Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Re: ЛЮБОВ НАРОДНА

Мнениеот astra » 13 сеп 2012 16:59

Captain Stottlemeyer написа:
flo написа:Ах колко жалко е да си промит мозък :arrow:

Щастието на едни се гради върху нещастието на други. Лично мен екземпляри като автора на темата само ме развеселяват. Дерзай авторе. 8-)

А ти си ръси глупостите ама как го няма оня дето те гавреше - vili 2010 kak те прави на маймуна, то и изказванията ти го заслужават де.

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 13 сеп 2012 16:59

BRF написа:
1914Списаревски написа:И кажи по какъв кървав начин са взети, че ми е интересно.

Всъщност вие имате ли нещо общо със Спартак(МВР)?Щото уж нямате,пък претенции към стадион Раковски :? !

Кажи за кървавия начин дето го спомена, не ми увъртай.После питай каквото искаш.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 сеп 2012 17:00

1914Списаревски написа:
BRF написа:
1914Списаревски написа:И кажи по какъв кървав начин са взети, че ми е интересно.

Всъщност вие имате ли нещо общо със Спартак(МВР)?Щото уж нямате,пък претенции към стадион Раковски :? !

Кажи за кървавия начин дето го спомена, не ми увъртай.После питай каквото искаш.

Що?Неудобен въпрос :o ?
[offtopic]Не съм писал аз за кървав начин ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 сеп 2012 17:01

BRF написа:
Avanti_Ragazzi написа:
BRF написа:И кажи по какъв кървав начин са взети, че ми е интересно.

Бе то и вие вече немате нищо общо с фк Червено Знаме, ама още ревете за базата дето сте я откраднали от тях едно време?

Остави ни нас!Вие какво мислите за вашето положение?[/quote]

Ми Националният ни върши работа като стадион! Дават ни го и всичко тип-топ! Ние превръщаме Герена на база и това е! Чужди стадиони не ни трябват, виж Националният е строен върху части от старият стадион на Левски и стадион Юнак. Стадиони на които Левски е играл до 1952 година. Та той ни устройва изцяло! 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 сеп 2012 17:03

[quote="Avanti_RagazziБе то и вие вече немате нищо общо с фк Червено Знаме, ама още ревете за базата дето сте я откраднали от тях едно време?[/quote]

Ми Националният ни върши работа като стадион! Дават ни го и всичко тип-топ! Ние превръщаме Герена на база и това е! Чужди стадиони не ни трябват, виж Националният е строен върху части от старият стадион на Левски и стадион Юнак. Стадиони на които Левски е играл до 1952 година. Та той ни устройва изцяло! 8-)[/quote]
Какво е общото между това което написа и стадион Раковски :roll:

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 13 сеп 2012 17:04

BRF написа:Що?Неудобен въпрос :o ?
[offtopic]Не съм писал аз за кървав начин ;)[/offtopic]

Шивача е бил , помислих че си ти защото ми отговори на моя пост .

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 сеп 2012 17:04

BRF написа:[quote="Avanti_RagazziБе то и вие вече немате нищо общо с фк Червено Знаме, ама още ревете за базата дето сте я откраднали от тях едно време?

Ми Националният ни върши работа като стадион! Дават ни го и всичко тип-топ! Ние превръщаме Герена на база и това е! Чужди стадиони не ни трябват, виж Националният е строен върху части от старият стадион на Левски и стадион Юнак. Стадиони на които Левски е играл до 1952 година. Та той ни устройва изцяло! 8-)[/quote]
Какво е общото между това което написа и стадион Раковски :roll:[/quote]

има много, ама трябва да помислиш малко! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 13 сеп 2012 17:05

Това чорбарството е болест.
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 13 сеп 2012 17:05

BRF написа:Какво е общото между това което написа и стадион Раковски :roll:

До колкото знам, Раковски е обещан като компенсация

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 сеп 2012 17:07

astra написа:
Captain Stottlemeyer написа:
flo написа:Ах колко жалко е да си промит мозък :arrow:

Щастието на едни се гради върху нещастието на други. Лично мен екземпляри като автора на темата само ме развеселяват. Дерзай авторе. 8-)

А ти си ръси глупостите ама как го няма оня дето те гавреше - vili 2010 kak те прави на маймуна, то и изказванията ти го заслужават де.

И как маймуна, прави някого на маймуна? С маймутджулъци? :roll: Маймунска му работа.А какъв е г*зът на маймуната ,всички знаем. :lol:
По темата.
Всъщност-поредната тъпа тема изПусната от базата на 4-ти километър.
:mrgreen:
Изображение

Изображение

Върни се в “ЦСКА”