Kolec написа:Червени_шампиони написа:Бившият защитник на ЦСКА и националния отбор Александър Тунчев няма да играе за Лудогорец. Това заяви наставникът на "орлите" Ивайло Петев след провалената контрола с Рубин Казан. Тунчев изкара целия лагер с Лудогорец в Австрия, но Петев е преценил, че бранителят няма да му бъде от полза.
"Няма да се ангажираме с подписване на договор с Александър Тунчев. Той няма да остане в Лудогорец", заяви Петев.
Боклуците най-добре да живнат и да взимат Сашо Тунчев в ЦСКА! Ще е смешно, ако и него го изпуснат. Свободен агент е, не трябва да плащат.
Стига вече мекерета! Такива "играчи" тип "лапнизаплатка" не ни трябват! МНого ми пропадна в очите т'ва човече Тунчов ... бахти келеша ... разбрирам, не дойде при нас, но е обещал на любимия си клуб Локомотив Пловдив, ако не успее да си уреди 19 английска да играе при тях и накрая к'во ? Лудогорец! Не ме разбирайте погрешно, не само той, но и всеки един футболист на този свят, които се пише "професионалист" ... за мен не е футболист... няма нищо професионално да тръбиш едно и да правиш друго (Бадемченца, Плешиви племениченца,РВП,Адебайор,Овен,Ибрахимавичгай.. и т.н.) ...
Моето мнение за завръщането на Мишо Платинито е - УЖАСТ! ... Искам Бруно Мораес не този ритнитопковец, дека е свален от 4та палма на 6ти плаж на Рио ... а колкото до Жуниор.... УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа
А?

За Бруно Мораеш забрави..двамата идиоти няма да го вземат никога на "Армията"..поне докато брат му е при нас.