САМО ЦСКА в нашите сърца милиони!
България празнува, наздраве българи юнаци!
Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ С ВЕРНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ!!!
sin4ec написа:Нас нищо не ни притеснява. Вас би трябвало да ви притеснява връщането на Сираков, защото е знаково и е индикатор за съвсем различни процеси в Левски, свързани с финансите.
А, би трябвало!Връщането на Сираков ,както и дването на Ганчев ЦСКА още не са напълно сигурни.Да речем , че се случат не би трябвало да се сравняват защото и двамата идват в различни аспекти.Единият като служител, другият като собственик.Само ще ти припомня ,че историята обикновенно се повтаря като фарс.Нито парите ,нито отбора е същия, а и времената най- вече са други.Така,че по- скоро вие ще бъдете разочавани от Насо отколкото ние от Ганчев. Защото просто по - малоумно управление от пернишкото аз честно не мога да си представя.
- валидол за теб
- Контакти:
sin4ec написа:валидол за теб написа:sin4ec написа:Нас нищо не ни притеснява. Вас би трябвало да ви притеснява връщането на Сираков, защото е знаково и е индикатор за съвсем различни процеси в Левски, свързани с финансите.
Бихте ли ни разяснили подробно?
Не. Веднъж вече ядох калая, благодаря. Пари в Левски има и ще има, някой да помни Наско някога да е отивал в празна каца? За сините-толкова. А колкото до ГГ, ваша работа е да му гледате финансите, на вас ще е евентуално спонсор или собственик, не на нас. Вижте дейности, фирми, проблемите миналата година, къде му е бизнесът със захар и бензиностанциите, ей-такива работи.
Ясно. Но защо с такива финансови ресурси, със Сираков отзад, назначават меко казано неопитен треньор и то за 100г на клуба? Не намирам логика.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
onegavon написа:sin4ec написа:Нас нищо не ни притеснява. Вас би трябвало да ви притеснява връщането на Сираков, защото е знаково и е индикатор за съвсем различни процеси в Левски, свързани с финансите.
А, би трябвало!Връщането на Сираков ,както и дването на Ганчев ЦСКА още не са напълно сигурни.Да речем , че се случат не би трябвало да се сравняват защото и двамата идват в различни аспекти.Единият като служител, другият като собственик.Само ще ти припомня ,че историята обикновенно се повтаря като фарс.Нито парите ,нито отбора е същия, а и времената най- вече са други.Така,че по- скоро вие ще бъдете разочавани от Насо отколкото ние от Ганчев. Защото просто по - малоумно управление от пернишкото аз честно не мога да си представя.
За вас не знам и не ме вълнува особено. И с Титан и с ГГ все тая. За нас знам и съм спокоен. Крайно време е да поиграем и малко футбол, това ни е основният проблем. Парите-не. Както вече споменах, Насо никога не е влизал в празна каца без мед. Това и без подробностите е достатъчно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Struma написа:САМО ЦСКА в нашите сърца милиони!
България празнува, наздраве българи юнаци!
Дай да изчакаме с първенствата!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Аз също подучух , че финансовите ресурси нещо са понамалели и то доста.Селекцийката ще е повече от скромна, а на бас.Очаквам и доста от чужденците да се разкарат.
Ще се разчита главно на Сираков да върши работа
. Тонев се оказа слабичък
.
Ще се разчита главно на Сираков да върши работа

-
sin4ec написа:валидол за теб написа:sin4ec написа:Нас нищо не ни притеснява. Вас би трябвало да ви притеснява връщането на Сираков, защото е знаково и е индикатор за съвсем различни процеси в Левски, свързани с финансите.
Бихте ли ни разяснили подробно?
Не. Веднъж вече ядох калая, благодаря. Пари в Левски има и ще има, някой да помни Наско някога да е отивал в празна каца? За сините-толкова. А колкото до ГГ, ваша работа е да му гледате финансите, на вас ще е евентуално спонсор или собственик, не на нас. Вижте дейности, фирми, проблемите миналата година, къде му е бизнесът със захар и бензиностанциите, ей-такива работи.
така е, и аз също мисля че кинти в Левски има, дори подозирам че "хората на Тонев" само на думи се оттеглят, за да се спре с тоя вой за директивата и за това че сме отбор на ГЕРБ, а всъщност ще продължат да дават кинти.Той и Чорни поне едно 5-6 години така наливаше кинти а ужким не беше собственик

- валидол за теб
- Контакти:
sin4ec написа:onegavon написа:sin4ec написа:Нас нищо не ни притеснява. Вас би трябвало да ви притеснява връщането на Сираков, защото е знаково и е индикатор за съвсем различни процеси в Левски, свързани с финансите.
За вас не знам и не ме вълнува особено. И с Титан и с ГГ все тая. За нас знам и съм спокоен. Крайно време е да поиграем и малко футбол, това ни е основният проблем. Парите-не. Както вече споменах, Насо никога не е влизал в празна каца без мед. Това и без подробностите е достатъчно.
Имам някакъв смътен спомен, че преди месеци бяхте казали, че Насо няма да дойде в Левски, защото не го искат новите собственици, дето са купили клуба от Батков. Така ли е? Всъщност Батков защо продължава да лъже и да се прави на шеф?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
MaX написа:1Neutralen написа:Ако това е истина, сега е редно Литекс да излезе от А група, защото иначе стават сателит на червените. Редно е Ганчев да намери нов собственик на Литекс, който да не е свързан по никакъв начин с ЦСКА.
Спокойно и вашето време ще дойде радвайте се ама няма да е дълго
Много жалък коментар, момче! Първо, недей се шашка защото нищо не се знае за вас. Вие си имате стойност поне за челната петица на българския футбол. Лошото е, че не съм сигурен колко още освен Ганчев припознават отбора и биха го подкрепяли финансово. Може да не идват лоши времена за вас, но и да идват, недей пожелава лошо и на други!
Има и някалко съществени разлики между Лудогореци Литекс на които ще ти обърна внимание:
1. Домусчиев не е от Разград. Той е избрал Разград да инвестира не защото е роден там и иска да си е на село. Домусчиев е инвеститор, не местен големец;
2. Лудогорец си е Лудогорец от 1945-та година, нищо че беше подводница по едно време, но този отбор започна да изплува преди да влезе Домусчиев и ние си го припознаваме като същия Лудогорец, който помним от десетки години. Не носи име на фирма и макар и влиянието да Домусчиеви да е огромно, както и приноса им, това за нас си остава оня Лудогорец. Така е и за някои среднокалибрени бизнесмени, които също са фенове;
3. Школата на Лудогорец се развива наравно с представителния отбор и мащабния ѝ скок почти дублира скока на мъжкия тим.
Без съмнение Лудогорец черпи от опита на Литекс, дори и с някои кадри на оранжевите, но това е и причина Лудогорец да има шанса да се превърне в един по-устойчив проект.
А колегата визираше конфликта на интереси ако Ганчев има влияние в два клуба от А група.
[center]
[/center]

- Adramelech
- Контакти:
валидол за теб написа:Имам някакъв смътен спомен, че преди месеци бяхте казали, че Насо няма да дойде в Левски, защото не го искат новите собственици, дето са купили клуба от Батков. Така ли е? Всъщност Батков защо продължава да лъже и да се прави на шеф?
Щом дори новият ви шеф (ГГ), намекна, че в Левски има нови силни хора, според теб дали Левски има нови собственици?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]