XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи) 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот sin4ec » 29 мар 2014 22:48

Кировец написа:Антифутбол? :shock:
:lol:
Стига бе, човек...

Ако за теб това е футбол, не споря...За мен е жалка пародия на тази игра. Футбол в момента играе единствено Лц, останалото е смешно! Говорим за елементарни компонени на играта, няма такова бездарие, няма такова неможене...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 мар 2014 22:49

От 20 мача като гост ЦСКА в Ловеч има ВЕЧЕ 4 победи.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 мар 2014 22:50

sin4ec написа:
Стига бе, човек...

Ако за теб това е футбол, не споря...За мен е жалка пародия на тази игра. Футбол в момента играе единствено Лц, останалото е смешно! Говорим за елементарни компонени на играта, няма такова бездарие, няма такова неможене...

Останалото за теб едва ли е ЦСКА или Славия и Литекс. За теб останалото е Левски. Ваш си е проблема.
Мрънкачи.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 мар 2014 22:53

Кировец написа:Разкарай се с тия тиради. Това, че Левски играе Ганкиното съвсем не означава, че ЦСКА се представя също толкова зле.
И престанете със съревнованието между ЦСКА и Левски най-малкото, защото това са две отделни "религии". Ние към днешна дата си играем и представяме перфектно.
Вие си скубете косите и ни оставете да се развиваме, защото сме тръгнали почти от 0-лата за разлика от много други отбори в България.

Не сте тръгнали от никаква нула и престанете да лежите на тая кълка вече цял сезон. Аман! Ако вие сте тръгнали от нулата, то тогава Ботев преди няколко сезона тръгна от минуса. Стойчо тръгна сега с тия приказки в началото за да се застрахова от провали, ама вече мина една камара време. Хайде стига. И ако за първите месец-два това може да важи, вече виж кой период от сезона сме. И да, няма какво да си кривим душата. ЦСКА си играе ганкиното. Играли сте били перфектно?? Аз пък не мога да разбера, ако бягаме от истината, какво печелим? Все едно да кажа, че ние нещо играем.
И ако още нещо не си разбрал досега, колкото и да се плюят двата отбора, те са направо като сиамски близнаци. Да ти го кажа, ако не можеш да го погледнеш добре отстрани. Ако не ти се вярва, питай феновете на останалите отбори в страната
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 мар 2014 22:58

ehh написа:
Кировец написа:Разкарай се с тия тиради. Това, че Левски играе Ганкиното съвсем не означава, че ЦСКА се представя също толкова зле.
И престанете със съревнованието между ЦСКА и Левски най-малкото, защото това са две отделни "религии". Ние към днешна дата си играем и представяме перфектно.
Вие си скубете косите и ни оставете да се развиваме, защото сме тръгнали почти от 0-лата за разлика от много други отбори в България.

Не сте тръгнали от никаква нула и престанете да лежите на тая кълка вече цял сезон. Аман! Ако вие сте тръгнали от нулата, то тогава Ботев преди няколко сезона тръгна от минуса. Стойчо тръгна сега с тия приказки в началото за да се застрахова от провали, ама вече мина една камара време. Хайде стига. И ако за първите месец-два това може да важи, вече виж кой период от сезона сме. И да, няма какво да си кривим душата. ЦСКА си играе ганкиното. Играли сте били перфектно?? Аз пък не мога да разбера, ако бягаме от истината, какво печелим? Все едно да кажа, че ние нещо играем.
И ако още нещо не си разбрал досега, колкото и да се плюят двата отбора, те са направо като сиамски близнаци. Да ти го кажа, ако не можеш да го погледнеш добре отстрани. Ако не ти се вярва, питай феновете на останалите отбори в страната

Ти въобще не си в час.
Ботевъ са отбор на 2-3 години вече.
Не сме били тръгнали от нулата...Не оправдавайте слабостите си като се опитвате да приобщите и отбора на ЦСКА към вашето изнемогване и кретане.
ЦСКА днес РАЗМАЗА и тактически и игрово Литекс насред Ловеч. 4-та победа в Ловец от 20 мача. Това е положението. 2-ро място и живот и здраве - сребърни медали. Левски??? Не се знае - може и да станем свидетели на прецедент в последните 50-ина години - вън от Европа. :!:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 мар 2014 23:01

С три футболисти от който един юноша, това ако не е от нулата не знам какво е.....
Паднахме от Лудогорец и тука ни изкарахте що не сме ги били.... тия надграждат и надграждат вече 4-та година подред, а ние с футболисти събирани от кол и въже да ги биеме....

