28-ми кръг Берое - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mtaraduda
Контакти:

Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:43

vaskonti написа:
mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н. :lol:

Изобщо не се съмнявам, че ще биете Славия, която иначе ще даде всичко от себе си в този мач, нали така?
Абсолютно ми е все тая, ЦСКА си има съвсем други проблеми и на нито един ЦСКАр в момента не му пука за нищо странично. Даже бихме предпочели изобщо да не се класираме в ЕКТ тази година. А вие си карайте с адвоката, по един или друг начин преизпълнихте плана максимум за тая година, остава само едно - поредното географско откритие. Но това са си ваши грижи...

Така е.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2013 18:43

delqnski47 написа:
vaskonti написа:
mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н. :lol:

Изобщо не се съмнявам, че ще биете Славия, която иначе ще даде всичко от себе си в този мач, нали така?
Абсолютно ми е все тая, ЦСКА си има съвсем други проблеми и на нито един ЦСКАр в момента не му пука за нищо странично. Даже бихме предпочели изобщо да не се класираме в ЕКТ тази година. А вие си карайте с адвоката, по един или друг начин преизпълнихте плана максимум за тая година, остава само едно - поредното географско откритие. Но това са си ваши грижи...

Междудругото щеше да е интересно да видим Ботев в Европа,но надали ще стане...
Пак ще се мъчим ние :roll:

Ботев, ако така се развиват, до 1-2 години ще са хегемон в България.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2013 18:44

mtaraduda написа:
delqnski47 написа:

Давай дерзай събирайте се...тамън тогава да гръмнем и останалите 3 Сектора и да се почва ремонтот на стадиона!Че ми писна да ви чакаме,то тоя ремонт се провлачи вече цяла година...затва ние ще го почнем! 8-)

Ти специално едва ли си в състояние да почнеш каквото и да е.

Е,ако не съм аз споко...има си и ''други начини'',така че нема проблем! :) Само ми е чудно,не ви ли стигнаха спонсорите,премиерите и съдиите...че трябваше и Господ да се намесва накрая и да ви спасява! :) :) :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 май 2013 18:44

mtaraduda написа:
bubka написа:
mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе.

Дали?!... Не съм аз този, който е тръгнал по чужди форуми да бълва хейт. :lol: :lol: :lol:

Между хейт и подигравки има разлика :lol:

Е хубаво де, и двете са комлексарска история, а причината половин България да има комплекси е ЦСКА. :)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:45

delqnski47 написа:
mtaraduda написа:
delqnski47 написа:

Давай дерзай събирайте се...тамън тогава да гръмнем и останалите 3 Сектора и да се почва ремонтот на стадиона!Че ми писна да ви чакаме,то тоя ремонт се провлачи вече цяла година...затва ние ще го почнем! 8-)

Ти специално едва ли си в състояние да почнеш каквото и да е.

Е,ако не съм аз споко...има си и ''други начини'',така че нема проблем! :) Само ми е чудно,не ви ли стигнаха спонсорите,премиерите и съдиите...че трябваше и Господ да се намесва накрая и да ви спасява! :) :) :)

Не.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:46

bubka написа:
mtaraduda написа:
bubka написа:
mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе.

Дали?!... Не съм аз този, който е тръгнал по чужди форуми да бълва хейт. :lol: :lol: :lol:

Между хейт и подигравки има разлика :lol:

Е хубаво де, и двете са комлексарска история, а причината половин България да има комплекси е ЦСКА. :)

Що бе аз ви се радвам :) кефи ме как 2-ма идиоти от Перник си правят каквото искат с "1/2 България" :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2013 18:46

vaskonti написа:Ботев, ако така се развиват, до 1-2 години ще са хегемон в България.

А ние ще продължим да сме си посредствени!
П.П.И Литекс също...намали им се бюджета и започнаха политика,която трябваше и ние да почнем преди време!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2013 18:48

delqnski47 написа:
vaskonti написа:Ботев, ако така се развиват, до 1-2 години ще са хегемон в България.

П.П.И Литекс също...намали им се бюджета и започнаха политика,която трябваше и ние да почнем преди време!

То бъдещето ни като клуб е поставено на карта или поне съществуването в А група, така че посредствеността в момента е по-малкия проблем.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2013 18:49

mtaraduda написа:Не.

Тва е реторичен въпрос!Иначе мерси за ''изчерпателния отговор'',все пак :mrgreen:
Sofia.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 май 2013 18:49

delqnski47 написа:

Това ще е хубаво, но едва ли ще стане при нас,... Ботев, Лудогорец, Литекс са сила и при нас пак ще се търсят бързи резултати с ментета футболисти от чужбина.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”