Не съм доволен от мача ,но винаги съм бил победа да е ,ако ще не грозна ,а отвратителна !
Нито тактика,нито нищо-мача беше на мускули и това е- доказа се колко е слаба родната ни А група ! Радвам се много все пак ,че взехме 3т. защото това е най-важното къммомента ,резултатите ,а не играта.Литекс стояхо по-добре от нас обаче просто шанса беше на наша страна ,за разлика от мача със молдовците.Иначе както някой каза Стойчо винаги има 1-2ма като Данчо Тъча в отбора....в момента май са повечко де ,но все пак още не е избистрен титулярния състав ,така че него упреквам тренера.
Дивиш-нямаше грешка,но все пак имахме и късмет ,че на Джордан удара беше на 50 см от него,а не беше в ъгъла.
Апата-него си го знаеме той е БоК

Той за мен е един отДанчотъчовците в отбора,въпреки че се старае много ,но за мене винаги си е бил потенциална дупка.Единственото което харесвам в него е ,че често бележи на телетата
Причиненко-като за 1ви мач,доста добре ,винги има още какво да се желае ,но се надявам ,че ще вдигне нивото си още и да разгърне максимално потенциала си.Дано контузията му е възможно най-леката ,защото ни предстоят 2-3 много тежки мача и ще ни трябват защитници определено.
Супусепа-бях скептичен за него като дойде но го наблюдавам ,че с всеки изминал мач започва да вдига нивото си.
Венци-момчето си е стабиляга,само да попитам Стойчо ,защо не го слага централен защитник-какъвто е ,а Супусепа който е ляв бек играе централен защитник ?
Сънди-лично аз не мисля ,че е чак толкова зле просто паса му е зле,даже много зле,да не кажа трагичен.За резерва е доста приличен !
Галчев-днес учудващо за мен беше на ниво ,Данчотъча2 (принципно) и той за резерва е перфектен.
Маркиньос-колкото очакваме от него ,той е просто толкова посредствен,браво за гола все пак(или асистенция

) ,но трябва задължително да подобри играта си ,от него сее очаква да гради играта ни и да внася креативност в атаките.
Ванката Стоянов- може много повече от това ,но явно не е във форма,дано срещу 2та рогати отбора е резерва.
Карачанаков-след изключителния мач срещу Зимбру ,днес беше зле ,но не бива да се учудваме днес футбол се опитваха да играят точно петима футболисти от двата отбора общо.
Йоаким-доста зле,бори се ,ама все пак е доста зле ,надявам се и той да е резерва в 2та предстоящи мача.Потенциален Данчотъча3
Соарес-имаше и хубави пробиви ,но много такива не бяха възможни в днешния затворен и грозен мач ,но все пак това не е достатъчно,но от 25 минути няма да правя заключения за играта му.Лично според мен ще е голяма издънка ,но дано ме опровергае де .
Оршулич-според мен този ще е качествено попълнение.Днес имаше добри намеси като ЦЗ ,но се надявам да го използваме деф.халф.
Буш-добри първи впечатления имаше и едно нелошо положение от което извлече максимума от тоя малък ъгъл.Накрая ми се видя ,че чисто избута Божиков и можеше да стане нещо опасно ,но ще видим и той какво ще покаже,дано е повече от херцогът.