Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот гражданин от село » 06 юли 2012 19:16

Kашчей написа:Явно не мога да чета, но ще се науча, вервай ми! 8-)

Не ти вервам. :(

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 юли 2012 19:44

гражданин от село написа:

Не ти и трябва!

Ще чакам с нетърпение видео от факелното ви шествие в Борисовата градина, послучай връщането на Мораес 8-) Сигурно ще е нещо много помпозно, като знам как обичате визуалните ефекти в тъмнината 8-)

Как се прави подготовка без селекция.. на това забрави да ми отговориш, Гражданино Робеспиер!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 юли 2012 21:08

Мораес щом остава е добре 8-)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 юли 2012 22:12

Чака се отговор от Делев, а той никога няма да ни откаже, освен ако не получи наистина добра оферта от чужбина.

Според мен е сигурен на 99% и много се радвам, особено ако ще е титуляр с Карачанака.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2012 22:13

тея американците са ни фанали на къс пас :evil:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 юли 2012 22:14

Ако не си забелязал, не си даваме зор, за да избегнем Куба. ;)

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 06 юли 2012 22:17

Kашчей написа:
гражданин от село написа:

Не ти и трябва!

Ще чакам с нетърпение видео от факелното ви шествие в Борисовата градина, послучай връщането на Мораес 8-) Сигурно ще е нещо много помпозно, като знам как обичате визуалните ефекти в тъмнината 8-)

Как се прави подготовка без селекция.. на това забрави да ми отговориш, Гражданино Робеспиер!

Стига си ни дразнил ! Гледай запис на мача с Черноморец Одеса и яж пуканки !
Гледам новина за Спас Делев, че се връща... мисля, че добрите новини следват една след друга :) Завръщане на Мораес, Платини, Делев, просто съм в екстаз :P И честно казано сега очаквам новина и със завръщането на Сашо Тунчев. Отиде в ПРЕКИЯ КОНКУРЕНТ, видя им играта и сега ще докладва 8-) :lol:
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 юли 2012 22:17

Притиснати от малкото време оставащо до първия официален мач в Лига Европа на 19 юли, от щаба на ЦСКА влязоха в първоначален контакт с мениджъра на Спас Делев за евентуалното завръщане на играча на „Армията”.

Една от трите зони за която наставника на „червените” Стойчо Младенов иска допълнително подсилване е именно левия фланг на атаката, където по принцип Делев действа. Преди две седмици играча разтрогна своя договор с турския Мерсин и в момента е свободен агент.

Младенов е убеден, че Делев ще свърши необходимата работа за ЦСКА, а в същото време ще може отново да заздрави своите позиции и след време евентуално отново да опита трансфер в чужбина.

Буквално до часове трябва да стане ясно, дали и желанието на самия играч е отново да заиграе в ЦСКА. Предложението на Стойчо Младенов е било сведено и до новия спортно-технически директор Рудолфо Ваноли.

Спасителят идва! :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юли 2012 22:21

RedeviL написа:
Притиснати от малкото време оставащо до първия официален мач в Лига Европа на 19 юли, от щаба на ЦСКА влязоха в първоначален контакт с мениджъра на Спас Делев за евентуалното завръщане на играча на „Армията”.

Една от трите зони за която наставника на „червените” Стойчо Младенов иска допълнително подсилване е именно левия фланг на атаката, където по принцип Делев действа. Преди две седмици играча разтрогна своя договор с турския Мерсин и в момента е свободен агент.

Младенов е убеден, че Делев ще свърши необходимата работа за ЦСКА, а в същото време ще може отново да заздрави своите позиции и след време евентуално отново да опита трансфер в чужбина.

Буквално до часове трябва да стане ясно, дали и желанието на самия играч е отново да заиграе в ЦСКА. Предложението на Стойчо Младенов е било сведено и до новия спортно-технически директор Рудолфо Ваноли.

Спасителят идва! :mrgreen:

+1 :lol: :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юли 2012 22:25

Както казах и преди,че е добре да върнем Спаско!Дадохме го за милион,връщаме го безплатно!
Да направим тая горната врътка още 10 пъти и ето ти...10 милиона :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”