Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот petko.h.markov » 16 ное 2012 13:15

rsk написа:Най-нормалното нещо е да бъде избран Левски. Както от Газпром, така и от ВТБ! ЦСКА явно не е такава харизма и марка, каквато ви се иска. Явно е, че Левски е по-добрата реклама. И аз да съм, и аз няма да се рекламирам чрез отбор, който постоянно се свързва с някакви далавери, дължи пари, футболисти с допинг и т.н.
Левски е най-успелия български отбор в последните 20 години и е съвсем нормално да привлича фирми, които тепърва навлизат в България. Какво ги бърка Газпром Бойко Борисов?!
Не ви ли омръзна постоянно да говорите врели-некипели за великата завера срещу ЦСКА? Все на вас някой друг ви е виновен.

Много спонсори се наредиха при вас в последните 2-3 г откакто премиер на България е левскар.Какви са успехите
на Левски за тези години-вие си знаете най-добре.И друго-много е наивно да се мисли че Газпром чрез
Левски си прави реклама.Тя е световно известна фирма.По-скоро е знак на благодарност!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 13:19

Вас все някой ви е крив бе :lol: Все някой ви пречи, все има конспирации срещу вас. Всъщност тука дрънакте глупости от яд, понеже никой не го ебе за вас. За какво и е на България руски газ, при положение, че за два дни изпикахте толкова много, че ще има за цяла Европа.
Като са световно известна фирма чий го дървят при Звезда бе? На тях защо им благодарят? Техният Бойко сигурно е фен на Звезда, за това са им спонсор :lol:
Как един път не стана нещо дето да не е свързано със световната конспирация и Харизмата, Ореола, Марката и Обрата? Все са ви криви БФСта, съдии, държави... Все си намирате с нещо да се оправдаете, че не ставате за нищо...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 ное 2012 13:27

Това е излишно! ;)
Последна промяна от dreben23 на 16 ное 2012 13:52, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 ное 2012 13:30

rsk написа:Вас все някой ви е крив бе :lol: Все някой ви пречи, все има конспирации срещу вас. Всъщност тука дрънакте глупости от яд, понеже никой не го ебе за вас. За какво и е на България руски газ, при положение, че за два дни изпикахте толкова много, че ще има за цяла Европа.
Като са световно известна фирма чий го дървят при Звезда бе? На тях защо им благодарят? Техният Бойко сигурно е фен на Звезда, за това са им спонсор :lol:
Как един път не стана нещо дето да не е свързано със световната конспирация и Харизмата, Ореола, Марката и Обрата? Все са ви криви БФСта, съдии, държави... Все си намирате с нещо да се оправдаете, че не ставате за нищо...

ОПА! Май си изпускаш нервите.СПОКО!Не приемай нещата толкова навътре.Ако Газпром даде пари ще се
облажат други хора покрай строителството.Щом това те прави щастлив-дерзай!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 ное 2012 13:41

За съжаление с тъга на сърцето трябва да си признаем, че най-успелият клуб в последните 20 години( даже не са 20, а две) не е нито ЦСКА, нито Левски, а Лудогорец, другият е Литекс (дори завод за автомобили направиха)! Къде са успехите на ЦСКА и Левски ви питам- тъжно е да се каже, но са в историята! Въпрос: Коя година е последният требъл на ЦСКА или Левски? За какви успехи ми говорите като стадионите ни се разпадат, а се чертаят проекти за паркинги и хотели? Разградчани бяха на косъм от поне 8 000 000, а ние грандовете на косъм от ръба на пропастта! Това са фактите, пичове, и на мен не ми харесват, но съм длъжен да ги уважа- за последните 20 години няма по-успешен клуб в България от новаците в елита и носители на единствените си три титли до момента в рамките и то на един сезон- Лудогорец, само малшансът и елементарно българско високомерие им попречи да играят в Шампионска лига! Кофти, но факти! А с какво ще се похвалим от ЦСКА и Левски като успехи? Скучното вечно дерби ли, което веднъж-два пъти на пет години прилича на мач, иначе сме кръгла нула и то със сериозни имена в отборите ни, няма да ги изброявам, че нещата ще изглеждат още по-тъжни!

