Битката за титлата: ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Битката за титлата: ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 30 апр 2012 20:12

абсолютно си прав. яд ме е дори, че фен на противниковия отбор го осъзнава това, а нашите фенове цял ден пускат безсмислени теми и пишат оправдаващи коментари относно загубата вчера....
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 май 2012 09:50

Синьо сърце написа:Ако може да се намеся тук-Лц трудно ще загуби от Локо Сф. С бургазлии по-може, но насред Разград и с импулса от вчерашния резултат-едва ли...

Не съм казал, че ще ЗАГУБЯТ от Локо Сф, а ще ЗАГУБЯТ ТОЧКИ. Има разлика. Това, че са съкратили разликата е нож с две остриета. Всичко зависи от начина, по който тръгне мача. Ако не вкарат гол 50-60 минути започва едно яко изнервяне, защото те вече нямат право на никакви грешки. А и с Черноморец няма да им е никак лесно. Колкото и добър отбор да са, реално са победили само Левски от водещите отбори тази година. С нас и Черноморец хиксове, с Литекс загуба и хикс, с Локо Пд загуба и хикс. Така че не мисля, че са някакво страшилище.
Не мисля и да броим последния мач в Разград за загуба, въпреки че предпочитам да си решим нещата много, много по-рано.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 май 2012 11:19

Лудогорец вземат ли купата ще се кротнат.Не са толкова нагли да направят дубъл. Обаче ако Коко ги излъже, видя се , че Кокала е турнирен боец и нищо чудно благодарение и на публиката да вземе купата.Ще хвърлят всички сили и средства стига да имат теоретичен шанс за титлата.За мене мачът с Миньор ще се реши предварително каквото и да значи това.Така ,че имаме да изиграем един единствен мач този с Литекс.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 01 май 2012 11:37

onegavon написа:Лудогорец вземат ли купата ще се кротнат.Не са толкова нагли да направят дубъл. Обаче ако Коко ги излъже, видя се , че Кокала е турнирен боец и нищо чудно благодарение и на публиката да вземе купата.Ще хвърлят всички сили и средства стига да имат теоретичен шанс за титлата.За мене мачът с Миньор ще се реши предварително каквото и да значи това.Така ,че имаме да изиграем един единствен мач този с Литекс.

лудогорец е със класа на локо, така че според мен няма да имат проблем с взимането на купата. една за тях една за нас :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 май 2012 12:02

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:лудогорец е със класа на локо, така че според мен няма да имат проблем с взимането на купата. една за тях една за нас :)

Аз пък не съм толкова убеден. Не съм гледал всички мачове на "Лудогорец", но поне по-важните ги гледах и ми се струва, че "Локо" Пд беше отборът, който най-добре им се противопостави досега през сезона. Самият факт, че "смърфовете" в 2 мача с "Лудогорец" не допуснаха гол, говори достатъчно. И може би единственият мач на "Лудогорец", който аз съм гледал и в който те не успяха да надиграят съперника нито териториално, нито като брой чисти положения, беше точно гостуването им на "Лаута". ;) Мач с мач не си прилича разбира се, така че ще видим. Аз мисля, че шансовете на финала за Купата са 50:50.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 май 2012 20:23

mistreated написа:
Синьо сърце написа:Ако може да се намеся тук-Лц трудно ще загуби от Локо Сф. С бургазлии по-може, но насред Разград и с импулса от вчерашния резултат-едва ли...

Не съм казал, че ще ЗАГУБЯТ от Локо Сф, а ще ЗАГУБЯТ ТОЧКИ. Има разлика. Това, че са съкратили разликата е нож с две остриета. Всичко зависи от начина, по който тръгне мача. Ако не вкарат гол 50-60 минути започва едно яко изнервяне, защото те вече нямат право на никакви грешки. А и с Черноморец няма да им е никак лесно. Колкото и добър отбор да са, реално са победили само Левски от водещите отбори тази година. С нас и Черноморец хиксове, с Литекс загуба и хикс, с Локо Пд загуба и хикс. Така че не мисля, че са някакво страшилище.
Не мисля и да броим последния мач в Разград за загуба, въпреки че предпочитам да си решим нещата много, много по-рано.

