I кръг: Литекс - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: I кръг: Литекс - ЦСКА

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2014 22:50

onegavon написа:От сега ти казвам кои ще са -Тони Силва и Буш.Другият беше сръбчето , ама се контузи

Тони Силва може и да го шитнем някъде, за Буш и Маркович съм съгласен, че са много талантливи, стига да се работи правилно с тях. Обаче си остава отворен въпросът ми - кой по дяволите докара това люксембурско менте и няколко други, дето все още не съм им научил имената. И по-точно кой ги гледа и хареса? То е ясно е кой ги кара...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 юли 2014 22:54

Тая пуста топка...Пусто коляно как му пречи...На 3-4 метра отскочиха всичките топки дето се опита да спре завалията...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 20 юли 2014 22:55

Долапчиев, къде си Долапчиев. :geek:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 юли 2014 22:56

RedeviL написа:
onegavon написа:От сега ти казвам кои ще са -Тони Силва и Буш.Другият беше сръбчето , ама се контузи

Тони Силва може и да го шитнем някъде, за Буш и Маркович съм съгласен, че са много талантливи, стига да се работи правилно с тях. Обаче си остава отворен въпросът ми - кой по дяволите докара това люксембурско менте и няколко други, дето все още не съм им научил имената. И по-точно кой ги гледа и хареса? То е ясно е кой ги кара...

Хърватина и младия украинец не ти ли харесаха? Играха перфектно и то при положение, че дойдоха преди 4-5 дни!
Вратаря слаб ли е? Супусепа да не ми да е слаб играч? Загадка са фризьора, Платини и Мисиджан.
Има време и за тях, ще ги видим! :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юли 2014 22:58

Venko123 написа:
RedeviL написа:

Хърватина и младия украинец не ти ли харесаха? Играха перфектно и то при положение, че дойдоха преди 4-5 дни!
Вратаря слаб ли е? Супусепа да не ми да е слаб играч? Загадка са фризьора, Платини и Мисиджан.
Има време и за тях, ще ги видим! :)

Абсолютно - тея отзад са свестни, но напред ... Фризьора на мен вече ми е ясен - ДЪРВО :lol: Тоя Мисиджан го гледах в една контрола- беше трагедия :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2014 22:58

bastuna2003 написа:
Agueroo написа:
bastuna2003 написа:На фона на слабия мач, особено трагикомично впечатление правят Галчев и Сънди :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не ми е ясно как вече втори мач играем без халфова линия :shock:

Галчев и Сънди бяха единствените,които се мъчеха нещо да направят и бяха най-добрите на терена за ЦСКА,не знам кой мач сте гледали :!:

Галчев и Сънди са едни от най-бездарните футболисти, играли в ЦСКА. Дървосекача е с 90% брак, а Сънди няма брак, защото всеки пас му е назад. Отделно и двамата правят нарушения за по няколко картона на мач. Да, днес съдията не изгони Сънди, защото преди това не изгони Асприля, обаче друг път няма да е така.
Гледам пак за юношите се юрнаха всички. Виждаме го Карачанаков - един точен пас да имаме за 60 мин и видяхме как го изигра. Момчето до контузията ставаше, вече е много трудно да си възвърне самочувствието.
Истината е, че днес играхме безумно зле и късметът ни покри. Миналата година във втория кръг срещу Берое беше същото. Дано влезнем в час, Тройчо си знае работата!

Значи, чакайте малко! Аз споменах за юноши, но нямах предвид да вземем цялата старша и да я изтопорчим в първия отбор.. Става въпрос за дългосрочен план и концепция, да се търсят и назначават качествени треньорски кадри и скаути. Не е нужно всички млади надежди да започват и да се изграждат единствено в ЦСКА! Естествено нямам нищо против качествени чужди играчи, но нека се наблюдават внимателно и да се привличат попълнения поне от класата на Буш, Маркович и Грегъри Нелсън. Какъв смисълът всяка година да се спускат парашутисти като Сънди, Присо и Жоаким?

