Altarf написа:ceBep написа:Altarf написа:ceBep написа:Митата задмина всичко Що може да бъде задминатомита къде беше досега.
Абе питам те вече няколко пъти и отговор не получавам.
Освен Ганчев някой друг предложи ли реален план за възраждане на ЦСКА? Защото се създава впечатлението, че сме имали алтернатива. Закриването не го броим като вариант изобщо.
Какво очакваш от мен да ти говоря колко реални са били плановете ли. Не разбирам от подобни документи. До колкото помня имаше три подадени молби, на гг Божков и в последния момент на някакъв анонимник.
Пич, питам не за оздравителни планове. Питам изобщо за генерален план за спасението на ЦСКА. Имаше ли алтернатива Ганчев или не? Някой друг излезе ли с лицето и парите си и да каже - аз предлагам това?
Кажи ми, душо, освен плана на Ганчев, реализиран с дружеството на Литекс, а не с новорегистрираното само заради отказа на БФС да го приеме за член на съюза, и закриването на клуба - друг вариант имаше ли?
БФС ви разреши с преименуван "Литекс", обаче ви отказал с друг ЦСКА..ти наистина ли мислиш хората за глупаци?!