Мнениеот Old_death » 24 яну 2017 18:38
шивача написа:Red joker написа:шивача написа:Altarf написа:Още две думи за оздравителите. Тези хора доказаха, че не могат да се адаптират към нова информация и знания. Пределно ясно беше за всички, че ако имаше автентичен инвеститорски интерес към старото дружество, то щеше да бъде купено още преди процедурата по несъстоятелност. Така стават нещата в практиката. В цялата ни нова история има само две дружества, които са били оздравени успешно след процедура по несъстоятелност. Това занишаваше вероятността някой да оздрави търговско дружество с такива огромни пасиви до теоретичния минимум.
От този момент нататък само оздравителите не разбраха, че ПФК ЦСКА АД не струва пукнат лев за който и да е инвеститор. Те демонстрираха телешка недалновидност и затова днес съществуват единствено във форумите. Разбиранията им нямат никакъв корен в реалния свят. С техните "чест и морал" (

) не се ремонтират бази, не се купуват играчи, не се разпалват деца, не се печелят титли. Те умряха за футбола със смъртта на Божковото АД, учредено 1999 г., което на практика не беше превоприемник на предходното. Но оздравителите не се интересуват и от това. Те си останаха фенчета на търговското дружество, затова и ще изченат окончателно след заличаването му от търговския регистър.
А дотогава ще ни забавляват.
и никога няма да се адаптираме към помиярски, недостойни и уродливи неща, на които се кефиш
Аз знам, че всячески искате да се обърнем, щото от нас най-боли истината

Нито, че фифи, уефи, бфс и клубовете не ви признават, както и повечето легенди, от нас най-боли

Пичаго,бъдете рахат и да сте живи и здрави,без да знам кои сте и колко сте-ни нъ ибе за вас

хахах, не те ебе, а те сърби. Аз ако приемах този отбор щях да се гъбаркам с кеф на всеки, който не е като мен. Без нерви, щото съм си го избрал и край. При вас личи раната от километри, така че здраво те ебе.

Шивач , съдейки по поведението ви , раната е при вас , а не при нас . Аз лично не съм седнал да ти обяснявам колко не си прав , докато вие непрекъснато се занимавате с това . Всеки има право на мнение докато не се опита да налага своето на инакомислещите . Вие се опитвате да направите точно това .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.