Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Мнениеот BaLoN » 27 авг 2011 22:58

falcao написа:Балон все такива играчи да имате които да ви провалят и да бъдат звезди в БГ първенството срещу Калиакра и Видима.Избухнах от смях като ти прочетох коментара :lol: :lol: :lol: :lol:

И аз като ти видях цвета ;) :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 авг 2011 11:44

Дубъла е напълно възможен!!! ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 29 авг 2011 14:39

BaLoN написа:
falcao написа:Тоя Зику ще пасне идеално на Светкавица с играта си.Тоя играч ли хвалехте колко голяма класа бил,а сега след като ви провали излейте помията върху него.

Зику е гении на терена ... каква помия да изливаме върху истински футболист.Зику е научен футболист със страхотна техника и невероятен пас , за такъв играч вие може само да мечтаете. В момента имаме проблеми единствено с вътрешните халфове и централните защитници, но спокойно ще се оправим, а вие си гледайте вашия пробит отбор :lol:

Забрави да споменеш и страхотните му задни ножици.
СПУКАНОГЪРНЕ

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 30 авг 2011 17:00

Пак ще ви кажа-пътят на ЦСКА е един напред към титлата. Имаме добър треньор, отлични играчи, добър колектив и най-важното вяра в силите. Всичко това си пролича от мачовете с Черноморец и Калиакра. При първия победата беше преследвана до край, защото миналата година по това време същия мач го загубихме. В Каварна отбора игра, като цяло и дори с девет футболисти взехме победата. Това говори много за самата спойка между играчите и вярата им в собствените сили. Кой е виновен за това-Милен Радуканов.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 31 авг 2011 09:20

Аз мисля да се абстрахираме от мачовете със Стяуа.Както вече неведнъж писах за мен тези мачове,или по точно елиминацията не искаха да бъдат спечелени.Защо,как и т.н. не е нужно да се коментира.не знаем истината и няма да я узнаем скоро.И според мен-абсолютно правилно не се хвърлихме на кило кръв и метър кожа в тези два мача.Айде сега,като махнете това кажете ми в кои срещи не надиграхме противника.И то сериозни отбори,от които пък и три гостувания.С подкрепата на съдиите срещу нас,особено грубата игра.Проблема бе,че първите два мача изиграхме по едно читаво полувреме и спирахме.Срещу калиакра-ами и там си бяхме по добрия отбор,като изключим тъпите картони.А Монтана направо ги смачкахме.
И сега ще се спра на линиите(лаик съм,не претендирам за достоверност и непогрешимост):кажете ми,кой отбор в БГ има по добра нападателна мощ-като единици,като количество,като качество и най-вече като вариативност? Искаш бързаци-Спас,Живец,Костов,Нелсон...Искаш техника и голов усет-тук Зику е невероятеннищо ,че седи като на гюме,Платини,Мораеш..Искаш млади-Карачанаков,Якимов...Абе имаме и в излишък,въпросът е треньора да си подбере тактиката и да постави правилните изпълнители и тактически задачи..За отворена игра-бързи футболисти.За затворена-технични,мощни креативни.Честно казано мисля си,че повечето отбори ще играят катеначо срещу нас.Монтана се подлъга по мача с Левски и отпадането ни от Стяуа,опита се да играе и отнсе петица,можеше и още.
Виж,за халфовата линия имам претенции-Тошко на няколко пъти мислеше да спира,времем у е.Има по някой мач,но не може постоянно.Борката прави всичко възможно,с някой с повече въздух до него може би ще даде повече.Тук наистина трябва да се помисли или да се трансформира някой като Адемар,А защо не и Трифонов? Костов също е играл на тази позиция,при това е млад,борбен ,бърз креативен,има и голов усет.Но трябва да се мисли за попълване.
Защитата-Крачунов показа добри качества,Халилович е висок и двамата могат да направят добър тандем.За крайните бранители в момента не се безпокоя-Бандата,Дечев отдясно.Адемар,Трифонов вляво.Иска се сработка.Като се върне и Апата става прилично.Но и тук може да се мисли за добър централен защитник.
Вратар-М'Боли си е класа.Нищо,че пусна тъп гол,колко положения спаси?! И Ван дер САр съм го гледал да пуска просташки голове във Фулъм.Пък и не можеш да играеш един полусезон в някакъв измислен отбор,който се бори за последно място,алжирски национал си и да не ти падне тонуса.Преди това в Бг поне играше в петицата,в евротурнирите..
В заключение-имаме чудесен отбор,с невероятни възможности за вариативност в атака,където не е чак толкова нужно да са сработени.Иска се разиграващ халф,нов дефанзивен такъв и сработване на дефанса.И сме шампиони,стига да сме ОТБОР,а не единици Звезди!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 сеп 2011 21:44

Титлата е най-важна, да се хвърлят пари за качествени трансфери и да се пробива ШЛ, това трябва да е пътя :geek:

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 02 сеп 2011 10:47

Alonso_Massa написа:Дубъла е напълно възможен!!! ;)

дубълът е просто задължителен! имаме отбор с класа над всички други, с Крачунов отзад нещата изглеждат оптимиситчни, на другите линии сме добре за България, но за атака на ШЛ ни трябва задължително един силен вътреш=е халф, ама много силен!

Върни се в “ЦСКА”