Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Мнениеот Red joker » 17 ное 2013 20:35

warhead написа:Не знам ама рогатите,като видят тема за Стойчо и се опкиват на макс от плюене,така ви е бръкнал в дупките, че няма накъде повече!3-0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Много ясно ,че за това го мразят,мръшляците щото е мъжкар и не им трае,казва им истината в очите!Просто нема начин да търпиш вечно разни отрепки да ти се катерят по оная работа и да си траеш :!: Добитъците са се доказали,а и го доказват и сега ,че не разбират от добро и от дипломация,за това на такъв-ТАКЪВ :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 17 ное 2013 20:42

Red joker написа:
warhead написа:Не знам ама рогатите,като видят тема за Стойчо и се опкиват на макс от плюене,така ви е бръкнал в дупките, че няма накъде повече!3-0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Много ясно ,че за това го мразят,мръшляците щото е мъжкар и не им трае,казва им истината в очите!Просто нема начин да търпиш вечно разни отрепки да ти се катерят по оная работа и да си траеш :!: Добитъците са се доказали,а и го доказват и сега ,че не разбират от добро и от дипломация,за това на такъв-ТАКЪВ :idea:

Какъв мъжкар, бе!? Ние, левскарите ще го запомним като най-големия ревльо в българския футбол. :arrow:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 ное 2013 20:43

Вече не ми е забавно.
БЕгайте при пискУня .
лупи и тройчо ще ви напомнят скоро лятото на 2013. :lol:
Пищете , женички. :mrgreen: :arrow:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 ное 2013 20:50

Едва ли някой може да каже кой е "хвърлил първия камък" в заяжданията между Левски и ЦСКА. Точно Стойчо Младенов да се оплаква ми е много странно. Точно човека,който избра да бъде запомнен не с футболните си качества (които не бяха малки), а с постоянните му медийни изяви насочени в 90% от случаите срещу Левски или съдиите,най-вероятно е споменал повече пъти Левски отколкото ЦСКА. Интересно да се изказва един треньор ,чийто футболисти през 2003г крещяха КЗЛ на "говеждия стадион".
Тук някои по-млади форумни колеги споменват 2000г когато футболисти на Левски излязоха с тениски с надпис "аз мразя ЦСКА", интересно на колко години са били тези млади фенове през 2000-та година? И защо пропускат ,че този надпис беше провокиран от предишната година(1999)когато ЦСКА загуби от Литекс с 2:3 след като водеше с 2:0 под окуражителните възгласи на своите фенове(това е единствения случай когато съм виждал феновете на един отбор да се радват когато вкарат гол на техния отбор) ,а 4 дни по-късно Литекс легна на ЦСКА на финала за Купата.След финала на купата един от шефовете на ЦСКА предложи да бъдат събрани калъфките на медалите и да бъдат дадени на играчите на Левски. Е следващата година за първи път беше въведен квотния принцип (познайте от кого?) и мачовете да се играят на клубните стадиони. Преди този шампионат Левски и ЦСКА никога не са се обичали и заяждания винаги е имало, но след 1999г вече стана страшно и от двете страни излезнаха на първа линия простотията и заяждането. Аз не считам ,че в едно такова мерене на пишките може да има победител.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 17 ное 2013 21:07

"....Все пак всички сме на първо място българи. Затова заедно станахме на крака и слушахме „Мила Родино”. За да забравим за себе си поне за минутка. Да сме обединени в тази минутка......"
Изключително нагъл тип е тоя. Говори за обединение, как сме българи, а той първи забрани на играчите му да играят за БЪЛГАРИЯ !!! Лицемер...

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 17 ное 2013 21:20

По-добре ще е да завършваме уикендът с настроение. Доставя ли удоволствие на някого да обижда или да бъде обиждан :roll: .Лека, формулата върви вече 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2013 21:38

Глупостите с директивата бяха изключително спортсменски?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

realnoncho
Контакти:

Мнениеот realnoncho » 17 ное 2013 22:04

Не приемам такива приказки точно от Младенов, който много пъти е насаждал омраза.

А аз още не съм видял по-омразен акт от включването на чорбари(защото това не са фенове!) към агитката на Ливърпул на националния стадион на националния празник 3-ти март за да викат против Левски :!:
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 17 ное 2013 22:11

Колко жалко и долно са нападките ти Тройчо.То не бяха директиви,то не беше синьо бфс,нло-та.Може да включиш фифа,фуфа и пуфа и мара дебелата,но знай всички тия глупости започват да се връщат със страшна сила.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 17 ное 2013 22:12

realnoncho написа:Не приемам такива приказки точно от Младенов, който много пъти е насаждал омраза.

А аз още не съм видял по-омразен акт от включването на чорбари(защото това не са фенове!) към агитката на Ливърпул на националния стадион на националния празник 3-ти март за да викат против Левски :!:

Нека да оставим тези родоотстъпници да гният в нищета.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”