Ще спасим ли ЦСКА София ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?
Само не знам като приключи успешно кампанията ,с каква помия ще се захранват душманите на ЦСКА...е, сигурно ше намерят нещо,помияра никога не остава гладен 
Последна промяна от Red joker на 12 май 2014 21:28, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Само не знам като приключи успешно кампанията ,с каква помия ще се захранват душманите на ЦСКА...е сигурно ше намерят нещо,помияра никога не остава гладен
Още 3 милиона лева ви трябват, БЕЗ комисионната до петък
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Обаче помияра не се отказва да виси тук и да ръси простотия след простотия.Явно така мисли,че оправдава парите които Левски му дава за да е техен фен.Жалка работа.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Червени Воини
- Контакти:
W84me написа:GOLEADOR написа:Обаче помияра не се отказва да виси тук и да ръси простотия след простотия.Явно така мисли,че оправдава парите които Левски му дава за да е техен фен.Жалка работа.
Баждека каза, че е пуснал заявка за ЛЕ, имало едно свободно място
Каже бре
Успех със доностничеството....умеете ги тия работи! Все пак Ви управляват комунисти и агенти на ДС!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
CSKA 78 написа:Ами...друго си е!Един е купил акции за 102 хил.лева!!!![]()
Само да не се окаже като с онези 195 000 акции купени от "шеф на Трейс"
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
Хайде "Армейци" ! Още малко и ЦСКА и на хартия ще си е наш ! Знам , че има хиляди които са на кантар, дали да закупят или не акции . Аз го направих и няма да съжелявам, каквото и да стане ! А аз знам , че ЦСКА винаги успява !
W84me написа:GOLEADOR написа:Обаче помияра не се отказва да виси тук и да ръси простотия след простотия.Явно така мисли,че оправдава парите които Левски му дава за да е техен фен.Жалка работа.
Баждека каза, че е пуснал заявка за ЛЕ, имало едно свободно място
За кое ЛЕ става дума? Лига Евразия ?

MAXIMUS написа:Хайде "Армейци" ! Още малко и ЦСКА и на хартия ще си е наш ! Знам , че има хиляди които са на кантар, дали да закупят или не акции . Аз го направих и няма да съжелявам, каквото и да стане ! А аз знам , че ЦСКА винаги успява !
31% от ЦСКА се продава в момента
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
angelofdeath
- Контакти:
Аз вярвам, че ще успеем дори в последния момент. Няма да агитирам никой, но сами виждате, че вече се включват и сериозни копувачи. Начинанието е добро и се гордея, че в къщи имат едно малко парченце от отбора. Да купих си акции само за сто лева, но толкова позволяват финансите ми. Ще бъде ужасно да трябва да ми връщат парите, след като аз ги дадох с такова желание. Затова смятам, че има още време и ще се се появът още като мене и няма да позволим провал. Дано, защото тази идея с акцийте е едно от най-хубавите неща, които са случвали на ЦСКА в последните години. Успеем ли и богатите хора ще погледнат с друго око на клуба и нещата ще тръгнат нагоре.
Поздрав на всички истински армейци,
всеки трябва сам да реши, но наистина 30 или 60лв за любимия отбор са нищо. Аз си купих макар и да не живея в БГ, баща ми и брат ми също. Помислете за победите над Левски! ЦСКА не е само футболен отбор, ЦСКА е идея.
всеки трябва сам да реши, но наистина 30 или 60лв за любимия отбор са нищо. Аз си купих макар и да не живея в БГ, баща ми и брат ми също. Помислете за победите над Левски! ЦСКА не е само футболен отбор, ЦСКА е идея.