msm написа:Aз определям този мач, като слаб от към футболни достойнства и добър от към напрежение, борба и емоция. Естествено фактора терен се оказа главното препядствие да не се играе футбол, а някакво подобие на него. Въпреки всичко, мисля че ЦСКА имаха повече положения за гол и само шанса и късмета не им достигна да си тръгнат с трите точки. Независимо от забъркания бетон от страна на Берое, ЦСКА си имаха своите положения и за това си мисля, че равенството се дължи единствено на липсата на точния голов удар. Относно Берое, играха колкото могат, имаха си своите полжения, но без удар във вратата просто няма как да се вкарава. Не мога да си спомня нито едно спасяване на Чавдаров, защото нямаше нито един удар в очертанията на вратата, въпреки няколкото ситуации, които успяха да забъркат беройци. Единствено от статични положения, като изключим първото, което бе с доста съмнения за засада, Берое успяваха да стигнат до някакви мелета в наказателното поле пред Чавдаров. Ако някой си спомня атака на Берое, която да е завършила с удар, нека ми я припомни, както и удар в очертанията на вратата.
Лошо е, че отново губим две точки, защото точно повечето равни мачове от Литекс направиха точковата разлика между нас. Все пак се надявам, че и те ще сбъркат някъде и ще успеем да наваксаме изгубеното.
Ми първото полувреме имаха удар с глава към вратата, вратаря го нямаше и само лудия късмет топката да се удари в гърба на друг бероец предотврати чист гол. Но прав си - нямаше намеса на вратаря:)
Литекс скоро няма да се отърват от провинциалният си манталитет. При тях фактора "табелка Край на града" влияе доста повече от колкото на ЦСКА, така че надежда винаги ще има.
Берое е много добър отбор, особено като домакин. На практика те биха всички отбори от първата петица и само горепосоченият фактор им пречи да са много, много по-напред в класирането.