Истински подвиг е това което правим в момента без 1 лев селекция - 1 лев.

Футболисти и фенове сме като юмрук - а като изиграем всички мачове и теглим чертата ще видим кой къде ще е завършил. :idea:
Последна промяна от Teo на 29 мар 2014 23:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 мар 2014 23:01

Кировец написа:
sin4ec написа:
Стига бе, човек...

Останалото за теб едва ли е ЦСКА или Славия и Литекс. За теб останалото е Левски. Ваш си е проблема.
Мрънкачи.

Ние не мрънкаме, а доиграваме сезона. И да, Левски играе по-смислен футбол от ЦСКА. Вие играете брутален антифутбол. А късметът ще ви обърне гръб скоро, и тогава...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 мар 2014 23:03

sin4ec написа:
Кировец написа:
sin4ec написа:
Стига бе, човек...

Мрънкачи.

Ние не мрънкаме, а доиграваме сезона. И да, Левски играе по-смислен футбол от ЦСКА. Вие играете брутален антифутбол. А късметът ще ви обърне гръб скоро, и тогава...

Синчец не забравяй, че има много вересии да връщате още вие... много ДЕБЕЛИ вересии...
Това, че на вас ви лягат и биете е друга тема... Ботев - 7 дебютанти и сваляне на гащи, Локото нема ги коментирам.. цирка беше пълен. Още преди мача имаше залози от по 1 бон за 2-ка. ( МАСОВО)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 мар 2014 23:06

sin4ec написа:
Кировец написа:
sin4ec написа:
Стига бе, човек...

Мрънкачи.

Какъв футбол играе Левски??? По-смислен ли? :lol:
Казах ви вече. Не ни занимавайте с вашата болка. Нямаме нищо общо. Най-слабия тактически и игрово отбор в първата 7-ца е Левски София. Това е положението.
Оставете ни да си играем антифутбола.
П.п. Антифутбола ИМА КЪСМЕТА 500 минути да не пусне гол и едва няколко ситуации пред вратата си срещу ПО-СМИСЛЕНИЯ футбол. :lol:
Извод: Смисления чака КЪСМЕТА да обърне гръб на антифутбола. :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 мар 2014 23:29

Кировец написа:Ти въобще не си в час.
Ботевъ са отбор на 2-3 години вече.
Не сме били тръгнали от нулата...Не оправдавайте слабостите си като се опитвате да приобщите и отбора на ЦСКА към вашето изнемогване и кретане.
ЦСКА днес РАЗМАЗА и тактически и игрово Литекс насред Ловеч. 4-та победа в Ловец от 20 мача. Това е положението. 2-ро място и живот и здраве - сребърни медали. Левски??? Не се знае - може и да станем свидетели на прецедент в последните 50-ина години - вън от Европа. :!:

Човече... та вие си КРЕТАТЕ и ИЗНЕМОГВАТЕ. Така ли не го разбра за всичките тия месеци и даже години. Не мога да повярвам, че аз трябва да ти го казвам. И не сте почнали от нулата, а се стремите да не отидете до нулата. И тази борба я водите от доста време, като направо си избягвате нулата отвсякъде.
Днес размазахте игрово Литекс, толкова колкото размазахте и Лудогорец. Разликата беше, че едните не играха. Аз разбирам тази възбуда, която ви инжектира Стойчо (поне за това не може да му се отрече че е добър) но нека от време на време се гледа и реално.
Аз не мога да разбера какво толкова спорите. Мачовете Левски - Ботев и Литекс - ЦСКА са огледални
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “ЦСКА”