ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото
Червените боклукчии не се виждат ,че са гола вода!!!! Тоя Живков е мръсен Комунист, чял живот ли така ще я карате бре, Нещастници...? Истината ще лъсне още следващия мач с Бешикташ, ще Ви напълнят кошницата,тогава пак съдията ще е Виновен и ще искате отставка и на Мишел Платини/не че е цвете за мирисане и той/.
Нека всички левскари прочетат това: http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=104627 , и после да повтарят кой от какво е ревнал! И ако може, покажете ми един отбор, един футболист или един привърженик, който да твърди че това управление му харесва, и че нашите съдии са безпристрастни!
- blue magic
- Контакти:
На световното не си спомням англичаните да са искали оставки на ръководството на ФИФА за това, че фрапантно им отмениха редовен гол срещу немците.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Re: Заслужават ли подкрепа, червените ни опоненти?
blue magic написа:Lyubooo написа:снощи червените ревльовци бяха орязани по-яко спрямо Левски предния сезон, но едва ли Титан имат същите връзки като Мустака и всичко ще се размине за Перуката!
Вицът на годината!
Или паметта ви е къса или не мислите по рождение. Какво имаше снощи? Две спорни положения. А имаше и такива за Литекс, но те просто не го афишираха.
Миналата година в серия от мачове ЛЕВСКИ бе брутално ощетен - свирят срещу нас несъществуваща дузпа в Своге в 87-мата минута, НикитУ Йорданов всички го видяхме, а накрай отменения гол срещу Ч море с който изравнявахме. Ето това е тенденция. А освен това се бе събрало и огромно недоволство от няколко други отбора от елита - върнете се ретроспективно и ще видиш. Така, че хич не ми излизайте с тоя номер.
аве кви ги плещиш ве то няма мач тая година да сме минали метър без да ни порежат с левски не ни дава абсулутно съща та дузпа като вчера вкарват ни гол след явно нарушение втория кръг брутален съдя черноморец ни разбиха от шутове тоя ни гони двама чоявека от нас с видима съща та схема шутове кой кадето свари дузпа не дава котра и гол в наща врата вчера пак и ти искаш да ме обедиш че това не умишлено Ккакто пише на РУСКИИ ПАМЕТНИК НЕ НАМ

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- metodito
- Контакти:
Кашчей написа:
И то, като ще го заима тоя феърплей.Вярваш ли си, че за 1-2 години ще се промени манталитетът на футболисти и ръководители?Че вие и ЦСКА, заедно с Венци, няма да продължавате да обвинявате всички и всичко, само не е и собствената си слабост в даден мач?Защо първо вашите ръководители не спрат с тия простотии.Защо не започнат да са редовни във всяко едно отношение, а чак тогава да имат очи да приказват за ощетяване.Защо, при всеки негативен за вас резултат започвате да искате смяна на някого?Шампионатът едва е започнал, а вече се реве яко, от "гранд"... че не му били давали дузпи.Дай Боже довечера и Миньоро да ви вземе точка, пък ще видя и вие какви ще ги говорите.
Като казвам на всякакви нива, имам предвид точно това-дори приятелски мачове няма да се разрешават да се играят с наши отбори - и клубни, и национални.Той, Бойкоминатора, така оправи България, че само футболът му е останал да оправи.
Не знам кои са мои, твои, наши, ваши. Аз не държа да гледам футбол какъвто се играе в Англия или в Испания. По-скоро такъв като в Белгия или поне в скандинавските първенства. Защо комарджиите мразят скандинавските първенства?
Футболът е толкова обичан понеже за разлика от леката или тежката атлетика, няма невъзможни неща. Идва Тампере Юнайтед (не, не са от Манчестър от Тампере са, хората карат ски и ходят на сауна, футбол не могат да играят много мсеци) изправя срещу незнам си колко кратния шампион на България и ги прави смешни, отива някогашният полуфиналист в КЕШ, незнамсиколко титулован отбор на ЦСКА да играе с МТК... Отиват Базел в Милано, на Сан Сиро. Изправят се срещу Милан. Прас! Айде... Реал от Мадрид се мъчи като грешен дявол. Къде? На Бернабеу! Срещу кого? Б А Т Е. Кой, Кой? От къде били? Борисов. Аха живеят българи там сигурно...

Аз говоря за това. И ако ни накажат от УЕФА, да не е изключено да не стане, но! Европа дава едни много сладки парички на БФС, на клубовете също. Тези парички биват...да кажем отклонявани от едни хора. Наказват ни. Спират ги. Като нямат интерес, разбирай от къде да крадат - защо да стоят там. Ще се махнат. Това е логично предположение. Но да, предположение, не факт.
Човек, аз говоря за нещо много по-голямо. Не ти обяснявам синьо-червени глупости!
metodito написа:Не знам кои са мои, твои, наши, ваши. Аз не държа да гледам футбол какъвто се играе в Англия или в Испания. По-скоро такъв като в Белгия или поне в скандинавските първенства. Защо комарджиите мразят скандинавските първенства?
