Протести срещу случващото се в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА потрошиха централата на БФС

Мнениеот Garra Dembele » 29 юни 2013 13:25

Наркоманите се развихриха. Мястото ви е по оборите да рините лайната на кравите. Жалките прасета тръгнали да рушат... и си мислят, че ще направят нещо? Време е боклука да се измете от българския футбол! Смърт за чорбата!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 юни 2013 13:26

Не одобрявам вандализма, но имам въпрос, ако правителството не си махне с добро и народът атакува парламента, вие тука, каква позиция ще заемете?
Пак ли ще викате -лумпени, в затвора да се закрие това, да се унищожи онова...
... или интересът, клати феса а? 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 юни 2013 13:26

Присъединявам се към мненията за незабавен съд за ходжата ГА, който непрекъснато подстрекава към насилие и вандализъм ;) Иначе въобще не съжалявам БФС и Перуката - напротив, хак им е, защото покриваха непрекъснато четирибуквието, не спазваха собствените си правила, държаха ги в А група и не ги изхвърлиха , когато трябваше, ами хак им е ! Незабавен съд за изрода ГА ! А иначе тези малоумни фенове на ЦСКА, като истински потомци на комунисти, шумкари и партизани, знаят само да трошат и чупят и да грабят ;) Иначе не са чак такива мъже пред офисите на Титан, защото помнят Супер Калоян :lol: :lol: :lol: Ако БФС позволят на ЦСКА да унищожи Нефтохимик или който и да е друг тим, само и само да остане в А група, то трябва всички останали фенове и клубове да бойкотираме А група ;) Иначе далеч съм от мисълта, че тези са представителна извадка на феновете на ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 юни 2013 13:27

Това е дело на банда лумпени, болшинството от претестиращи в подкрепа на ЦСКА знаят кой е истинският виновен и точно към него са насочили гнева си. Аз съм сигурен в това нещо! Тези ллумпени които са потрошили сградата на БФС следва да си понесат и отговорността!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 29 юни 2013 13:28

alexveselinov написа:Защо не потрошиха сградата на Титан?! Страхливци!!
И сега ли им е виновно БФС,направо нямам думи?!

Сега са пред ст "Българска армия" ходи им го задай така въпроса......Защо не потрошихте сградата на Титан?! Страхливци!! :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 юни 2013 13:28

Viktor4o_Rs написа:Присъединявам се към мненията за незабавен съд за ходжата ГА, който непрекъснато подстрекава към насилие и вандализъм ;) Иначе въобще не съжалявам БФС и Перуката - напротив, хак им е, защото покриваха непрекъснато четирибуквието, не спазваха собствените си правила, държаха ги в А група и не ги изхвърлиха , когато трябваше, ами хак им е ! Незабавен съд за изрода ГА ! А иначе тези малоумни фенове на ЦСКА, като истински потомци на комунисти, шумкари и партизани, знаят само да трошат и чупят и да грабят ;) Иначе не са чак такива мъже пред офисите на Титан, защото помнят Супер Калоян :lol: :lol: :lol: Ако БФС позволят на ЦСКА да унищожи Нефтохимик или който и да е друг тим, само и само да остане в А група, то трябва всички останали фенове и клубове да бойкотираме А група ;) Иначе далеч съм от мисълта, че тези са представителна извадка на феновете на ЦСКА.

Нефтохимик се разпада,така че той сам се унищожава!Така че ЦСКА дори и да измисли някакъв вариант с него,няма какво да унищожава!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Офанзива,дистанцирайте се от идиотите

Мнениеот peliforewer » 29 юни 2013 13:29

Срамувам се от действията на тези отделни псевдофенове,които обезмислиха протеста на достоините и нормални хора обичащи ЦСКА.Още на мача със Славия преди седмица ми направи неприятно впечатление неадекватното поведение на част от публиката,които замеряха с бомбички и пиратки футболистите и треньорите на ЦСКА.БФС има много грехове спрямо ЦСКА,мекеретата Фурнаджиев,Попов,Кучев,Кр.Кръстев,П.Колев няма скоро да бъдат забравени и рано или късно ще си платят за отношението си,но в момента последните които носят вина за случващото се в ЦСКА е БФС.С този вандалски акт бе забит последния пирон в ковчега,каквото и да се мъчи да направи Стоичков за да спаси отбора от БФС вече ще се разправят с ЦСКА,а Б.Михайлов няма да пропусне да унизи Ицо.Защо тези "юнаци" не отидат да чупят офиса на Титан,които са най-виновни за състоянието на ЦСКА.Предполагам че има камери на сградата на БФС и да се заловят тези които направиха погрома,да си платят щетите и отговарят пред закона.Не съм съгласен заради десетина ненормалника,да се хвърля петно върху всички цесекари.Аз познавам хора от Офанзива и знам че са много свестни момчета,но явно трябва да се дистанцират от идиотите които петнят името на клуба.Тези идиоти си свършиха днес "перфектно" работата ,вече никой не говори за проблемите на отбора,а за погрома над БФС.Ако има следващ протест,вече никой нормален фен няма да дойде,вредата която направиха Офанзива за ЦСКА дори Батков и Б.Михайлов нямаше да могат да направят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 юни 2013 13:29

danko_sot написа:Това е дело на банда лумпени, болшинството от претестиращи в подкрепа на ЦСКА знаят кой е истинският виновен и точно към него са насочили гнева си. Аз съм сигурен в това нещо! Тези ллумпени които са потрошили сградата на БФС следва да си понесат и отговорността!

Няма да стане това!ЦСКА ще поеме отговорността,за съжаление!За добро или лошо така трябва да стане!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 29 юни 2013 13:29

Изображение
"Айде юнаци,чакам ви пред офисите на Титан"
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”