Всичко за случая с Анисе.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

svetlan28

Re: Всичко за случая с Анисе.

Мнениеот svetlan28 » 05 апр 2012 21:19

vaskonti написа:
k.dimitrov написа:
vaskonti написа:Не виждам обяснение от БФС как се приели минимум 1 договор, противоречащ на принципите на ФИФА? Защо за БФС сключването на този договор не подлежи на санкция, а само разтрогването му?

Защото е сключен от двете страни, а разтрогнат от едната!

:lol: :lol: :lol:

От прочетеното разбирам,че бфс са приели договор,ПРОТИВОРЕЧАЩ НА ПРИНЦИПИТЕ НА ФИФА,защото е сключен от двете страни?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 апр 2012 21:21

blue avalanche написа:
svetlan28 написа:Четох нещо и за официално представяне-ще питам Левски и Де Карвальо,че са по-наясно!!!

Карвальо има право да съди,който си иска,където си иска...Да съм твърдял обратното?За разлика от Карвальо,обаче,Анито разнася конуси и мие чиниите в ЦСКА...
ПП.След два месеца си го картотекирайте.Кво ми дреме?Говорим за този полусезон и за това,че един футболист не игра футбол по ваша вина!

За следващия сезон ще е излязло решението на ФИФА по иска на Черноморец. Така че, нищо не се знае, кога и къде ще заиграе момчето.

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 05 апр 2012 21:23

blue avalanche написа:
svetlan28 написа:Четох нещо и за официално представяне-ще питам Левски и Де Карвальо,че са по-наясно!!!

Карвальо има право да съди,който си иска,където си иска...Да съм твърдял обратното?За разлика от Карвальо,обаче,Анито разнася конуси и мие чиниите в ЦСКА...
ПП.След два месеца си го картотекирайте.Кво ми дреме?Говорим за този полусезон и за това,че един футболист не игра футбол по ваша вина!

Разнася конуси?Аз пък го гледах днес да играе за ЦСКА!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 апр 2012 21:24

percival написа:
Виж в горният пост какво съм писал и пак кажи ,че не е играл по наша вина ,а не по вина на бфс.То не бяха заплахи,не беше лаене от разни песове само ако се опитаме да го картотекираме :) Ако сме били подали документите за картотекира сме щели да бъдем наказани ,а като излиза в чужбина си пишем че всичко е точно и няма никакви проблеми да премине !

Като сте много "яки" и "поборници за правата кауза",що не пуснахте молба за картотекиране?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 апр 2012 21:24

svetlan28 написа:
vaskonti написа:
k.dimitrov написа:
Защото е сключен от двете страни, а разтрогнат от едната!

От прочетеното разбирам,че бфс са приели договор,ПРОТИВОРЕЧАЩ НА ПРИНЦИПИТЕ НА ФИФА,защото е сключен от двете страни?

Ами да, според k.dimitrov щом договорът е сключен от 2 страни, значи проблем няма, нищо, че противоречи на ФИФА! Какво може човек да отговори на подобно твърдение??? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 апр 2012 21:25

svetlan28 написа:
blue avalanche написа:

Разнася конуси?Аз пък го гледах днес да играе за ЦСКА!!!

Ти на това "игра" ли му викаш?Изображение

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 05 апр 2012 21:26

k.dimitrov написа:
blue avalanche написа:

За следващия сезон ще е излязло решението на ФИФА по иска на Черноморец. Така че, нищо не се знае, кога и къде ще заиграе момчето.

И какво ще е решението?Литовците да обещетят Ч-ц?А Мораес къде играе-в Металург или Глория?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 апр 2012 21:27

svetlan28 написа:
vaskonti написа:
k.dimitrov написа:Защото е сключен от двете страни, а разтрогнат от едната!

Напълно нормално, след като ФИФА е писала, че при сключването на договори важи местното законодателство, а никъде не е било упоменато от БФС, че той забранява в своите правилници такива договори. В момента поправката на БФС още не е подписана от спортното министерство, а може и въобще да не бъде подписана, защото противоречи на българското законодателство. Така че реално такива договори все още не са забранени.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 апр 2012 21:28

blue avalanche написа:
percival написа:
Виж в горният пост какво съм писал и пак кажи ,че не е играл по наша вина ,а не по вина на бфс.То не бяха заплахи,не беше лаене от разни песове само ако се опитаме да го картотекираме :) Ако сме били подали документите за картотекира сме щели да бъдем наказани ,а като излиза в чужбина си пишем че всичко е точно и няма никакви проблеми да премине !

Като сте много "яки" и "поборници за правата кауза",що не пуснахте молба за картотекиране?

Е колко да сме яки ? На мускули ли трябва да се мерим или да спазваме законите ? И тия закони да важат за всички! Виждаш че не се свенят да погазват законите в държавата както и правилата на бфс ,и да сме прави както в случая щяха пак да ни мотат и сучат и да търсят начини да ни се противопоставят както е и в момента.Което явно показва че слугуват на някой или по точно са си подали задниците и го обявяват публично с тия писания последните дни !

Разберете го тия хора то бфс се подиграват с всички фенове ,днес се ебават с нас утре с другите и така според силните за деня .За това сме се закотвили в дъното и скоро няма и да изплуваме да поемем малко въздух .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 05 апр 2012 21:29

blue avalanche написа:[]
Ти на това "игра" ли му викаш?Изображение

О,да!!!Червеният екип много му отива!!!

Върни се в “ЦСКА”