Kашчей написа:vaskonti написа:Kашчей написа:
Определено е в извън игрова, защото няма борба за топката.
Да, затова съм сложил кавички на "неизвестна". А е неизвестна според БФС, нали се нуждаят от още доказателства, записи, слоу моушън, сигурно и компютърна симулация на положението...
Ако трябва да сме коректни, освен Гаджев, след този7-и кръг има още един играч със спрени права до изясняване на случая.И това не е нито първи, нито последен такъв случай.След като са спрени правата му-той ще получи наказание.А искането за видеозапис на ситуацията си е нормално.Аз лично съм за 3 мача и 300 лева, но какво ще отсъдят във вторник от ДК-не мога да знам.
Моето мнение по тези наказания е, че глобите са твърде ниски за стандарта на повечето футболисти.На човек, докато не му се бръкне дълбоко в джоба няма да усети наказанието.
В тази светлина -лишаване от състезателни права.. дали е съгласувано с КТ

От фирмата могат да те уволнят или глобят, но не могат да те лишат от правото ти да ходиш на работа и да се трудиш

Проблемът не е, че са му спрени правата за известно време, а не са го наказали веднага. Само че да не се окаже, че няма да бъдат събрани достатъчно доказателства за да бъде наказан? Да не кажат, че не признават тия записи, които се въртят, а пък доклада на съдията не бил пълен и точен?
Лишаване от състезателни права не значи, че играчът не може да ходи на работа и да тренира. Или пък има и друг вариант - питай Илиян Стоянов - Коловати, той знае най-добре какъв е другия вариант.