БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 17:36

Tommi написа:
Кировец написа:Да брато и излиза, че е по-добре директно да те изритам - 2 мача и 300 кинта. Защото за подигравки са 3 мача и 3000лв. :lol:

Нямам идея от къде ги вадиш тези мачове и суми. :) За провокация и неспортсменско поведение ще ти дадат жълт картон.

Член 22 - точка 2 - публично унижаване на друг състезател, обиди или хули - 3 мача и 3000лв.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 окт 2012 17:40

Kашчей написа:
Няма наказание от.. до
Всичко е с конкретни числа- и броят срещи с лсп, и глобите.

Като те мързи да се занимаваш с ДП-не коментирай неподготвен!

ПП-Пуснах линк на трактора към ДП за този сезон.Определено ти не си в час!

В кой свят живееш бе? Има такива наказания, не ми обяснявай за правилата на футбола, далеч си от тези неща.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2012 17:46

Kашчей написа:
vaskonti написа:
Kашчей написа:
Определено е в извън игрова, защото няма борба за топката.

Да, затова съм сложил кавички на "неизвестна". А е неизвестна според БФС, нали се нуждаят от още доказателства, записи, слоу моушън, сигурно и компютърна симулация на положението...

Ако трябва да сме коректни, освен Гаджев, след този7-и кръг има още един играч със спрени права до изясняване на случая.И това не е нито първи, нито последен такъв случай.След като са спрени правата му-той ще получи наказание.А искането за видеозапис на ситуацията си е нормално.Аз лично съм за 3 мача и 300 лева, но какво ще отсъдят във вторник от ДК-не мога да знам.

Моето мнение по тези наказания е, че глобите са твърде ниски за стандарта на повечето футболисти.На човек, докато не му се бръкне дълбоко в джоба няма да усети наказанието.

В тази светлина -лишаване от състезателни права.. дали е съгласувано с КТ 8-) От фирмата могат да те уволнят или глобят, но не могат да те лишат от правото ти да ходиш на работа и да се трудиш 8-)

Проблемът не е, че са му спрени правата за известно време, а не са го наказали веднага. Само че да не се окаже, че няма да бъдат събрани достатъчно доказателства за да бъде наказан? Да не кажат, че не признават тия записи, които се въртят, а пък доклада на съдията не бил пълен и точен?
Лишаване от състезателни права не значи, че играчът не може да ходи на работа и да тренира. Или пък има и друг вариант - питай Илиян Стоянов - Коловати, той знае най-добре какъв е другия вариант.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 07 окт 2012 17:49

Видео има на мача - http://..net/?p=180612 . Да гледат и да го наказват ! Аман !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2012 17:54

vaskonti написа:Проблемът не е, че са му спрени правата за известно време, а не са го наказали веднага. Само че да не се окаже, че няма да бъдат събрани достатъчно доказателства за да бъде наказан? Да не кажат, че не признават тия записи, които се въртят, а пък доклада на съдията не бил пълен и точен?.

Нещо като при "сиропираните" викаш...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 окт 2012 17:56

vaskonti написа:Какво според теб означава "умишлен удар"? Какво общо има той с каквато и да е игра - груба или чиста?

Като сме започнали с въпросите, какво означава "груба игра в извън игрова обстановка"? При нея дали има умишлен удар, или е някаква неумишлена груба игра?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 07 окт 2012 17:57

SANSIRO7 написа:ЦСКА могат само да се радват, ако Гаджев играе.

кво се нервите??? по-добре за цска ако този играе :(

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 18:01

W84me написа:
Kашчей написа:
Няма наказание от.. до
Всичко е с конкретни числа- и броят срещи с лсп, и глобите.

Като те мързи да се занимаваш с ДП-не коментирай неподготвен!

ПП-Пуснах линк на трактора към ДП за този сезон.Определено ти не си в час!

В кой свят живееш бе? Има такива наказания, не ми обяснявай за правилата на футбола, далеч си от тези неща.

Това, че си левскарче, не те прави всезнаещ, капито?!Има дисциплинарен правилник за сезон 2012-2013-иди и го прочети!Обърни внимание на чл. 22ал.1

След това заповядай да видим дали наказанията са от... до!

ПП-Правилата на играта футбол нямат нищо общо с Дисциплинарния правилник, ама това, левскарите-всичко знаете :mrgreen:

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 18:06

vaskonti написа:
Kашчей написа:
vaskonti написа:Да, затова съм сложил кавички на "неизвестна". А е неизвестна според БФС, нали се нуждаят от още доказателства, записи, слоу моушън, сигурно и компютърна симулация на положението...

Ако трябва да сме коректни, освен Гаджев, след този7-и кръг има още един играч със спрени права до изясняване на случая.И това не е нито първи, нито последен такъв случай.След като са спрени правата му-той ще получи наказание.А искането за видеозапис на ситуацията си е нормално.Аз лично съм за 3 мача и 300 лева, но какво ще отсъдят във вторник от ДК-не мога да знам.

Моето мнение по тези наказания е, че глобите са твърде ниски за стандарта на повечето футболисти.На човек, докато не му се бръкне дълбоко в джоба няма да усети наказанието.

В тази светлина -лишаване от състезателни права.. дали е съгласувано с КТ 8-) От фирмата могат да те уволнят или глобят, но не могат да те лишат от правото ти да ходиш на работа и да се трудиш 8-)

Проблемът не е, че са му спрени правата за известно време, а не са го наказали веднага. Само че да не се окаже, че няма да бъдат събрани достатъчно доказателства за да бъде наказан? Да не кажат, че не признават тия записи, които се въртят, а пък доклада на съдията не бил пълен и точен?
Лишаване от състезателни права не значи, че играчът не може да ходи на работа и да тренира. Или пък има и друг вариант - питай Илиян Стоянов - Коловати, той знае най-добре какъв е другия вариант.

Васко, това не е единичен случай-не драматизирай толкова.Спирането на състезателни права не е ли наказание, според теб?Липсата на 200-300 лева глоба ли е проблемът в случая?

Болднатото ще ти го припомня в някоя друга тема, бъди сигурен :twisted:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 07 окт 2012 18:10

Пак почнаха с рева. Миналата година на Присо му опростиха криминално деяние (удар срещу полицай) само и само да играе срещу Левски. Да не говорим за първото дерби миналата година, когато червените играха яко "Сиропирани" и пак нямаше последствия (сега не ми обяснявайте за 3 месеца, че са наказание, защото 2рата ни ракета в мъжкия тенис за това вещество получи 2 години). Обаче реват.

Върни се в “ЦСКА”