ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот CSKA 78 » 04 фев 2014 19:51

daydreamer написа:
CSKA 78 написа:

Не се притеснявай за него,ние като не го вземем ще отиде в Лудогорец! ;)
Което според мен е същинската сделка, а именно-Домусчиев прави Стоянов свободен агент,той идва при нас, в замяна ние не плащаме за Христов и последния отива в Лудогорец.
И според мен е по-добрата сделка,защото Стоянов е по-добър от Христов и ни излиза без пари! ;)

Лудогорец 2 пъти искаше да плати директно за Венци, но момчето и мениджърът му се скъсаха да обясняват колко не атрактивна дестинация е Лудогорец и как би играл само в ЦСКА. Лудогорец излязоха с официално обръщение в сайта им, че след тази история Венци е затворена книга за тях. Лъгахте дете до последно бе! Не Ви ли е срам?

Обещаването не е като даването,та същото нещо се отнася за Лудогорец!
Ще го вземат не се безпокой за "детето"! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 фев 2014 22:20

Честно казано не ми се вярваше, че Томов ще си вкара такъв автогол, особено с неговия голям опит в подобни щуротии. То е ясно, че нямаме пари, но от какъв зор му беше да имитира сделка с Берое? Или се е надявал да влезнат пари от трансфери, или Берое да склони на някакъв друг тип сделка. Отделен е въпроса, че половин милион за Венци Христов е огромна сума. За мен момчето има талант, но за такава сума трябваше да е вкарал поне 15 гола. Не знам на каква основа сравнявате Христов с Иван Стоянов. Единия е крило, а другия централен нападател. Ванката също е добър футболист, но какво ще ги правим толкова крила?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 04 фев 2014 22:43

Avanti_Ragazzi написа:Не се сдържах като го видях това преди малко! :lol:

Изображение

С глас се смея!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 фев 2014 23:06

Чакаме 600 000 евро от Мерсин споко. :mrgreen: Фалирал отбор да плаща още не съм видял, ама те си пишат, че чакаме пари.

Томов гледам горе на резултата пак бие. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 фев 2014 09:26

Почти сме се разбрали с Иван Стоянов
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 фев 2014 09:41

Здравейте! По въпроса за трансфера на Христов - няма индикации да е пропаднал, нито да е финализиран. Смятам, че двете страни са в позиция на изчакване. За евентуален превод по сметка, надявам се.
Привличането на Иван Стоянов ще е бонус, ако се осъществи, но с висока цена, защото бюджета ще се натовари. Имаме достатъчно добри футболисти за всяка позиция, изключае ЦН. Вярно е, че нито Косоко, нито Силва имат опита и качествата на Иван.
Трансфера на Стоянов трябва задължително да бъде съпътстван с раздяла и изходящ трансфер - Марсиньо или Косоко.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 фев 2014 09:45

Red Warrior написа:Честно казано не ми се вярваше, че Томов ще си вкара такъв автогол, особено с неговия голям опит в подобни щуротии. То е ясно, че нямаме пари, но от какъв зор му беше да имитира сделка с Берое? Или се е надявал да влезнат пари от трансфери, или Берое да склони на някакъв друг тип сделка. Отделен е въпроса, че половин милион за Венци Христов е огромна сума. За мен момчето има талант, но за такава сума трябваше да е вкарал поне 15 гола. Не знам на каква основа сравнявате Христов с Иван Стоянов. Единия е крило, а другия централен нападател. Ванката също е добър футболист, но какво ще ги правим толкова крила?

Автогол??? Вероятно това ще е първия трансфер, който ЦСКА може да не осъществи... Заради една трансферна сага да се изпада в крайности и черногледи заключения според мен е несериозно.

Потребителски аватар
AllanPo
Контакти:

Мнениеот AllanPo » 05 фев 2014 12:37

Да ти кажа честно предпочитам Иван пред този Кокоско.Писна ми да му гледам глупостите,вярно има някво подобрение,но си е същия... ;)
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 фев 2014 12:38

Кировец написа:
Red Warrior написа:Честно казано не ми се вярваше, че Томов ще си вкара такъв автогол, особено с неговия голям опит в подобни щуротии. То е ясно, че нямаме пари, но от какъв зор му беше да имитира сделка с Берое? Или се е надявал да влезнат пари от трансфери, или Берое да склони на някакъв друг тип сделка. Отделен е въпроса, че половин милион за Венци Христов е огромна сума. За мен момчето има талант, но за такава сума трябваше да е вкарал поне 15 гола. Не знам на каква основа сравнявате Христов с Иван Стоянов. Единия е крило, а другия централен нападател. Ванката също е добър футболист, но какво ще ги правим толкова крила?

Автогол??? Вероятно това ще е първия трансфер, който ЦСКА може да не осъществи... Заради една трансферна сага да се изпада в крайности и черногледи заключения според мен е несериозно.

Какво е за теб трансфер, защото свободните агенти не са трансфер?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 05 фев 2014 12:56

A какво е, баничка ли?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “ЦСКА”