 16:51

Присъдата не е окончателна и прокуратурата може да обжалва(ако желае) в законоопределения срок.Направи ми впечатление,че Лупи сравни управлението си с това на Домусчиев.Останах втрещен,че никой от иначе разбиращите от всичко журналисти не му припомни,че в Кремиковци държавата също имаше процентно участие т.е. Митал не е бил 100% собственик на комбината,както е Домусчиев(поне по документи) собственик на фирмите издържащи Лудогорец.Лупи е съден за кражба на именно държавните пари в Кремиковци.За себе си имам мнение за честността на Лупи.След окончателното приключване на делото ще се разбере и дали съдебната ни система е променена в посоката която изисква ЕС.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 фев 2015 16:55

mistreated написа:
Tommi написа:

Твоите очила какви са? Естествено, че това, което се опитва да прави Батков е незаконно. Защо ли? Ами защото е заобикаляне на регулацията на Комисията! Абсолютна утопия е това хиляди ваши фенове да се редят на опашка при Батков и заедно под ръчичка да ходят при нотариус да им джиросва акцийки. Ама не виждам толкова ревностно да го обясняваш това във вашия форум, както висеше по цял ден да ни дърдориш за нашата продажба. Поне ние се опитахме да го направим, като белите хора!

Първо, Батков просто не иска да прави публично предлагане, за да си спести редица процедури, време, пари и т.н. Публичното предлагане не е единственият законов начин за прехвърляне на акции.
Второ, при джиро не е необходим нотариус.
Трето, за два дена написах доста мнения и в нашия форум относно акциите, не се чувствайте привилегировани. :)
Четвърто, белите хора не го правят като вас, вашето беше пълен майтап. В историята на първичните публични предлагания на БФБ вие направихте второто най-слабо предлагане. Но вината не е във вас, феновете.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2015 17:01

Tommi написа:

Остави ги моите очила,някъде да съм написал че Батков върши нещо незаконно,той е адвокат или поне в кантората му има адвокати и не вярвам да нарушат закона,само се питах как ще става джиросването пред нотариус на толкова желаещи за акции и по какъв начин от провинцията ще правят дарения и впоследствие ще си получават акциите.Ако не можеш да отговориш,по-добре си замълчи вместо да пишеш глупости.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “ЦСКА”