Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 23:03

Altarf написа:
Tommi написа:
Altarf написа:
Tommi написа:А оздравителният план на Ганчев какъв беше и каква му беше целта? Предполагам, че помниш, че той също внесе такъв план.

Ганчевият план също беше бутафорен. Още месеци преди това беше ясно, че оздравяване на старото дружество не може да има. Затова разумните фенове на ЦСКА вече гледахме към други възможности. И продължавам да се чудя как има още хора, които вярват, че оздравяването е било възможно. Червената общност не само че няма вина, тя не е имала и юридическото право да се намесва в делата на старото дружество, за да ги спре. В тоя ред на мисли всеки некадърник може да банкрутира едно дружество.
Аз говорех за друго - дали някой друг, освен Ганчев, предложи нещо реално и работещо, за да продължи ЦСКА съществуването си - по един или друг начин.

А защо предлага "бутафорен" план?

Никой в държавата не можеше да предложи реален. В цялата ни нова история има само две дружества в производства по несъстоятелност, които са били оздравени. ПФК ЦСКА АД нямаше никакъв шанс.
Пък и в крайна сметка - той е инвеститорът. Много мразя да правя сметка на чуждите пари. Това е предложил, това е направил. Важното е, че друг не направи нищо по въпроса.

Верно ли друг не направи нищо по въпроса?! Баси и наглата Дърпатка си!!!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 яну 2017 23:08

Altarf написа:Никой в държавата не можеше да предложи реален. В цялата ни нова история има само две дружества в производства по несъстоятелност, които са били оздравени. ПФК ЦСКА АД нямаше никакъв шанс.
Пък и в крайна сметка - той е инвеститорът. Много мразя да правя сметка на чуждите пари. Това е предложил, това е направил. Важното е, че друг не направи нищо по въпроса. А алтернативата "закриване" беше напълно неприемлива.

От целия ти пост отговорът на моя въпрос е "това е предложил, това е направил". :) Добре, приема се.
А статистиката за оздравените дружества не знам от къде си я взел...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 яну 2017 23:09

Ако Божков имаше реални намерения да спасява ЦСКА щеше да иде при Ганчев и Инджов и да им предложи да разделят акциите и споделят тежестите по издръжката.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 яну 2017 23:18

Ама никой не го интересува дали сте Литекс, ЦСКАтире, или нещо друго...
Жалкото е, че не сте научили уроците от трагедията, която се разигра с бившия ви отбор! Пременил се Илия-пак в тия...
Говорих ви, и не вдявате. Малкия вкара гол онзи ден, казахте му "браво " и толкоз.
Бих ви цитирал пророк Исаия, но няма смисъл.
Аз няма да се повтарям.
В нашия форум темата за децата я засягам непрекъснато. Тук ми казаха, че не е интересна, явно не ви вълнува. Ваш проблем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 24 яну 2017 23:22

Tommi написа:
Altarf написа:Никой в държавата не можеше да предложи реален. В цялата ни нова история има само две дружества в производства по несъстоятелност, които са били оздравени. ПФК ЦСКА АД нямаше никакъв шанс.
Пък и в крайна сметка - той е инвеститорът. Много мразя да правя сметка на чуждите пари. Това е предложил, това е направил. Важното е, че друг не направи нищо по въпроса. А алтернативата "закриване" беше напълно неприемлива.

От целия ти пост отговорът на моя въпрос е "това е предложил, това е направил". :) Добре, приема се.
А статистиката за оздравените дружества не знам от къде си я взел...

Ако намериш някаква, приемам опровержение, даже прати на лично, за да не пропусна. Оздравяването изобщо не е обичайна практика, а тотална екзотика. Ако има инвеститорски интерес, никой не чака несъстоятелността, а купува още преди това. Нещо такова би било добър вариант за ПФК Левски АД в момента.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 24 яну 2017 23:25

sin4ec написа:Ама никой не го интересува дали сте Литекс, ЦСКАтире, или нещо друго...
.

Не , бре . Изобщо . Затова в секцията на ЦСКА има винаги по 3,4 дежурни Динамовчета , също толкова трола с по 50 000 поста посветени ЦСКА . А темата за възраждането на ЦСКА събра 15000 страници , благодарение на същите .
Такива са реалностите тук . :twisted:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 яну 2017 23:27

sin4ec написа:
гражданин от село написа:
sin4ec написа:Аве, некой шиптер няма ли да ви докара ГГ?
В Литекс е имало шиптери редовно, време е за поредния...

[offtopic]Пак ли прекали с памида и се включваш неадекватен? :([/offtopic]

[offtopic]Нещо съвсем заприличахте на Берия и Гьобелс. И за ташак вече не ставате. Всъщност ми е любопитно как когато не ви изнася, обявявате някой или за пиян, или за дезертьор-предател, или за олигофрен. Любопитно ми е и някой да ми намери 5 правописни грешки в постове, когато сте смятали, че съм пиян. Ще бъда очарован...
Аз се напивам 5-6 пъти в годината, и тогава определено не пиша тук. И не, не ми обяснявай как пиян потребител може да пише перфектно, без правописни и структурни грешки. Не може! :)[/offtopic]

[offtopic]Тамън се чудих кой ви е редактора на слънчогледа :lol: То не бяха щампиони, то не бе чудо. Поздравления от мен :mrgreen:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 яну 2017 23:34

Шивач, да те незаеба, нерде вие едно време, нерде тая темзи(* твой патент) сега. :(
Но така е то. Времената се менят. Кво да спориш с трубадури и колоколо. Те не могат да пишат на бългаски, заеви...
Нейсе, живот и здраве да е, ще видим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 яну 2017 01:43

[center]Новото попълнение на ЦСКА Николай Бодуров се включи в двете тренировки на отбора днес. Старши треньорът Стамен Белчев има на разположение всички 26 футболисти. В състава няма контузени играчи и всички се готвят на пълни обороти. ;) [/center] [center]Изображение[/center] [center]След направените медицински тестове в Спортният център в Марбея,треньорският щаб е бил удивен от превъзходната кондиция на Бодуров[/center] [center]С тима тренираха и Милчо Ангелов, Александър Конов и Румен Руменов, които пропуснаха последните занимания[/center]

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 25 яну 2017 06:45

Mitata написа:Някой се надяваше да разбие фенската маса на ЦСКА, за което използва наивните фенове. Не му се получи, защото хората знаят къде е ЦСКА и кой олицетворява ЦСКА. Затова логично евтините манипулацийки не хванаха дикиш.

#КОЙ се надяваше да разбие фенската маса на ЦСКА се опита като си нае един Мегафон.

Върни се в “ЦСКА”