Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот ***cska*** » 12 авг 2011 23:09

Супер новина,чак не ме сдържа да дойде мача със Стяуа!Гледах контролата на Мораеш и няколко клипа с него,тоя верно е "лудница". :twisted:
Много ме е яд,че Румънския ми е абсолютно непознат.Пробвах с Chrome'то да се поровя в сайтовете на комшийте и несъм сигурен доколко разбрах добре,но Бекали пак се е изцепил ....нещо от сорта че ЦСКА са приятели и трансфера в Стяуа ще е факт :shock: (дано браузера да ме е подвел). :o
Моля ви,ако някой е по на "ти" с мамалигите,да ни светне,че и в официалния ни сайт на ЦСКА,няма никакво инфо за тоя договор?!!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2011 23:23

***cska*** написа:Супер новина,чак не ме сдържа да дойде мача със Стяуа!Гледах контролата на Мораеш и няколко клипа с него,тоя верно е "лудница". :twisted:
Много ме е яд,че Румънския ми е абсолютно непознат.Пробвах с Chrome'то да се поровя в сайтовете на комшийте и несъм сигурен доколко разбрах добре,но Бекали пак се е изцепил ....нещо от сорта че ЦСКА са приятели и трансфера в Стяуа ще е факт :shock: (дано браузера да ме е подвел). :o
Моля ви,ако някой е по на "ти" с мамалигите,да ни светне,че и в официалния ни сайт на ЦСКА,няма никакво инфо за тоя договор?!!

„Всичко около Мораес приключи. Той е футболист на ЦСКА за следващите 3 години и само чакаме понеделник-вторник жълтата карта да дойде и той да може да играе още срещу Стяуа.

Това е от Радуканов, според ГОНГ.Според официалният сайт на ФИФА, поне от вчера и днес, няма подобна новина.Ако решението е взето преди 3-4-5-6 дена.... не съм търсил толкова назад.
Това е също от днес, но от по-ранен час
Мораес бе цяло лято със спрени права от страна на ФИФА, но проблемът е на път да бъде разрешен

Засега нещата са в бъдеще неопределено време.ФИФА няма да го разреши този казус утре или в неделя по обясними причини.Може вече да е решен, но пък материалите не го твърдят категорично (независимо от категоричните заглавия, но те са такива с друга цел :mrgreen: ).
Понятен ми е фенският ентусиазъм, но не ми е понятен журналистическият полуматериал.Как е възможно в една статия да се казва, че проблемът ще бъде решен в близките дни, а в друга да се казва, че вече е решен :shock:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

pankin
Контакти:

Мораес пред румънска медия: Искам да играя в Стяуа

Мнениеот pankin » 20 авг 2011 13:13

Футболистът на ЦСКА Мораес сподели пред румънското издание Pro Sport, че винаги е искал да играе за Стяуа Букурещ. Той уточни, че не разбира действията на мениджъра си Джовани Бекали, но кариерата му е в неговите ръце в момента.

„Винаги съм искал да играя за Стяуа. Никога не съм казвал, че съм избрал да отида в България, защото не е така. Други избраха вместо мен. Не съм ядосан, аз избрах г-н Джовани, защото му имах доверие, а и все още му имам. Сега кариерата ми е в ръцете му и искам да направя най-доброто решение за себе си. Искам всички да знаят, че моята мечта е да играя за Стяуа”, сподели Мораес.

„Сигурен съм, че има хора, които ме съдят за избора ми, но аз нямам никаква вина. Исках да подпише със Стяуа”, категоричен бе Мораес.

Явно, че ще го изпуснем и този, но щом такова му е желанието нека ходи

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Мораес пред румънска медия: Искам да играя в Стяуа

Мнениеот шивача » 20 авг 2011 13:16

пълни глупости, той трябва да е луд да го каже това нещо, според мен е поредната атака от циганите :twisted:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 20 авг 2011 13:17

Ако наистина е казал такова нещо, то това момче няма място в отбора на ЦСКА !!! Ако това не е спекулация и опит на някоя медия да се продава, ако това е истина то тогава вън Мораес от ЦСКА !!!

Все пак не съм сигурен че го е казал и си мисля, че това е написано по-скоро за да се търси сензация. Ясно е че вече няколко месеца се води война между ръмънците и собствениците на ЦСКА за този играч. Не трябва да действаме първосигнално ...
catch me ... if you can !

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 20 авг 2011 13:24

Мойто мнение е , че всичко е в ръцете на мениджъра Бакали, и просто се изчаква да се види кой ще влезе в групите и там отива. С това са наясни и собствениците на ЦСКА според мен.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 20 авг 2011 13:26

А дали Мораеш знае, че го е казал това, румънягите са царе на свободните съчинения! Преди седмица в интервю за българска медия бразилеца каза, че иска да играе в ЦСКА, питам аз какъв олигофрен трябва да си за да си мениш мнението през ден и да ставаш за смях пред хората! Според мен това е просто поредната мамалигарска спекулация преди реванша, а ако е истина лично бих го подкарал Мораеш с ритници към ромската държава :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 20 авг 2011 13:26

От Стяуа пробват всякакви евтини провокации, а нашите журналисти, като пълни папагали, къде умишлено, къде поради некадърност копират веднага всичко в техните си медии. То не беше оферта за Спас Делев, не бяха служебни победи, сега изказванията на този бразилец, за които после ще се окаже, че никога не са правени... Но дотогава интригата е пусната и желаният от авторите ефект е постигнат.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 20 авг 2011 13:27

Според информации, Мораес е имал предварителен договор със Стяуа, но впоследствие е бил изкушен с 400 000 евро от ЦСКА и подписа за 4 години с "червените" от София.

И според мен тези публикации са по скоро за сензацията отколкото да отговарят на истината.Но ако го е казал това,когато взе парите му беше хубаво сега искал да играе в лига Европа.Не става хем мушмулата цяла хем душата в рая

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2011 13:29

Въпреки всичко, според мен просто трябва да приемем, че Мораес няма да играе при нас. Особено ако отпаднем от Стяуа...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”