Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Tommi » 24 яну 2017 22:44

TheOnly1 написа:Абе какъв НАП и какви търгове ви гонят? НАП няма отношение към продажбата, освен че ще получи ЧАСТ от прихода.

Тази същата продажба ще се извършва чрез търг. А НАП няма отношение, да.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 яну 2017 22:45

ceBep написа:
Altarf написа:
ceBep написа:За а група нямаше. Ок ли си сега.

Не съм, защото нямаше за която и да е група. Не говоря за слухове, говоря за реално заявени намерения, подкрепени с пари и план.

Що, ти беше навсякъде и знаеше всичко ли. От в група имаше кой да ни издържа, а и господин ша ва издържам нали ни даде право да избираме в коя група да продължим.

Ти намери ли кой да ни плати дълговете в проф. групите?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 яну 2017 22:46

Tommi написа:
TheOnly1 написа:Абе какъв НАП и какви търгове ви гонят? НАП няма отношение към продажбата, освен че ще получи ЧАСТ от прихода.

Аз също имам отношение. ;)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 яну 2017 22:47

Бягай в детската градина, та някой може и да ти се върже http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/27224
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 22:47

Mitata написа:
Кашчей написа:
Аз познавам човек, който наистина искаше да спаси ЦСКА и работеше в тази насока. Сигурно щеше да успее, ако не беше министър Кра(д)лев и "шапката " му Боко Тиквоний!

Божков не е мислил да плаща масрафите на тези преди него. Ако действително е имал такова намерение неговият ОП щеше да бъде одобрен от съда. Следващата стъпка щеше да е подписване на концесия за базата. Но човескът не внесе корекциите, което бе равносилно на отказ.

Защо не внесе корекциите би ли споделил? Ти на негово място, би ли плащал, за да ползва друг клуб базата, ама честно кажи! Божков ще плаща, за да оздрави ЦСКА, а през това време Ганчев ще ползва базата и ще плаща нищо..кой ще е този луд да го направи?!
И да, имаше, при това сериозно, намерение да се оздрави ЦСКА. Имаше срещи с кредитори, с МФ, с НАП, но това ДърПатките няма как да го знаете!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 яну 2017 22:48

гражданин от село написа:Ти намери ли кой да ни плати дълговете в проф. групите?

Желаещи много. Но на думи. Когато дойде времето на конкретните планове, сроковете, сумите, желаещите се разбягват като пилци.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 яну 2017 22:48

гражданин от село написа:
Tommi написа:

Аз също имам отношение. ;)

Ами... браво. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 24 яну 2017 22:49

Mitata написа:
Кашчей написа:
Аз познавам човек, който наистина искаше да спаси ЦСКА и работеше в тази насока. Сигурно щеше да успее, ако не беше министър Кра(д)лев и "шапката " му Боко Тиквоний!

Божков не е мислил да плаща масрафите на тези преди него. Ако действително е имал такова намерение неговият ОП щеше да бъде одобрен от съда. Следващата стъпка щеше да е подписване на концесия за базата. Но човескът не внесе корекциите, което бе равносилно на отказ.

С нищо поведението на Божков не показа, че е имал реални намерения. Този човек има достатъчно пари да си позволи компетентни юристи, които да знаят как се пише оздравителен план. А неговият беше бутафорен, да не кажа смехотворен.

Продължавам да се чудя каква му беше играта на Божков цяла година.

Така че пак оставаме с Ганчев, който искаше съвсем нормално да се възползва от новия формат на лигата и да подаде документи за Първа лига с новоучреденото дружество. Но БФС немотивирано му отказа да го впише за член. Е какво му остава тогава на Ганчев? Да остави ЦСКА да умре ли? Направи единственото възможно нещо.

Тези, които бяха против, не можаха да сложат на масата нищо друго, освен оплаквания и клетви. Ами, господа, щом не ви харесва, оттеглете се. Ако зависеше от вас, ЦСКА днес нямаше да го има.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 22:49

Долно уйно написа:

Бягай в детската градина, та някой може и да ти се върже http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/27224

След обявяването в несъстоятелност май само СГС може да продава :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 22:50

Altarf написа:
Mitata написа:
Кашчей написа:

С нищо поведението на Божков не показа, че е имал реални намерения. Този човек има достатъчно пари да си позволи компетентни юристи, които да знаят как се пише оздравителен план. А неговият беше бутафорен, да не кажа смехотворен.

Продължавам да се чудя каква му беше играта на Божков цяла година.

Така че пак оставаме с Ганчев, който искаше съвсем нормално да се възползва от новия формат на лигата и да подаде документи за Първа лига с новоучреденото дружество. Но БФС немотивирано му отказа да го впише за член. Е какво му остава тогава на Ганчев? Да остави ЦСКА да умре ли? Направи единственото възможно нещо.

Тези, които бяха против, не можаха да сложат на масата нищо друго, освен оплаквания и клетви. Ами, господа, щом не ви харесва, оттеглете се. Ако зависеше от вас, ЦСКА днес нямаше да го има.

Мога да ти кажа, но ти не ме четеш, което е голям пропуск от твоя страна, ДърПатка :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”