Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Червени_шампиони » 06 юли 2012 00:53

Kolec написа:
Червени_шампиони написа:
Бившият защитник на ЦСКА и националния отбор Александър Тунчев няма да играе за Лудогорец. Това заяви наставникът на "орлите" Ивайло Петев след провалената контрола с Рубин Казан. Тунчев изкара целия лагер с Лудогорец в Австрия, но Петев е преценил, че бранителят няма да му бъде от полза.

"Няма да се ангажираме с подписване на договор с Александър Тунчев. Той няма да остане в Лудогорец", заяви Петев.

Боклуците най-добре да живнат и да взимат Сашо Тунчев в ЦСКА! Ще е смешно, ако и него го изпуснат. Свободен агент е, не трябва да плащат.

Стига вече мекерета! Такива "играчи" тип "лапнизаплатка" не ни трябват! МНого ми пропадна в очите т'ва човече Тунчов ... бахти келеша ... разбрирам, не дойде при нас, но е обещал на любимия си клуб Локомотив Пловдив, ако не успее да си уреди 19 английска да играе при тях и накрая к'во ? Лудогорец! Не ме разбирайте погрешно, не само той, но и всеки един футболист на този свят, които се пише "професионалист" ... за мен не е футболист... няма нищо професионално да тръбиш едно и да правиш друго (Бадемченца, Плешиви племениченца,РВП,Адебайор,Овен,Ибрахимавичгай.. и т.н.) ...
Моето мнение за завръщането на Мишо Платинито е - УЖАСТ! ... Искам Бруно Мораес не този ритнитопковец, дека е свален от 4та палма на 6ти плаж на Рио ... а колкото до Жуниор.... УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа

А? :?

За Бруно Мораеш забрави..двамата идиоти няма да го вземат никога на "Армията"..поне докато брат му е при нас.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юли 2012 01:22

Ами ляво е от това, което съм гледал и аз! Но върти позициите и в дясно и по средата- общо взето затова ми е трудно да му преценя качествата- много ми шава! :lol: :lol:

Изображение :) Нещо от сорта- може на мястото на Анисе - Мендеш и на Присо-Хавиер Мартина. Ако пък се върне и Платини, съвсем се обърква схемата и си трябва трети вариант :lol: - Янев отива съвсем в средата, Платини на върха на атаката, зад него Мораеш, а Анисето ще търка... няма как! :lol: Но засега го запазваме...и не търсим третия вариант! :lol:

Изображение Много ми е бедна халфовата линия обаче! :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 06 юли 2012 01:26

dreben23 написа:Ами ляво е от това, което съм гледал и аз! Но върти позициите и в дясно и по средата- общо взето затова ми е трудно да му преценя качествата- много ми шава! :lol: :lol:

Изображение :) Нещо от сорта- може на мястото на Анисе - Мендеш и на Присо-Хавиер Мартина. Ако пък се върне и Платини, съвсем се обърква схемата и си трябва трети вариант :lol: - Янев отива съвсем в средата, Платини на върха на атаката, зад него Мораеш, а Анисето ще търка... няма как! :lol: Но засега го запазваме...и не търсим третия вариант! :lol:

Изображение Много ми е бедна халфовата линия обаче! :(

Братле, жив престъпник си! Къде редиш състави без Карачанаков?! :)

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 06 юли 2012 07:15

Tony_CSKA написа:
Братле, жив престъпник си! Къде редиш състави без Карачанаков?! :)

+1 a Мишо трябва да търка пейката не Анисе ;)
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 06 юли 2012 07:22

Изображение

На мен тъй ми се види ;)
ПС: Леееко забравих да сложа вратаря в схемата, ама всички знаем, че е там :mrgreen:

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 06 юли 2012 07:27

А евентуално ако има Господ и вземем Бруно, ей т'ва ще е шампионската тактика :mrgreen:

Изображение

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2012 09:22

да имаше как и меси да сложим зад мораес
п.п. в средата сме гола вода
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 06 юли 2012 09:23

НАЙ-НАКРАЯ! King Sir Stanko получи уважението, което заслужаваше! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Невръстни фенове на футбола от турското селце Караджасу, които всеки ден идват да гледат тренировките на ЦСКА, си харесаха изявите на Станко Йовчев и често викат името му, докато "червените" провеждат заниманията си. Няколко малчугани от къщите край хотела на 31-кратните шампиони неизменно се събират край терена, винаги когато Стойчо Младенов изведе възпитаниците си за тренировка. Те бързо научиха кой е отборът, който гледат, а вече имат и нов любимец.

Нападателят Станко Йовчев е основна тема на техните разговори, а след няколко разменени думи с капитана на ЦСКА Тодор Янчев малчуганите измислиха и прякор на любимеца си. Така Станко стана "Станко Машина" и това е любимо скандиране на децата. Новият прякор на Йовчев видимо развесели състава на "червените", като футболистите на ЦСКА не пропуснаха да отбележат, че малките фенове много бързо са открили звездата в отбора.

[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=373791[/offtopic]

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 06 юли 2012 09:24

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:да имаше как и меси да сложим зад мораес
п.п. в средата сме гола вода

Не съм съгласен с теб, мисля че точно средната линия ни е най-добре в момента..

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2012 09:38

Kolec написа:НАЙ-НАКРАЯ! King Sir Stanko получи уважението, което заслужаваше! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Невръстни фенове на футбола от турското селце Караджасу, които всеки ден идват да гледат тренировките на ЦСКА, си харесаха изявите на Станко Йовчев и често викат името му, докато "червените" провеждат заниманията си. Няколко малчугани от къщите край хотела на 31-кратните шампиони неизменно се събират край терена, винаги когато Стойчо Младенов изведе възпитаниците си за тренировка. Те бързо научиха кой е отборът, който гледат, а вече имат и нов любимец.

Нападателят Станко Йовчев е основна тема на техните разговори, а след няколко разменени думи с капитана на ЦСКА Тодор Янчев малчуганите измислиха и прякор на любимеца си. Така Станко стана "Станко Машина" и това е любимо скандиране на децата. Новият прякор на Йовчев видимо развесели състава на "червените", като футболистите на ЦСКА не пропуснаха да отбележат, че малките фенове много бързо са открили звездата в отбора.

[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=373791[/offtopic]

тези са на път да ни избават от истинското бедствие. да им доплащаме некви пари и да го взимат
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”