TheOnly1 написа:Абе какъв НАП и какви търгове ви гонят? НАП няма отношение към продажбата, освен че ще получи ЧАСТ от прихода.
Тази същата продажба ще се извършва чрез търг. А НАП няма отношение, да.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TheOnly1 написа:Абе какъв НАП и какви търгове ви гонят? НАП няма отношение към продажбата, освен че ще получи ЧАСТ от прихода.
ceBep написа:Altarf написа:ceBep написа:За а група нямаше. Ок ли си сега.
Не съм, защото нямаше за която и да е група. Не говоря за слухове, говоря за реално заявени намерения, подкрепени с пари и план.
Що, ти беше навсякъде и знаеше всичко ли. От в група имаше кой да ни издържа, а и господин ша ва издържам нали ни даде право да избираме в коя група да продължим.
Tommi написа:TheOnly1 написа:Абе какъв НАП и какви търгове ви гонят? НАП няма отношение към продажбата, освен че ще получи ЧАСТ от прихода.
Mitata написа:Кашчей написа:
Аз познавам човек, който наистина искаше да спаси ЦСКА и работеше в тази насока. Сигурно щеше да успее, ако не беше министър Кра(д)лев и "шапката " му Боко Тиквоний!
Божков не е мислил да плаща масрафите на тези преди него. Ако действително е имал такова намерение неговият ОП щеше да бъде одобрен от съда. Следващата стъпка щеше да е подписване на концесия за базата. Но човескът не внесе корекциите, което бе равносилно на отказ.
гражданин от село написа:Ти намери ли кой да ни плати дълговете в проф. групите?
гражданин от село написа:Tommi написа:TheOnly1 написа:Абе какъв НАП и какви търгове ви гонят? НАП няма отношение към продажбата, освен че ще получи ЧАСТ от прихода.
Аз също имам отношение.
Mitata написа:Кашчей написа:
Аз познавам човек, който наистина искаше да спаси ЦСКА и работеше в тази насока. Сигурно щеше да успее, ако не беше министър Кра(д)лев и "шапката " му Боко Тиквоний!
Божков не е мислил да плаща масрафите на тези преди него. Ако действително е имал такова намерение неговият ОП щеше да бъде одобрен от съда. Следващата стъпка щеше да е подписване на концесия за базата. Но човескът не внесе корекциите, което бе равносилно на отказ.
Долно уйно написа:TheOnly1 написа:Абе какъв НАП и какви търгове ви гонят? НАП няма отношение към продажбата, освен че ще получи ЧАСТ от прихода.
Бягай в детската градина, та някой може и да ти се върже http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/27224
Altarf написа:Mitata написа:Кашчей написа:
С нищо поведението на Божков не показа, че е имал реални намерения. Този човек има достатъчно пари да си позволи компетентни юристи, които да знаят как се пише оздравителен план. А неговият беше бутафорен, да не кажа смехотворен.
Продължавам да се чудя каква му беше играта на Божков цяла година.
Така че пак оставаме с Ганчев, който искаше съвсем нормално да се възползва от новия формат на лигата и да подаде документи за Първа лига с новоучреденото дружество. Но БФС немотивирано му отказа да го впише за член. Е какво му остава тогава на Ганчев? Да остави ЦСКА да умре ли? Направи единственото възможно нещо.
Тези, които бяха против, не можаха да сложат на масата нищо друго, освен оплаквания и клетви. Ами, господа, щом не ви харесва, оттеглете се. Ако зависеше от вас, ЦСКА днес нямаше да го има.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта