ЦСКА взе лиценз за "Българска армия"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Титан привършват с ремонтите на "Армията"
2-3 мача на него и ще си е изцяло в старото положение.
Армията е специално място за мен, но като съоръжение е остаряла безвъзвратно. Дори да го приведът във вид ще става само за българското първенство. За Европа ще трябва нещо ново. Кога ще стане това не знам. Все пак отбора нямаше да загуби толкова точки ако бяхме играли на Армията. Там нещата са различни. Едно е 15000 на В.Левски, друго е на нашия си стадион. Титан се опитват да оправят нещата, но все още не са спечелили доверието на феновете. Дано ме опровергаят и най-накрая ЦСКА да стане нормален отбор.
от ivo77 на 07 Мар 2011 18:20
Няма голяма промяна, само са му ударили една метла...
Поне камъни,бетон,счупени огради и кози ливади няма да има както на лицензирания стадион на Герена
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Това са снимки на стадиона след ремонта?!
Че той продължава да си мяза на гробница, с голямо извинение. В момента Титан взеха малко рядка кал и я метнаха по очите на седящите на първите редове. Дано тези, които седят по-назад, да виждат по-добре.
Срамота е един от двата гранда да няма съвсем никакъв стадион. То, че на Левски не е бижу е ясно, но пък този на ЦСКА е под всяка критика...
Че той продължава да си мяза на гробница, с голямо извинение. В момента Титан взеха малко рядка кал и я метнаха по очите на седящите на първите редове. Дано тези, които седят по-назад, да виждат по-добре.
Срамота е един от двата гранда да няма съвсем никакъв стадион. То, че на Левски не е бижу е ясно, но пък този на ЦСКА е под всяка критика...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- POPCORN
- Контакти:
ehh написа:Това са снимки на стадиона след ремонта?!
този на ЦСКА е на умрялата ни държава , те трявба да си го подържат, щом ЦСКА си плаща наем!Не е като на Левски!Тия пари където сме ги мятали за наем сумати годфини, ако бяха отишли в стадиона нямаше да изглежда по тоя начин сега!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
най-накрая виждам нещо полужително в нашият дом ! гледам и се радвам и усмивката ми е от ухо до ухо ! СЕКТОР Г ни зове на следващия мач момчета !!!
[center]
[/center]
[/center]Re: Титан привършват с ремонтите на "Армията"
Титан привършват с ремонтите на "Армията"
Абе аз като гледам снимките те въобще кога са почнали, че не личи да са почвали.
Сменили са няколко-стотин седалки и са си окосили тревата. Че аз не виждам някакъв кардинален ремонт.
Стадиона си е 1 към 1 като преди и ако тогава не им дадоха лиценз а сега дадат ще е поредната пародия в нашата държава. Тогава не е ставал сега сменят стотина счупени седалки и става( като лиценза че не е даден изобщо не е заради счупените седалки). Абе просто ако вземат лиценз, някой от лицензионната комисия трябва надълго и нашироко трябва да обясни тогава защо не е даден лиценз и сега какво се е променило че видиш ли вече става.
И да поясня не съм от Левски просто си изказвам мнението по снимковия материал даден от автора на темата.
Абе аз като гледам снимките те въобще кога са почнали, че не личи да са почвали.
Сменили са няколко-стотин седалки и са си окосили тревата. Че аз не виждам някакъв кардинален ремонт.
Стадиона си е 1 към 1 като преди и ако тогава не им дадоха лиценз а сега дадат ще е поредната пародия в нашата държава. Тогава не е ставал сега сменят стотина счупени седалки и става( като лиценза че не е даден изобщо не е заради счупените седалки). Абе просто ако вземат лиценз, някой от лицензионната комисия трябва надълго и нашироко трябва да обясни тогава защо не е даден лиценз и сега какво се е променило че видиш ли вече става.
И да поясня не съм от Левски просто си изказвам мнението по снимковия материал даден от автора на темата.
вчера беше прошка да бяхте поискали ТИТАН са пичове щяха да ви простятcska_90 написа:Ако стане да играем там скоро ще е перфектно!!
Само не мога да разбера на кого са му нужни седалки в Г??![]()
![]()
никога несъм се съмнявал в думите на Иво Иванов винаги бил точен
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Neron написа:Махнали седалките от Сектор Б които левскарите счупиха преди 2 години за да им купи клуба Левски нови и ги сложили в Сектор Г.От едната страна вземат слагат на другата.Червените да не ме нападнете сега все ми е едно къде ще играете.Играйте на Б.Армия щом може и искате.
А ти знаеш ли че таблото от В.Левски е взето от БГ АРМИЯ ? Стига глупости приказва,че ставаш за смях вече.. пий едно 3в1
galin56 написа:Титан привършват с ремонтите на "Армията"
Ами запитай се защо въобще беше взет лиценза на Армията след като други стадиони със същите проблеми взеха лиценз. Нали не мислиш, че лиценз се взима заради няколко счупени седалки?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]