Футболът е толкова обичан понеже за разлика от леката или тежката атлетика, няма невъзможни неща. Идва Тампере Юнайтед (не, не са от Манчестър от Тампере са, хората карат ски и ходят на сауна, футбол не могат да играят много мсеци) изправя срещу незнам си колко кратния шампион на България и ги прави смешни, отива някогашният полуфиналист в КЕШ, незнамсиколко титулован отбор на ЦСКА да играе с МТК... Отиват Базел в Милано, на Сан Сиро. Изправят се срещу Милан. Прас! Айде... Реал от Мадрид се мъчи като грешен дявол. Къде? На Бернабеу! Срещу кого? Б А Т Е. Кой, Кой? От къде били? Борисов. Аха живеят българи там сигурно...![]()
Аз говоря за това. И ако ни накажат от УЕФА, да не е изключено да не стане, но! Европа дава едни много сладки парички на БФС, на клубовете също. Тези парички биват...да кажем отклонявани от едни хора. Наказват ни. Спират ги. Като нямат интерес, разбирай от къде да крадат - защо да стоят там. Ще се махнат. Това е логично предположение. Но да, предположение, не факт.
Човек, аз говоря за нещо много по-голямо. Не ти обяснявам синьо-червени глупости!
Човек, дай идея кой да замени Михайлов, защото така или иначе тук само си чешем клавиатурите.Две години извън световният футбол е доста време според мен.Казваш ще се махнат, ако няма откъде да цицат, а кой ще ги замени?Посочи ми едно име, което да разбира от футбол и управление и да не е компрометирано по някакъв начин!Много ми е интересно, когато чета-тоя вън, оня вън, а кой вътре?Същото е и с купуването и продаването:"Продаваме тоя или оня, и с парите купувама 2-3 класни попълнения!Ама кои са тия две-три попълнения, които струват колкото един футболист и са и класни на всичкото отгоре-пълно мълчание по въпроса, но клишето си върви и не се изтърква.Така е и с Президента на БФС, така и с треньора на Националния, като за втория по-има предложения, но и там клишето си стои-треньор-чужденец и толкова.Сякаш чужденецът е някаква панацея.Ми да си внесем и шеф на БФС чужденец, ако това е решението на нещата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей,във нашата държава всичко може да се оправи за шест месеца,говоря за икономиката,ама трябва нашите политици да почнат да работят.Същото ми е и мнението за БФС,наистина вече трябва да започнат да работят,защото двадесет години никой нищо не работи във тая държава.
- blue avalanche
- Контакти:
Който иска конгрес-има си начин.указан в устава на БФС.А не по медиите.Не виждам опашка от нови лица,мераклии за поста.Може би пак "старите муцуни" като Порточанов?А,може би,медийната звезда от последните дни Пл.Марков?Или човека на Барби-Ем.Данчев?Я по-сериозно!Аз,пък,ако съм на мястото на К.Костадинов,няма да си подам оставката да видя как Коща ще си я подаде“Голям кеф!Ами ако новото БФС ви изхвърли от А група?Или ще си сложим БФС,дето да не ни гони,да не ни търси дълговете,да си купуваме играчи без да плащаме?Че вие и сега си го имате!
Levski_Valencia написа:Две години ви подаряват лиценз за А група,а сега ,на нас ни били удобни...Смените ли ги,догодина сте при Ботев,със сигурност!Владо_ЦСКА написа:dodo7271 написа:Много правилно искане, не се шегувам. Само един въпрос - защо не го поискахте преди една година, когато Николай Йорданов по същия начин закопа Левски срещу Литекс? Хайде, погледнете архива и си вижте мненията от тогава. Не става така.
Ами тогава, май вие е трябвало, да предприемете това, а?
Или не, понеже са ви удобни?
Няма да са при Ботев, защото канарчетата ще са вече в Б група xD
А по темата, според мен съдията не подрепяше никой..просто е супер некадърен, направи толкова много грешки, че няма на къде повече. И все пак накои от потребителите са прави, че като цяла седмица се говори за Пастата, че подпира и нз кво още...вие кво си мислите?? Че при тях няма напрежение ли? Те трябва да решават на място, без повторения и тем подобни.
ПП: и аз съм за смяната на БФС...само да дойде някой, който ще свърши няква работа!
Колко дузпи са дадени от началото на сезона за Левски????? Защо серете бре говеда прости. Как не ви е и на вас гадно като някакви селски президенти могат да определят кой и как да свири. Неможе да се подиграват с теб и да те е*ат насред софия и да няма отзиви след това. Футбола ни е УМРЕЛ ама разбирате ли го УМРЕЛ и докато не се махнат всички от ръководните постове в БФС ще си бъде УМРЕЛ и няма и помен да се съживи....
Стенли ти можеш....