vaskonti написа:slavia_forever, ти продължаваш ли да твърдиш, че от трите ситуации за дузпа минимум една не е 100% чиста? Аз твърдя, че и трите са си дузпи, но питам за твоето мнение. Наистина ли смяташ, че при три такива последователни ситуации няма основание да се свири поне едната?
На почивката на мача(или след края му, не съм сигурен) имаше интервю с новата ви звезда Илия Илиев, който между другото е много силен футболист, та той коментираше първата ситуация - тази с Румен Трифонов. Знаеш ли какъв му беше аргумента защо според него нямало дузпа? Защото Румен бил с гръб към вратата. Това, че фланелката му почти беше свалена било без значение. Направо останах със зяпнала уста от подобна "желязна"логика. Та и ти така - какви ли не абсурдни аргументи си изсмукваш от пръстите, вместо просто да приемеш с достойнство загубата. Вярно, ощетявани сте в други мачове, но точно за този не би трябвало да имате претенции.
Ти май изобщо не си чел, какво съм писал. Казах, че дузпа в ситуацията с Румен Трифонов ИМА и че СТЕ НИ НАДИГРАЛИ! Казах, че дузата, която я даде за мен НЕ Е ДУЗПА и че съдията ни ощети като цяло в мача, което не омаловажава вашата победа. Но когато един мач започва от 1:0, при това за в случая по-добрия отбор, малко вероятно е мача да приключи по друг начин, освен в полза на същия.
П.С. И се научи да четеш, каквото се пише, а не да се налага да ти се повтаря персонално, тъй като това е свързано с неуважение към хората с които комуникираш! Ето ти цитат с част от изказването ми:
slavia_forever написа: Това, че ЦСКА изигра по-добре мача от Славия, с повече самочуствие и положения, това не означава, че Славия не е била ощетена в мача, както и не само в този мач. Психологическата нагласа при започване на мача от 1:0, повлия изцяло на развоя през второто полувреме (в духа на корекността, реалната дузпа беше за положението на Румен Трифонов, която не беше отсъдена).