***cska*** написа:Супер новина,чак не ме сдържа да дойде мача със Стяуа!Гледах контролата на Мораеш и няколко клипа с него,тоя верно е "лудница".
Много ме е яд,че Румънския ми е абсолютно непознат.Пробвах с Chrome'то да се поровя в сайтовете на комшийте и несъм сигурен доколко разбрах добре,но Бекали пак се е изцепил ....нещо от сорта че ЦСКА са приятели и трансфера в Стяуа ще е факт

(дано браузера да ме е подвел).

Моля ви,ако някой е по на "ти" с мамалигите,да ни светне,че и в официалния ни сайт на ЦСКА,няма никакво инфо за тоя договор?!!
„Всичко около Мораес приключи. Той е футболист на ЦСКА за следващите 3 години и само чакаме понеделник-вторник жълтата карта да дойде и той да може да играе още срещу Стяуа.
Това е от Радуканов, според ГОНГ.Според официалният сайт на ФИФА, поне от вчера и днес, няма подобна новина.Ако решението е взето преди 3-4-5-6 дена.... не съм търсил толкова назад.
Това е също от днес, но от по-ранен час
Мораес бе цяло лято със спрени права от страна на ФИФА, но проблемът е на път да бъде разрешен
Засега нещата са в бъдеще неопределено време.ФИФА няма да го разреши този казус утре или в неделя по обясними причини.Може вече да е решен, но пък материалите не го твърдят категорично (независимо от категоричните заглавия, но те са такива с друга цел

).
Понятен ми е фенският ентусиазъм, но не ми е понятен журналистическият полуматериал.Как е възможно в една статия да се казва, че проблемът ще бъде решен в близките дни, а в друга да се казва, че вече е решен