Аз имах предвид именно загуба на точки, не съм се изразил правилно. Принципно нещата са така, но от много теоретизиране виждаш какво стана и в България, и в ШЛ, и навсякъде. Футболът е странна игра.Ето за Дербито логиката сочеше ЦСКА за фаворит, не заради предимство в игрови план или като футболисти, а в психологически- и 9 победи поред, и комфортна преднина, и спокойствие- в Левски на другия полюс. А по-изнервени бяха вашите, може би и затова загубиха. Аз поддържах мнението за наша победа единствено заради предчувствие-колкото и да е несериозно. Преди 26.02. беше обратното. Не знаеш откъде ще дойде изненадата-да не мислиш че ще е много странно Локо Сф и Ботев да вземат точки от вас и Лц? Но все пак генерално смятам че ще сте шампиони, ако не направите куп глупости-но тогава вие ще сте си виновни! Загубата на Лц на Овча купел и хикса им с Ловеч им нанесе тежък удар-5 точки фира, докато вашият щаб едва ли е калкулирал 3 точки от Левски-като правило такива точки не се смятат предварително-виждаш защо.
Накрая искам да кажа, че тази пролетна кампания имах удоволствието да поспоря с теб и onegavon. Ние можем да анализираме и изведем вероятности за нещата, но не и да им влияем-казвал съм го много пъти. И пак хубав пример-нещата тръгнаха перфектно за Левски, изглеждаше че в моите предвиждания има резон, докато мачът с Миньор и вътрешните раздори торпилираха сините и всичко се преобърна за вас. Там пък след Симитли всичко тръгна в обратна посока до онзи ден. По-добре от мен разбирате, че моментът е много деликатен за ЦСКА, защото една полугрешна стъпка може да люшне махалото тотално в североизточна посока. Но това са теории-какво ще стане, е неизвестно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 02 май 2012 08:43

Мисля че няма да е лошо ние като фенове да напраим една организация и да посетиме Армията когато Разград гостуват на Локото именно на нашия стадион.Добър повод да им покажем на чий терен са,това много ще ги изненада.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 май 2012 09:11

Синьо сърце написа: Накрая искам да кажа, че тази пролетна кампания имах удоволствието да поспоря с теб и onegavon. Ние можем да анализираме и изведем вероятности за нещата, но не и да им влияем-казвал съм го много пъти.

Разбира се, че нещата, които говорим са си само теории :) Накрая ще видим кой е бил крив и кой прав. Но нали затова е и този форум. Вярвам, че ще бъдем шампиони, но моето виждане е, че не мачовете с Литекс или Лудогорец ще бъдат крайъгълен камък за ЦСКА, а този с Миньор. Перничани ясно показаха, че играят за Лудогорец тази пролет, не вярвам точно сега да обърнат плочата. Вземем ли мачовете Враца и Миньор съм убеден, че ще сме шампиони независимо от това, дали ще трябва да победим Литекс или Лудогорец ще загубят точки срещу Локо Сф или Черноморец.

Но дотогава има време, нека първо си свършим работата срещу Ботев Вр. Все още съм на мнение, че напрежението е повече при разградчани, защото нямат право на грешка. Играят и на два фронта, а това не е никак лесно, особено в България.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 май 2012 22:09

Така е. Само нещо накратко извън темата- ако този мач се беше играл пред 300 зрители на стадиона в Севлиево, по нищо не можеш разбра дали е от Б група или не. Само публиката е останала от това дерби, нивото е катастрофално... Бавни, тромави, без идея, технически брак 80 %, тактически грешки непрекъснато, то не е за гледане...Почвам вече да се отчайвам, това е пародия на футбол! Не знам.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 май 2012 08:56

Синьо сърце написа:Така е. Само нещо накратко извън темата- ако този мач се беше играл пред 300 зрители на стадиона в Севлиево, по нищо не можеш разбра дали е от Б група или не. Само публиката е останала от това дерби, нивото е катастрофално... Бавни, тромави, без идея, технически брак 80 %, тактически грешки непрекъснато, то не е за гледане...Почвам вече да се отчайвам, това е пародия на футбол! Не знам.

Няма спор, така е. Но това не е отсега. Този мач загуби блясъка си от много, много време. Никой вече не гледа играта на двата отбора. Важното е после да кажеш, че си победил. Но всичко си има своето обяснение. Голям футбол без пари не се прави. А колкото и да се лъжем, че пари има, не е вярно. Щом нито един от нашите отбори не може да си позволи да вземе играч за над 500 хил евро, а средняци в Турция купуват "звездите" ни за над 2 млн. евро, как да правим сравнения?

Върни се в “ЦСКА”