Доколкото си спомням Газпром е спонсор на Цървена звезда, въпрос с повишена трудност към всички: с какъв цвят на екипите играят „звездашите” преди и сега?
В тази връзка вижте какво се случва след като Газпром е спонсор на Цървена звезда от две години насам! http://www.sportal.bg/news.php?news=396141
Открийте приликите и разликите спрямо нашите управници да речем и техните, приликите и разликите спрямо нашите (говоря като българин в случая) успехи и техните! ;) Не ги виждам, какви Газпроми, какви пет лева- колкото по-голямо име ти е спонсор, толкова по-голям е батакът след него! :D
Я, ама те имат червено-бели екипи.. отново и единственото синьо по тях е логото на спонсора и номерата на гърба! http://www.delijeshop.com/user/jerseys/ ... tegory.jsp
Последна промяна от dreben23 на 16 ное 2012 14:02, променено общо 4 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 13:42

Какви нерви да изпускам? Казвам ти това, което мисля, без да влагам нерви. Вие сте една сбирщина от малки човечета, които все се оплакват, че някой им е виновен и някой им пречи.
Изобщо и не се вълнувам от самите Газпром. Просто ми е интересно как до вчера ги чакахте като месии, а днес са някакви гадни руски пари :shock: :lol: Толкова много ви е яд, че не можете да го преглътнете просто.
Дребен, Левски в последните 20 години има 9 титли, ЦСКА - 5, Литекс - 4, Лудогорец - 1. Купите на Левски са 8, на ЦСКА - 5, на Литекс - 3, Лудогорец - 1
Сам си направи заключение.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 ное 2012 13:45

Незнам кво е тва квичене!! Газпром спонсорира отборите в синьо , като Челси , Зенит , Шалке и тн. В Сърбия няма гранд в синьо за това са избрали по големия отбор от двата гранда ! Да не мислите ,че ще спонсорират Рад белград ? :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 13:55

Бойко явно ще да е доста запален фен на Левски :lol: Цялата му политика се върти около Левски и срещу ЦСКА, то е ясно.
Ако толкова му дремеше, одавна щеше да е взел на титаните концесията и да остави ЦСКА да изгние без пари. А сега аз си плащам такса-смет за да има парички за Гномчо Янчев и шкембе чорба за Карачанака :evil:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 ное 2012 14:04

rsk написа:Какви нерви да изпускам? Казвам ти това, което мисля, без да влагам нерви. Вие сте една сбирщина от малки човечета, които все се оплакват, че някой им е виновен и някой им пречи.
Изобщо и не се вълнувам от самите Газпром. Просто ми е интересно как до вчера ги чакахте като месии, а днес са някакви гадни руски пари :shock: :lol: Толкова много ви е яд, че не можете да го преглътнете просто.
Дребен, Левски в последните 20 години има 9 титли, ЦСКА - 5, Литекс - 4, Лудогорец - 1. Купите на Левски са 8, на ЦСКА - 5, на Литекс - 3, Лудогорец - 1
Сам си направи заключение.

Е и какво от това? Пак ти казвам-щом успехите те правят щастлив дерзай!Само че нали ти е ясно
защо парите не отидоха в ЦСКА.Защото не проработи варианта с Възраждане.Иначе Б.Б. го беше
измислил добре-и двата отбора с спонсори а той с пари.И ДРУГО-БТБ има договор до края на ноември.
Колко ще продължи с Газпром и за колко пари ще видим.Левски преди години смени шефа на съдийската
комисия-така че не говори за сълзи!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 14:07

Абе вашето треньорче ревеше за някакви директиви, ти за един шеф на съдиите говориш :lol:
Иначе ясно ми е защо парите не отидоха в ЦСКА. Щото Бойко е голям левскар, много мрази ЦСКА и се опитва да ви закрие от 20тина години, ама все не успява, защото вие сте марка, харизма и там още какво бяхте... :lol: Вие сте футболно чудовище, щото преди 30 години сте били Ливърпул и сега трябва всяка навлизаща в България фирма да ви спонсорира.

Върни се в “ЦСКА”