Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Kolec » 06 юли 2012 09:42

Станко ще завърши кариерата си в ЦСКА... може до около 50год. възраст ще търка пейките на армията! ... поставил си е за цел да изтърка повече пейки от Гонзо :mrgreen: поне да може да победи някои в нещо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 06 юли 2012 09:44

момчета, никой ли не хвана джакпота вчера? аз не съм проверил още, ама ако съм го спечелил почвам селекцията :lol:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2012 09:51

връщай райс и мишето и да ги почваме 8-)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 06 юли 2012 09:53

Kolec написа:НАЙ-НАКРАЯ! King Sir Stanko получи уважението, което заслужаваше! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Невръстни фенове на футбола от турското селце Караджасу, които всеки ден идват да гледат тренировките на ЦСКА, си харесаха изявите на Станко Йовчев и често викат името му, докато "червените" провеждат заниманията си. Няколко малчугани от къщите край хотела на 31-кратните шампиони неизменно се събират край терена, винаги когато Стойчо Младенов изведе възпитаниците си за тренировка. Те бързо научиха кой е отборът, който гледат, а вече имат и нов любимец.

Нападателят Станко Йовчев е основна тема на техните разговори, а след няколко разменени думи с капитана на ЦСКА Тодор Янчев малчуганите измислиха и прякор на любимеца си. Така Станко стана "Станко Машина" и това е любимо скандиране на децата. Новият прякор на Йовчев видимо развесели състава на "червените", като футболистите на ЦСКА не пропуснаха да отбележат, че малките фенове много бързо са открили звездата в отбора.

[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=373791[/offtopic]

Така не съм се смял от... :mrgreen: Разкриха го...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2012 09:56

станко е рядко калпав, ще го разкрият
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 06 юли 2012 10:02

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:връщай райс и мишето и да ги почваме 8-)

аз си имам списък, не връщам, само нови ще водя и само от румъния- Брандан, Танасе, Уесли- точно са за 3 милиона евро, колкото е джакпота! :) :) :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2012 10:09

по сигурно ще е със старите кучета, тези може да не ги фане сиропа
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юли 2012 10:18

Tony_CSKA написа:

Братле, жив престъпник си! Къде редиш състави без Карачанаков?! :)[/quote]

Карачанаков не е във форма, споко! Неговото място е запазено, освен ако Анисе не ме изненада и избегне да не се самоконтузи нещо :lol: . ;) Но общо взето ни трябва един здрав халф още при всички положения, Боби Галчев оставя голяма дупка в средата и това ме притеснява! Почти съм сигурен, че 4-3-2-1 ще е схемата на игра. Гледам обсъждате пак Бруно, да няма новина?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 юли 2012 10:34

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:п.п. в средата сме гола вода

ей тва е приказка.. :lol:
Не знам за вас, но аз втора поредна година се кръстя Тошко да рече, че се отказва!! :lol:
Последна промяна от RedeviL на 06 юли 2012 10:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 06 юли 2012 10:37

dreben23 написа:
Tony_CSKA написа:

Братле, жив престъпник си! Къде редиш състави без Карачанаков?! :)

Карачанаков не е във форма, споко! Неговото място е запазено, освен ако Анисе не ме изненада и избегне да не се самоконтузи нещо :lol: . ;) Но общо взето ни трябва един здрав халф още при всички положения, Боби Галчев оставя голяма дупка в средата и това ме притеснява! Почти съм сигурен, че 4-3-2-1 ще е схемата на игра. Гледам обсъждате пак Бруно, да няма новина?[/quote]
Галчев беше голямата дупка в средта, сега дишам по-леко като знам, че ще го махнат!
дано наистина и Мораес и Платини са при нас за есента- това е доказана класа, няма спор!
ако те са в отбора аз виждам титулярите така:
Черни- Нилсон (или Коста Стоянов), Попов, Споркел (или Коста Стоянов), Бандата- Анисе,Тошко (но по-добре Саша), Ицо Янев- Карачанаков, Мораес, Платини (Ди Вани ако дойде въобще някой от двамата)... Грънчов май няма да е титуляр, а Крачунов май го гласят за траснфер, но ако остнат и двамата могат да са важна част от отбора, П. Стоянов сигурно ше е опция за резерва, когато има нужда, както и Шеридън и Присо- силно се надявам селекцията и подготовката да се развие така, че да иаме много по-добри от тях на тези постове, както казах за мен- Платини и Мораес за център нападател и дясно крило е най-добрият вариант.

Върни се в “ЦСКА”