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 20 юли 2014 23:00

Не съм доволен от мача ,но винаги съм бил победа да е ,ако ще не грозна ,а отвратителна !
Нито тактика,нито нищо-мача беше на мускули и това е- доказа се колко е слаба родната ни А група ! Радвам се много все пак ,че взехме 3т. защото това е най-важното къммомента ,резултатите ,а не играта.Литекс стояхо по-добре от нас обаче просто шанса беше на наша страна ,за разлика от мача със молдовците.Иначе както някой каза Стойчо винаги има 1-2ма като Данчо Тъча в отбора....в момента май са повечко де ,но все пак още не е избистрен титулярния състав ,така че него упреквам тренера.
Дивиш-нямаше грешка,но все пак имахме и късмет ,че на Джордан удара беше на 50 см от него,а не беше в ъгъла.
Апата-него си го знаеме той е БоК :) Той за мен е един отДанчотъчовците в отбора,въпреки че се старае много ,но за мене винаги си е бил потенциална дупка.Единственото което харесвам в него е ,че често бележи на телетата
Причиненко-като за 1ви мач,доста добре ,винги има още какво да се желае ,но се надявам ,че ще вдигне нивото си още и да разгърне максимално потенциала си.Дано контузията му е възможно най-леката ,защото ни предстоят 2-3 много тежки мача и ще ни трябват защитници определено.
Супусепа-бях скептичен за него като дойде но го наблюдавам ,че с всеки изминал мач започва да вдига нивото си.
Венци-момчето си е стабиляга,само да попитам Стойчо ,защо не го слага централен защитник-какъвто е ,а Супусепа който е ляв бек играе централен защитник ?
Сънди-лично аз не мисля ,че е чак толкова зле просто паса му е зле,даже много зле,да не кажа трагичен.За резерва е доста приличен !
Галчев-днес учудващо за мен беше на ниво ,Данчотъча2 (принципно) и той за резерва е перфектен.
Маркиньос-колкото очакваме от него ,той е просто толкова посредствен,браво за гола все пак(или асистенция :) ) ,но трябва задължително да подобри играта си ,от него сее очаква да гради играта ни и да внася креативност в атаките.
Ванката Стоянов- може много повече от това ,но явно не е във форма,дано срещу 2та рогати отбора е резерва.
Карачанаков-след изключителния мач срещу Зимбру ,днес беше зле ,но не бива да се учудваме днес футбол се опитваха да играят точно петима футболисти от двата отбора общо.
Йоаким-доста зле,бори се ,ама все пак е доста зле ,надявам се и той да е резерва в 2та предстоящи мача.Потенциален Данчотъча3
Соарес-имаше и хубави пробиви ,но много такива не бяха възможни в днешния затворен и грозен мач ,но все пак това не е достатъчно,но от 25 минути няма да правя заключения за играта му.Лично според мен ще е голяма издънка ,но дано ме опровергае де .
Оршулич-според мен този ще е качествено попълнение.Днес имаше добри намеси като ЦЗ ,но се надявам да го използваме деф.халф.
Буш-добри първи впечатления имаше и едно нелошо положение от което извлече максимума от тоя малък ъгъл.Накрая ми се видя ,че чисто избута Божиков и можеше да стане нещо опасно ,но ще видим и той какво ще покаже,дано е повече от херцогът. :)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 20 юли 2014 23:02

Venko123 написа:
boabbb написа:Драйфус остана последния защитник на чамовото бичме Жоаким :lol: :lol: Кой го е гледал тоя боклук, бе :evil: Е такива не ги искам в ЦСКА. Платини-то и той не знае къде е :lol: Отзад обаче добре - всички бяха на ниво, особено оня големия хърватин ми направи добро впечатление 8-) Отпред ... един Иван Стоянов с 5 добри отигравания в мача, Пешеходеца не беше идеално зле - опорните се понравиха, Сънди няма да го хулите, човека е скаран с футбола, но тича много и се бори докрай ;) Галчев беше добре днеска - без типичните селски влизания :mrgreen: За мача с Левски не е добре, че не можеме да играеме затворено, щото ме съмнява, че те ще ни атакуват :lol: :lol:

На мен пък Платини ми хареса.
Ама тоя Жоаким да не се окаже верно некой фризьор...

Той е Машина 2... :mrgreen: Добре че е за един сезон!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 20 юли 2014 23:03

Машина е само 1 (един) :!: :mrgreen: :geek:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 юли 2014 23:06

[offtopic]Абе Машина още ли е в Реал?[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”