Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 22:25

Altarf написа:
ceBep написа:
Altarf написа:
ceBep написа:Митата задмина всичко Що може да бъде задминато :) мита къде беше досега.

Абе питам те вече няколко пъти и отговор не получавам.
Освен Ганчев някой друг предложи ли реален план за възраждане на ЦСКА? Защото се създава впечатлението, че сме имали алтернатива. Закриването не го броим като вариант изобщо.

Какво очакваш от мен да ти говоря колко реални са били плановете ли. Не разбирам от подобни документи. До колкото помня имаше три подадени молби, на гг Божков и в последния момент на някакъв анонимник.

Пич, питам не за оздравителни планове. Питам изобщо за генерален план за спасението на ЦСКА. Имаше ли алтернатива Ганчев или не? Някой друг излезе ли с лицето и парите си и да каже - аз предлагам това?

Кажи ми, душо, освен плана на Ганчев, реализиран с дружеството на Литекс, а не с новорегистрираното само заради отказа на БФС да го приеме за член на съюза, и закриването на клуба - друг вариант имаше ли?

БФС ви разреши с преименуван "Литекс", обаче ви отказал с друг ЦСКА..ти наистина ли мислиш хората за глупаци?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 яну 2017 22:29

Altarf написа:
ceBep написа:
Altarf написа:
ceBep написа:Митата задмина всичко Що може да бъде задминато :) мита къде беше досега.

Абе питам те вече няколко пъти и отговор не получавам.
Освен Ганчев някой друг предложи ли реален план за възраждане на ЦСКА? Защото се създава впечатлението, че сме имали алтернатива. Закриването не го броим като вариант изобщо.

Какво очакваш от мен да ти говоря колко реални са били плановете ли. Не разбирам от подобни документи. До колкото помня имаше три подадени молби, на гг Божков и в последния момент на някакъв анонимник.

Пич, питам не за оздравителни планове. Питам изобщо за генерален план за спасението на ЦСКА. Имаше ли алтернатива Ганчев или не? Някой друг излезе ли с лицето и парите си и да каже - аз предлагам това?

Кажи ми, душо, освен плана на Ганчев, реализиран с дружеството на Литекс, а не с новорегистрираното само заради отказа на БФС да го приеме за член на съюза, и закриването на клуба - друг вариант имаше ли?

За а група нямаше. Ок ли си сега.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 яну 2017 22:29

Altarf написа:Пич, питам не за оздравителни планове. Питам изобщо за генерален план за спасението на ЦСКА. Имаше ли алтернатива Ганчев или не? Някой друг излезе ли с лицето и парите си и да каже - аз предлагам това?

От 2011 г. ЦСКА е на командно дишане. Въпреки това нямаше желаещи да ни спасяват, всички равнодушно се радваха на нашата агония. Чак когато Ганчев започна да работи сериозно се оказа, че и други искали да спасяват ЦСКА.
Последна промяна от Mitata на 24 яну 2017 22:34, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 яну 2017 22:31

TheOnly1 написа:Абе какъв НАП и какви търгове ви гонят? НАП няма отношение към продажбата, освен че ще получи ЧАСТ от прихода.

Нищо де, след това очакваме новата мантра.Българска работа-да гледаш и чакаш с някакво съдистично чувство да се запали дворът на съседа, когато твоя вече гори.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 22:33

Mitata написа:
Altarf написа:Пич, питам не за оздравителни планове. Питам изобщо за генерален план за спасението на ЦСКА. Имаше ли алтернатива Ганчев или не? Някой друг излезе ли с лицето и парите си и да каже - аз предлагам това?

От 2011 г. ЦСКА е на командно дишане. Въпреки това нямаше желаещи да ни спасяват, всички равнодушно се радваха на нашата агония. Чак, когато Ганчев започна да работи сериозно се оказа, че и други искали да спасяват ЦСКА.

Аз познавам човек, който наистина искаше да спаси ЦСКА и работеше в тази насока. Сигурно щеше да успее, ако не беше министър Кра(д)лев и "шапката " му Боко Тиквоний!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 24 яну 2017 22:34

ceBep написа:За а група нямаше. Ок ли си сега.

Не съм, защото нямаше за която и да е група. Не говоря за слухове, говоря за реално заявени намерения, подкрепени с пари и генерален план.
Последна промяна от Altarf на 24 яну 2017 22:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 яну 2017 22:35

И не разбирам защо трябва да има обиди - едните избраха клуба на ГГ, другите си тъжат за своето ЦСКА. Всеки има право на избор. Но прави впечатление, че т.нар. " припознавачи " сипят огън и жупел по противника. Само те са правите, само тяхното виждане е меродавно, всички други са отрепки, предатели, ортаци на говедата и прочее глупости...
Прави впечатление и тяхното маргинализиране. Интелигентните фенове на ЦСКА от форума определено не са с тях, като изключенията Голеадор( той си е със странни, но оригинални виждания), Олд Дет( той разбира всичко, но сам си избира позицията) само потвърждават правилото. Боаб, гражданина, коляното и Жокера повече си правят ташак със ситуацията( а това не е лесно-поздравления!), отколкото да се впрягат излишно с глупости. Забележете, че именно посочените са единствените, позволили си да критикуват или изразяват несъгласие с едно или друго решение на Падишаха и подопечните му.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 яну 2017 22:36

Teo написа:
Долно уйно написа:
Teo написа:Уефауйно, нали ти казах, че които и да излезе срещу Гришата ще бъде елиминиран още преди да извади кешаута?! :lol:
@ Пак ти казвам... мача е свирен отдавна, емблемата си отива на Армията където и е мястото! 8-)

Че тя си е там бре, защо тати трябва да плаща за нещо, което дори ползва в момента без да търпи наказания?
Ще прави упражнения за идиоти ли, да си купи нещо, което си е негово и то за поне 3-4 милиона лева?

Това се прави заради е такива боклуци като Домуса дето ни слага кръгче с надпис ЦСКА София за емблема!
:lol: :lol: :lol:

Какво различно е направил Домусичев от БФС?
http://fpleague.bg/
Питайте БФС защо сте без емблема.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 яну 2017 22:40

Кашчей написа:
Аз познавам човек, който наистина искаше да спаси ЦСКА и работеше в тази насока. Сигурно щеше да успее, ако не беше министър Кра(д)лев и "шапката " му Боко Тиквоний!

Божков не е мислил да плаща масрафите на тези преди него. Ако действително е имал такова намерение неговият ОП щеше да бъде одобрен от съда. Следващата стъпка щеше да е подписване на концесия за базата. Но човескът не внесе корекциите, което бе равносилно на отказ.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 яну 2017 22:41

Altarf написа:
ceBep написа:За а група нямаше. Ок ли си сега.

Не съм, защото нямаше за която и да е група. Не говоря за слухове, говоря за реално заявени намерения, подкрепени с пари и план.

Що, ти беше навсякъде и знаеше всичко ли. От в група имаше кой да ни издържа, а и господин ша ва издържам нали ни даде право да избираме в коя група да продължим.

Върни се в “ЦСКА”