зеления написа:mistreated написа:Мачът най-вероятно щеше да иде в съвсем различна посока, ако Милисавлевич беше бутнал топката във вратата за 1:1. Напълно равностоен двубой между 2 еднакви, като стил отбори. Локо играят доста здраво и за мен не са прави тези, които ги подценяват. Мисля, че ще победят и Левски в четвъртък, просто защото сините нямат никакъв шанс да спечелят средата на терена.
Станков е добър треньор, но е глупаво да казваш, че е надиграл Младенов тактически, при положение, че двата отбора създадоха горе долу еднакъв брой положения, повечето след мелета. Да, върза им на Локо с този удар от нищото, но се случват такива неща във футбола.
За разлика от съгражданите си от Ботев, Локо вървят нагоре и спокойно могат да се намесят в борбата за Европа до края на сезона впредвид по-леката им програма.
Длъжни сме да вземем следващите 2 мача преди дербито с Лудогорец. Победа над Берое и във Варна срещу Черно море ще компенсират до голяма степен днешната загуба.
Блажени са вярващите. И как е виждаш тази победа във Варна? Ако успеете да направите някой Х трябва яко да почерпите.
Прав си сигурно, но според мен мачовете в първата седмица са си тройни!
То се изтърка, но сезона е страшно дълъг и всяка грешка може да бъде лесно поправена!
Ние трябва да си взимаме домакинствата, а в гостуванията просто точки да се трупат! Мина времето, когато ЦСКА и Левски правеха 3-4 грешни стъпки за цял сезон, няма какво да се лъжем... Най- силните физически и психически отбори ще ликуват накрая. Едно е сигурно, първенството ще е страшно интересно и завързано днешните мачове го доказаха!