Берое - ЦСКА - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 16 май 2011 17:06

Берое
27
36%
равен
6
8%
ЦСКА
42
56%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА - 0:2

Мнениеот Avgusta 1916 » 16 май 2011 10:45

Avgusta 1916 написа:
mistreated написа:
POPCORN написа:Честито на всички!Хубава игра, хубава атмосфера!Много хубаво време!Много настроение в нашата игра!Само искам да знам къде са някой от феновете на Берое, къде много се точиха!?

Е и те, като феновете на Славия, след мача се скриха, като мишки.

Не е въпроса в това да се скриеш , а да излезеш и да си признаеш ,че си бил надигран.ЦСКА напълно заслужи победата , но пък сега какво , да вземем да си посипем главите с пепел ли?
Ние винаги сме зад отбора си , независимо дали печели , или губи.
БЕРОЕ завинаги!
Успех на вас в турнира Лига Европа , вижда се че имате добър отбор.

Като има атмосфера , по друг начин се усеща футбола ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 май 2011 11:41

Като има атмосфера , по друг начин се усеща футбола ;)

Факт!Аз съм бил на стадиона на Локо Пд в Ловеч, абе бил съм на стадиони!Вчера бях за пръв път на стадиона в Стара Загора!Мене лично много ми хареса!Имате добро стадионче и агитка евала!Продължавайте в същият дух!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 16 май 2011 11:57

Вчера лекция наистина имаше.
Изнесе си я Илиян Илиев.
Но бе насочена към отбора на Левски и бе под наслов.-"Как да допуснем само два гола във врата си с/у ЦСКА".
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 16 май 2011 13:18

z.a.l.e.z.a написа:Вчера лекция наистина имаше.
Изнесе си я Илиян Илиев.
Но бе насочена към отбора на Левски и бе под наслов.-"Как да допуснем само два гола във врата си с/у ЦСКА".

Харесва ми подписа ти, особено линкът. :lol: euroidiots (rofl)
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 май 2011 13:43

z.a.l.e.z.a написа:Вчера лекция наистина имаше.
Изнесе си я Илиян Илиев.

Това,пък,ако някой го е разбрал какво значи...Особено "автора".Тц,тц,тц...Направо Конфуций.Сун Дзъ...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 май 2011 14:22

Ужаас, и магаре не се бие толкова :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 май 2011 14:25

CSKAEOTBORA написа:Вижда се, че Радуканов незнае как да си извършва смените, представете си ако Платини и Делев се контузят, та той пуснал ли е някога Петър Стоянов, Костов, Садула? Всеки път едни и същи резерви: Гъргоров - Маркиньос, Коста Янев - Грегъри Нелсън, Александър Тонев - Делев или някой друг, е айде стига де? Вярно, играем добре, ама мисля, че трябва да дава шансове и на другите таланти, какво ще стане от Коста Янев примерно? Той си е дърво и т'ва е, да пуска Костов, Садула, те са млади момчета с талант, така само ще им пропилеем годините, и нищо нема да стане от тех. Срамота! Иначе относно мача, добре, победихме, ама лично на мен неми харесва всеки мач като поведем с 2-3:0 и да се отпускаме, това не е стил на игра на голям отбор. Бой до край и това е! Защо да не разгромяваме? Нали това искаме ние, феновете....

Каквото каже Радуканов това ще е.При такъв резултат(0-2) за какво да се прави промени в атака?Освежава халфовата линия Гъргоров-Марко и едното крило , това според мен е запазена негова марка,щом печелим не трябва да му се търсят кусори

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 май 2011 14:33

Аз очаквам в оставащите 3 мача в А група вече Радуканов да си позволи по-сериозни промени дори в титулярния състав. Галчев си изкара вчера умишлено 9-ти жълт картон и в следващите 2 мача няма да е зле да видим П. Стоянов или К. Янев на негово място, а може и двамата да поиграят, а Янчев малко да почива. Садула, Костов, Йовчев, може би и Шеридън също трябва да ги видим какво могат. Аз даже бих пуснал и Макенджиев на мястото на Караджов. Естествено, не е добре да се сменя целият състав, защото има много случаи в европейски и световен мащаб, в които това е довеждало до загуба на форма и ритъм от страна на титулярите, а в нашата ситуация не може да си го позволим преди финала за Купата. Срещу Пирин и Локо Пд може да се направят само по 2-3 смени в състава, а и като резерви да влязат хора, които по-рядко играят. След финала има един мач с Академик, където можем да си позволим повече промени.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 май 2011 17:25

Udoji90 написа:Аз очаквам в оставащите 3 мача в А група вече Радуканов да си позволи по-сериозни промени дори в титулярния състав. Галчев си изкара вчера умишлено 9-ти жълт картон и в следващите 2 мача няма да е зле да видим П. Стоянов или К. Янев на негово място, а може и двамата да поиграят, а Янчев малко да почива. Садула, Костов, Йовчев, може би и Шеридън също трябва да ги видим какво могат. Аз даже бих пуснал и Макенджиев на мястото на Караджов. Естествено, не е добре да се сменя целият състав, защото има много случаи в европейски и световен мащаб, в които това е довеждало до загуба на форма и ритъм от страна на титулярите, а в нашата ситуация не може да си го позволим преди финала за Купата. Срещу Пирин и Локо Пд може да се направят само по 2-3 смени в състава, а и като резерви да влязат хора, които по-рядко играят. След финала има един мач с Академик, където можем да си позволим повече промени.

Промени колко промени да има,според мен в сряда трябва Макенджиеев да запише 1 мач, до Янчев ще сложат Бадема ,а зад нападателя(Платини) Маркос,по крилата Делев и Тонев.Иначе като смени трябва да видим Костов на мястото на Платини,Садула на мястото на Делев, и Янев на мястото на Бадема

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 16 май 2011 17:44

След този мач вече е ясно, че ще играеме в Европа. Победата дойде много по-лестно отколкото си мислех, като пътувах към Ст.Загора. Просто отбора игра перфектно, а Платини и Спас заформят супер опасен синхрон. Надявам се Радуканов да пусне някои забравени футболисти в оставащите мачове, за да разберем дали стават за ЦСКА. Имам предвид Стоянов, който взехме от Сливен, Садула, Костов и Акуаро. Не виждам смисъл от пускане на Коста Янев и Шеридън, защото със сигурност си заминават. За втория ме яд, че не се вписа в отбора, но такъв е футбола. Все пак не трябва и състава ни да се размести съвсем, защото мача за купата е близо. Не трябва и да играеме лежерно срещу ЛокоПд. и Пирин, за да не заличим хубавото представяне досега.

Върни се в “ЦСКА”