Тончи Кукоч наказан за два мача
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тончи Кукоч наказан за два мача
Виж как се сещаш. 

- Долно уйно
- Контакти:
memnto написа:Виж как се сещаш.
Ако това е насочено към мен няма какво да се сещам.
Ако става дума за този мач, то Дяков трябваше да бъде наказан за два мача и да пропусне две поредни домакинства срещу Славия и Хасково, то ест ако трябва да бъдем реалисти дали Дяков ще е играе срещу Хасково или не е се тая.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Моя извод е ясен, има действия нарушаващи правилата на играта и съответно трябва да има наказания.
Кукоч е наказан справедливо.
За Петков е справедливо да има наказание, но не е справедливо, че е наказан като състезател.
Какво толкова странно има във всички тези неща?
Там е работата,Кукоч си заслужи наказанието,което се полага(явно е така),но някакси не е много справедливо на един да се разминава,на друг не!Не ме разбирай погрешно!Един от проблемите в държавата е,че всеки иска да се размине без наказание.Аз искам обратното-всеки да си понесе наказанието!Когато знаеш,че нещо може да ти се размине си го позволяваш!Отбора от Подуене го наказват за 1 мач без публика защото имало ударени полицаи,пък нахлуването в Дупница и боя там,както и нахлуването на Дербито и удара срещу Стойчо са без последствия

Долно уйно написа:memnto написа:Виж как се сещаш.
Ако става дума за този мач, то Дяков трябваше да бъде наказан за два мача и да пропусне две поредни домакинства срещу Славия и Хасково, то ест ако трябва да бъдем реалисти дали Дяков ще е играе срещу Хасково или не е се тая.
Въпросът принципен, или не е!?
споко момчета , времето им изтича на сите + !
memnto написа:Долно уйно написа:memnto написа:Виж как се сещаш.
Много ясно, че ако не следваше мач с Лудогорец и наказанието на Кукоч нямаше да е 2 мача!
- Долно уйно
- Контакти:
memnto написа:Долно уйно написа:memnto написа:Виж как се сещаш.
Чети де, чети.
толкова ли неразбираемо пиша.
Питаш колко е трябвало да накажат Дяков и ти отговорих два мача, какво пак не си доволен?
Защо не е наказан два мача попитай ДК.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Сега ако Лудогорец победи с 0-3 ще е защото най-добрия бек играл някога в България го е нямало ... По добре да не бяха го наказвали 

IvailoRz написа:Сега ако Лудогорец победи с 0-3 ще е защото най-добрия бек играл някога в България го е нямало ... По добре да не бяха го наказвали
Твоите шефове обаче не смятат така!
IvailoRz написа:Сега ако Лудогорец победи с 0-3 ще е защото най-добрия бек играл някога в България го е нямало ... По добре да не бяха го наказвали
Да не го, ама го...