XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот Old_death » 25 окт 2014 12:36

Venko123 написа:Абе айде стига сте писали глупости, опитвате се да откажете и малкото хора, които искат да отидат на мач да не го направят ли не знам?
Много ясно, че ще има мач!

Аз съм там и не зная кой съм искал да откажа . Оказа се , че отбора домакин не е внесъл някаква сума за да се включи отоплението не терена ! Говори се за 50000 лева . Явно здравето на футболистите и футбола са на втори план след някакво изравняване на силите . Чудя се защо Тара не викне Газпром да им заплати отоплението !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 окт 2014 12:48

Националния голЕма скъпотия се оказа.А и какво се чудя,той си е почти копие на Бернабеу,нормално е да е скъпотия.
Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 25 окт 2014 13:13

Даже ако не се лъжа има едно 100тина места повече. :lol:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 окт 2014 13:16

Да кажа и тук: Времето еба майката на мача според мен.
Колкото и да го изчистят терена, хубав мач днес няма как да стане, ше има ритане, блъскане, кюскане а резултата ще е по-скоро плод на случайност.

Мисля че единсвеното нещо за което можем да се надяваме е футболистите да излязат здрави от тоя мач...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 25 окт 2014 13:23

Няма как да не са пуснали отоплението на терена, до мача има близо 3 часа които са напълно достатъчни да оправят терена. Аз след малко тръгвам към стадиона и дано повече хора да отидат.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 25 окт 2014 13:28

СУТРИН РАНО ОТ ЗАРАНА.....

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 окт 2014 13:48

Времето удари едно рамо на "лилавите" .Ивайло "булката" ще им удари още едно ,но пак няма да могат да направят нищо.
Фелипе и Силва на такъв терен ми е мъка ,ама знае ли се :) Успех на нашите 0:2 !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 окт 2014 14:06

Е...ти времето начи. :evil: Трябва да си търся шапка и ръкавици, но най-тъпото е, че ще помогне на подуянския "стил". Тези от стадиона, терена надали ще са почистили, а за седалките да не говорим. Поне пак ще има стрелби със снежни топки. :lol: Няма да се учудя, ако наистина синкавите не са платили да пуснат парното на терена. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 окт 2014 14:16

percival написа:Времето удари едно рамо на "лилавите" .Ивайло "булката" ще им удари още едно ,но пак няма да могат да направят нищо.
Фелипе и Силва на такъв терен ми е мъка ,ама знае ли се :) Успех на нашите 0:2 !

Фелипе и Силва, като че ли нямат добра алтернатива, но аз лично бих пуснал Карата вместо Соарес на този терен. Така и така футбол няма да се играе поне, ако може да им делне едно фалче. 8-) Други въпросителни около състава не виждам. Дано Буш издържи сините балтии, че друг нападател нямаме. Айде аз тръгвам, че трябва малко да се захлеби преди мача. ;)
Последна промяна от Red Warrior на 25 окт 2014 14:19, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 окт 2014 14:19

И аз съм леко притеснен, но ЦСКА е по-класният отбор и ако не вземем победата и не ги откажем отрано поне тях, ще е грехота. :) Не виждам какви достойнства имат в отбора си, освен времето.
Ей богу, всеки мач трудно влизат и в наказателното, какво остава за нещо друго. Освен Миро Иванов, другите им не стават, тъй че спокойно.
Времето е добър тест за възможностите на нашия отбор, само се надявам да не им подарим мача и да се играе що годе хубав футбол. Само природата поизравни нещата и за нашите техничари ще си е проблем, но няма да им е първия, нито последния в такова време. Мисля, че Тончи Кукоч ще се разпише в една от двете врати само и само да стане национал на Хърватска. :mrgreen:
Последна промяна от dreben23 на 25 окт 2014 14:20, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”