Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Мнениеот T&T » 18 ное 2011 21:49

peliforewer написа:Колкото и заплати да имаш да вземаш два дни преди най-важният мач на отбора да напуснеш ,показва колко ти пука за ЦСКА и за феновете.Караджов доста пари е взел от ЦСКА ,баща му също няма да го остави гладен.Ако си беше изиграл сезона и после си оправя отношението с ръководството щях да го разбера,но сега за мен е едно продажно леке,което досега е бил в ЦСКА само благодарение на парите на баща си.Чувам че и Йовановски изчезнал от отбора,ако по някакъв начин се появят в Ботев Пд трябва да си преосмислим отношението към М.Радуканов.

Това че на теб ти пука за ЦСКА не означава, че и на футболистите в отбора им пука за отбора и то при положение, че не си взимат заплатите. Отдавна мина времето, когато клубния "патриотизъм" бе водещ при избора на отбор, защото някой измисли термина "професионализъм", което ще да рече "играя там, където ми плащат повече и по-редовно". Насочи гнева си към ръководството на ЦСКА, което не плаща редовно заплатите и дълговете си и направи клуба за посмешище, а не към Караджов, Йовановски и Радуканов.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 18 ное 2011 21:57

vaskonti написа:
фифи перото написа: :lol: Този човек,наясно ли е със законите и ,че това не е камион,за да му дръпнеш ръчната?;)

Не знам за Борисов, ама поне юристите на Титан се доказаха до момента.

+10000000000000000000000000
ТЕЯ СПЕЧЕЛИХА ДОСТА НЕВЪЗМОЖНИ ДЕЛА

zizilot

Мнениеот zizilot » 18 ное 2011 22:12

granfor написа:
vaskonti написа:
фифи перото написа: :lol: Този човек,наясно ли е със законите и ,че това не е камион,за да му дръпнеш ръчната?;)

Не знам за Борисов, ама поне юристите на Титан се доказаха до момента.

+10000000000000000000000000
ТЕЯ СПЕЧЕЛИХА ДОСТА НЕВЪЗМОЖНИ ДЕЛА

Kато си тлкоз умен запитвал ли си се защо и още един въпрос колко осъдени мафиоти има в нашата мила татковина :(

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 18 ное 2011 22:42

rado. написа:
kiko75 написа:Всички останали футболисти на ЦСКА днес минаха през касите на с.”Българска армия” за да получат своите месечни възнаграждения.========== ето затова карджов е направил тоя цирк искаше май без пари да иде в Ботев но май ще го духа и дано да го духа щото страшно помиярски го направи днес :evil:

Наистина много ку...нска постъпка от страна на Краджов и то за кво,за да иде в втородевизионен отбор :oops: Ама то май има нещо вярно в писанията в жълтата преса,че са двойка с Радуканов :mrgreen: Сега пак,като се започне едно прегръщане след гол :lol:

Иначе всеки си отстоява правата,навсякъде работиш за пари ,а не за потупване по рамото.[offtopic]Ц-ганска работа,мнение на к.юмур[/offtopic]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 18 ное 2011 22:50

Стига срахте по собствениците ни бе!Четох,четох и все повече не разбирам,от какво толкова сте недоволни!
За това че ни отърваха от доказания и осъден престъпник Лупи ли?
За това че за 1на година покриха борчовете на същия ли?
За това че изплатиха и старите дългове за наем,и преговорите за концесия на стадиона са все по-близко?
За това че направиха селекция и в момента притежаваме едни от най-добрите футболисти играли някога в България?
За това че в момента се намираме на върха в класирането с изравнени точки с Лудогорец ли?
Може да не са безгрешни,но да ги плюете след всяка тяхна стъпка и поредна малоумна статия на платени псевдо драскачи,е това не го разбирам!?!
А това клише че Титаните не плащали,направо ми се повръща от него.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 18 ное 2011 22:53

***cska*** написа:Стига срахте по собствениците ни бе!Четох,четох и все повече не разбирам,от какво толкова сте недоволни!
За това че изплатиха и старите дългове за наем,и преговорите за концесия на стадиона са все по-близко?
За това че направиха селекция и в момента притежаваме едни от най-добрите футболисти играли някога в България?
За това че в момента се намираме на върха в класирането с изравнени точки с Лудогорец ли?
Може да не са безгрешни,но да ги плюете след всяка тяхна стъпка и поредна малоумна статия на платени псевдо драскачи,е това не го разбирам!?!

+100000000000000000000000000000000000000000000

Абсолютно съм съгласен с теб дори мисля,че няма какво да допълня ! Може би само това, че се радвам,че най-накрая се отървахме от Виданов и Караджата ....
catch me ... if you can !

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 ное 2011 23:07

Сбогом Павка,сбогом Караджа!! Няма да липсвате на никoй! Не унивайте момчета,в Пловдив или Разград също има фолк-клубове и дискотеки. Вие отново ще напомните за себе си със славните си подвизи!!

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 18 ное 2011 23:12

сбогом момчета,успехи в новото поприще,желаем ви крепко здраве и да не забравяте че сте футболисти. много ме е яд за Ванката

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 19 ное 2011 08:19

***cska*** написа:Стига срахте по собствениците ни бе!Четох,четох и все повече не разбирам,от какво толкова сте недоволни!

Така е. Не разбирам само македонеца Йовановски, разговарял съм с него няколко пъти и ми се струва, че е нормален човек. Титан не са съвършени, но очевидно офертата на Домусчиев е неустоима и естествено сребролюбците си тръгват. Успех.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 19 ное 2011 08:34

След всичко, на което са подложени Титан ,моето уважение към тях нарастна.Честно казано ,ако бях аз ,до сега да съм пратил по дяволите отбора ,но те пък толкова се набутаха с тези заеми ,че сигурно ще е трудно да стане това.Караджата си вкара най-големия автогол ,но така е като нямаш мозък ,а се доверяваш на грешния човек.За Йовановски смятам ,че той ще се окаже поредната жертва на великия манипулатор Милен и от чувство за лоялност ,ще си провали бъдещето,но още има време да помисли.Виданов постъпи разумно и мъжкарски.Дано си намери добър отбор ,млад е и бъдещето е пред него.

Върни се в “ЦСКА”